24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Italia Megatkeun Warta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Wisata Sorrento Basisir Ngabahekeun Saatos Pungkulan Pandemi Lonely

Basisir Sorrento - Poto © Mario Masciullo

Basisir Sorrento, salah sahiji ti saeutik tujuan wisata Italia, salian ti Amalfi Coast, anu ngagelarkeun panulis sareng penyair Grand Tour antara abad ka 18 sareng 19, ngahasilkeun aliran pangunjung internasional, dugi ka jaman pandemi anu musibah, nyatet recovery gancang usum panas ieu 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Basisir Sorrento parantos nembé ayeuna narik para wisatawan Italia sareng sababaraha urang asing.
  2. Kaayaan ieu parantos dibalikkeun ti saprak 1919 sareng mangrupikeun pamulihan éra ngantosan balikna ka tukang.
  3. Kekosongan kana waktosna kusabab pandemik henteu robih ciri sareng tradisi di Sorrento sareng pedalaman na anu saé.

Khususna, persembahan kuliner pribumi anu diusulkeun ku réstoran sareng trattorias di Sorrento sareng kota-kota tatangga, sajaba réstoran anu dioperasikeun ku koki anu dibéntangan sapertos Il Buco sareng Donna Sofia, anu terakhir mangrupikeun ikon bioskop Italia Sofia Loren, tetep raoseun kantos.

Untungna, sadayana tetep henteu robih pikeun kapentingan pengunjung biasa anu bagja mendakan manajer réstoran anu parantos janten sobat salami waktos sareng mendakan deui ménu klasik. Ieu mangrupikeun bentuk hormat ogé pikeun kapentingan generasi anyar, anu ayana nyatet dina akhir Juli.

Pamandangan Hotel Mediterraneo sareng tempat ngojay swasta na - Poto © Mario Masciullo

Tradisi Hotél di Sorrento

Kota Sorrento daptar 120/30 hotél anu dibéntangan, kalolobaanana dijalankeun ku kulawarga - tradisi anu parantos diturunkeun langkung ti saratus taun. Dina jangka waktos ieu, sajumlah struktur anu saé janten tempat cicing anu bergengsi berkat pangalaman manajemén sareng kontribusi ékonomi anu diturunkeun tina pariwisata sareng sajabina.

MD sareng Pietro Monti, Hotel Mediterraneo, Sorrento - Poto © Mario Masciullo

Sejarah Kasus Anu Pikaresepeun

Carita anu matak pikaresepeun dijero ku Sergio Maresca, Managing Director (MD) ti Hotel Mediterraneo, anu tradisi panjang silaturahmi sareng parobihan generasi ngalangkungan langkung ti 100 taun, sareng diklasifikasikeun salaku "sejarah kasus" tunggal.

Asalna, hotél ieu mangrupikeun padumukan swasta anu diwangun di 1912 sareng dirobih janten hotél ku Antonietta Lauro, "nini Etta," adina anu gaduh kapal Achille Lauro, nini-nini sareng nini jalma-jalma anu ayeuna ngatur hotél.

"Generasi parantos hasil sareng pasangan kulawarga énggal ngiluan kana bisnis, tapi sumanget silaturahmi tetep sami. Pikeun urang, ieu mangrupikeun bumi ageung anu ngagaduhan kulawarga ageung pikeun kolaborator kami anu berharga sareng klien sareng babaturan anu lami sareng énggal, "saur MD hotél.

Anyarkeun pikeun Nyanghareupan Kahareup

Kontribusi samentawis sumping tina hukum Invitalia ngeunaan rétrukturna 12 hotél ageung di Sorrento. Tujuan tina operasi éta pikeun naékkeun standar kualitas fasilitas hotél ku masihan panerapan hibah anu teu dibayar deui sareng pinjaman subsidi.

Semenanjung Sorrento, diantarana waé, berharga tina segi kahadiran sakitar 15% aliran Campania sareng 30% propinsi Naples, sareng nyatakeun sakitar 0.75% tina sakumna gerakan pariwisata hotél nasional.

Dina hubungan ieu, panasaran nyababkeun panilitian kana kasus ku wawancara ka Pietro Monti, Diréktur Pamasaran tina hiji-hijina harta anu séntén sénsén taun di daérah Sorrento, anu disebatkeun MD, éta mangrupikeun ahli waris tina prakarsa rétrukturna.

Pinjaman, numutkeun Piero Monti, diinvestasikan pikeun ningkatkeun hotél ku gambar anu nangtung di unggal séktor tempat cicing kalayan parabotan anu ngagambarkeun gaya laut dina konci modéren-modéren. Gaya anu dilarapkeun nyaéta larutan arsitéktur modis sareng fungsional pisan didamel ku bahan baku has basisir - lava Vesuvian, lantai parkét anu ngingetkeun tungku anu diwangun dina laut, lampu gaya pamayang, sareng hiasan sareng lamari dina kuningan - bahan anu ngolahna akar na dina tradisi Neapolitan.

Ruang makan Cellar réstoran Donna Sofia pikeun tamu istiméwa - Poto © Mario Masciullo

Ditambahkeun kana ieu sektor gastronomic sareng transformasi teras na janten SkyBar anu saé kalayan pandangan panorama Teluk Naples ka gunungapi Vesuvius. Kapal pesiar anu kuat sayogi pikeun tamu pikeun perjalanan ka Pulo Capri anu caket atanapi tempat sanésna. Renovasi sareng palayanan énggal kalebet pantai swasta ngajantenkeun hotél bintang sanés, ngajantenkeun ayeuna janten hotel bintang 5.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment