24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Breeze Airways neraskeun penerbangan New Orleans pasca-Hurricane Ida

Breeze Airways neraskeun penerbangan New Orleans pasca-Hurricane Ida
Breeze Airways neraskeun penerbangan New Orleans pasca-Hurricane Ida
Ditulis ku Harry S. Johnson

Angin hiber ka New Orleans ti Akron / Canton, OH; Bentonville / Fayetteville, AR; Charleston, SC; Columbus, OH; Louisville, KY; Norfolk, VA; Kota Oklahoma, OKÉ; Richmond, VA; sareng Tulsa, OKÉ. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Breeze Airways malikkeun jasa New Orleans.
  • Breeze Airways nyumbangkeun perjalanan hargana dugi ka $ 1 juta kanggo réspondén anu munggaran.
  • Breeze Airways mangrupikeun operator anu pang anyarna anu nambihan jasa New Orleans, mung dimimitian ti bulan Juli 2021.

Nalika Breeze Airways neraskeun operasi hiber di New Orleans dinten ayeuna, malikkeun penerbangan nonstop anu ngahubungkeun kota ka salapan tujuan di beulah Kidul sareng Midwest, maskapai ngumumkeun yén anjeunna nyumbangkeun perjalanan anu dugi ka sajuta dolar - atanapi sakitar 10,000 tikét roundtrip - kanggo anu ngaréspon heula, Warga Louisiana, sareng anu sanés anu tiasa ngabantosan kota ngawangun deui.

David Neeleman, Pendiri sareng CEO Breeze Airways '

Angin Airway ngapung ka New Orleans ti Akron / Canton, OH; Bentonville / Fayetteville, AR; Charleston, SC; Columbus, OH; Louisville, KY; Norfolk, VA; Kota Oklahoma, OKÉ; Richmond, VA; sareng Tulsa, OKÉ. Warga ti kota-kota ieu anu daék ngumbara ka New Orleans pikeun janten rélawan, ngabantosan kulawarga sareng réréncangan, atanapi nyumbang ku cara sanés pikeun ngawangun deui New Orleans ogé tiasa diterapkeun.

"Angin mangrupikeun operator anu pang anyarna pikeun nambihan jasa New Orleans, nembé dimimitian dina bulan Juli taun ieu, ”saur David Neeleman, Pendiri sareng CEO Breeze Airways," tapi cinta urang ngalir jauh pikeun Big Easy sareng kami komitmen pikeun ngabantosan kami ogé tiasa. "

Breeze Aviation Group, Inc., dagang salaku Breeze Airways, nyaéta maskapai Amérika anu kantor pusatna di Cottonwood Heights, Utah. 

Angin ayeuna ngoperasikeun penerbangan di 16 kota di saluareun 13 nagara. Diadegkeun ku pengusaha penerbangan David Neeleman, Breeze Airways mangrupikeun maskapai tambang murah anyar anu nawiskeun penerbangan nonstop antara bandara sekundér anu langkung alit, ngalangkungan hubs pikeun waktos perjalanan anu langkung pondok. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment