24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jepang Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Jepang pikeun ngagampangkeun larangan lebet pikeun wisatawan anu divaksinasi

Jepang pikeun ngagampangkeun larangan lebet pikeun wisatawan anu divaksinasi
Jepang pikeun ngagampangkeun larangan lebet pikeun wisatawan anu divaksinasi
Ditulis ku Harry S. Johnson

Ngan ukur sertipikat vaksinasi sareng Pfizer sareng BioNTech, Moderna sareng AstraZeneca anu bakal katampi ti pendatang asing.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jepang pikeun nampi sertipikat vaksinasi AS, EU sareng Jepang ti pengunjung.
  • Pamaréntah Jepang ogé nganggap ngaleungitkeun larangan COVID-19 domestik.
  • Sababaraha ahli médis ngingetkeun ngeunaan bahaya angkat pangwatesan sateuacanna.

Otoritas pamaréntah Jepang ngumumkeun yén aranjeunna badé nyéépkeun syarat karantina COVID-19 pikeun aranjeunna anu lebet ka nagara éta kalayan sertipikat anu mastikeun vaksinasi lengkep ngalawan coronavirus dugi akhir Séptémber taun ieu.

Numutkeun laporan awal, jaman karantina nalika ngalangkungan wates Jepang bakal disingget tina dua minggu ka 10 dinten.

Ukur sertipikat vaksinasi sareng Pfizer sareng BioNTech, Moderna sareng AstraZeneca bakal ditampi ti datangna asing.

Sértipikat vaksinasi ogé kedah dikaluarkeun di Amérika Serikat, nagara-nagara Uni Éropa atanapi Jepang, pikeun ditampi.

Sateuacanna, Kamentrian Kaséhatan Jepang ditunda panggunaan sakitar 1.63 juta dosis tina Vaksin moderna ti tilu batch dihasilkeun di Spanyol. Bahan anu teu dikenal dipendakan dina persiapan.

Pamaréntah ogé diharepkeun mutuskeun ngalegaan kaayaan darurat COVID-19 ayeuna saluareun tanggal kadaluarsa Minggu ka 30 Séptémber pikeun Tokyo sareng 18 préféktur sanés, sabab rumah sakit tetep dina kaayaan tekanan, saur sumber partai anu mutuskeun.

Ayeuna, jalma-jalma dipenta pikeun ngahindaran perjalanan di peuntas wates préféktur, tapi perjalanan sapertos kitu tiasa dilakukeun upami jalma-jalma parantos réngsé rézim vaksinna atanapi tiasa nunjukkeun buktina uji COVID-19 négatip, sumber-sumber anu gaduh pengetahuan ngeunaan rencana éta.

Pamaréntah ogé ngarencanakeun ngagampangkeun wates 5,000-nonton ayeuna dina acara ageung upami kaayaan anu sami dipenuhan.

Tempat dahar anu nuturkeun ukuran anti-virus anu saé bakal diidinan ngalayanan alkohol, sedengkeun kelompok anu langkung ageung ti opat tiasa tuang sasarengan.

Sababaraha ahli médis parantos nyuarakeun kasalempang yén déwasa pikeun ngijinkeun jalma balik deui kana kahirupan normalna sabab Jepang masih henteu ngandung panyebaran virus.

"Kami ningali sacara saksama dina kaayaan sistem médis ayeuna sareng nyandak kaputusan" dina kaayaan darurat, ceuk Perdana Menteri Yoshihide Suga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment