24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Austria Ngabobol Warta hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Hungaria wartos kasalametan kandaraan News Kawat Wisata

Austria ngarebut Eurofighters pikeun ngahalangan Tahap Hungaria anu parantos teu kaop

Austria ngarebut Eurofighters pikeun nyegat jet Hungaria anu henteu tiasa dianggo
Austria ngarebut Eurofighters pikeun nyegat jet Hungaria anu henteu tiasa dianggo
Ditulis ku Harry S. Johnson

Numutkeun ka juru carios Kamentrian Pertahanan Austria, henteu aya kajadian sapertos kitu di Austria dina 20 taun ka pengker. 

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kajadian sareng pesawat NATO didadarkeun salaku ancaman ageung pikeun kaamanan penerbangan ”.
  • Dua jet tempur Austria ngebut ngiringan pesawat Hungaria.
  • Kajadian-kajadian éta nyababkeun bantahan anu seukeut ti Wina.

Dina insiden anu Menteri Pertahanan Federal Austria nyatakeun salaku "ancaman ageung pikeun kaamanan penerbangan," dua jet Eurofighter kedah digentos dinten Jumaah kanggo ngahalangan sareng ngiringan pesawat NATO Hungaria anu nyandak nosedive anu henteu disangka salami hiber dijadwalkeun ngalangkungan wilayah Austrian. .

Kajadian éta parantos nyababkeun bantosan anu seukeut ti Wina. Kamentrian Pertahanan Austria nyarios yén ruang udara bangsa dilanggar rata-rata antara 30 sareng 50 kali sataun. Masih, kajadian ieu tétéla kasohor dina kaputusan militér Austria saprak juru bicara kamentrian ngingetkeun samar yén kamungkinan bakal ngagaduhan "akibat diplomatik."

Numutkeun ka juru carios Kamentrian Pertahanan, Kolonel Michael Bauer, henteu aya kajadian sapertos kitu di Austria "dina 20 taun ka pengker," sareng kapten pesawat Hungaria "kalakuan sapertos supir jalan salah dina jalan tol."

Turunan anu henteu kaduga kajantenan dina hiber rutin anu disatujuan ngalangkungan daérah Austrian ku pesawat angkut militér C-17 mesin Hungaria kalayan NATO idéntifikasi. 

Nalika pesawat parantos lebet kana pesawat udara Austrian dina ijin overflight anu sah, pesawat ieu laun turun tina jangkungna anu diresepkeun antara 10,000 sareng 11,000 méter sareng, dina waktos éta ngalayang ngalangkungan Danau Attersee wétaneun kota Salzburg, jangkungna na sakitar 1,000 méter. 

Manuver ngageterkeun militér Austria, anu ngintun jet tempur ngiringan pesawat sesat.

Alesan pikeun nosedive dadakan masih teu jelas. Boh NATO atanapi Hungaria teu acan masihan koméntar kana kajadian éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

Leave a Comment