24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Libanon Warta Ngalanggar wartos jelema Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna WTN

Naha Pamaréntah St. Kitts & Nevis ayeuna janten Perusahaan Pidana?

Anjeun kedah mésér paspor asing? Kitts sareng Nevis siap ngajual paspor na kana anu paling pait - langkung, langkung saé - sareng éta sadayana sah sareng resmi.
Kumaha upami janten warga nagara anu henteu pernah anjeun kadatangan sareng henteu kedah pernah nganjang, tapi kéngingkeun aksés ka 160 nagara sanés?
Pamaréntah St. Kitts sareng Nevis konspirasi sareng Perusahaan Inggris CS Mitra Global pikeun mempermudah ieu.
PR Newswire teu ngagaduhan masalah janten bagian tina skéma pikeun ngamajukeun kagiatan ieu ka dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dinten CS Global Mitra ngiklankeun khusus kanggo ngaleupaskeun siaran pers dina PR NewsWire pikeun wartawan pikeun nyokot sareng nyebarkeun laporan sieun di Libanon sareng ngajual kawarganagaraan ka Urang Libanon janten St. Kitts sareng Nevis kawarganagaraan
  • CS Global Mitra bahkan gaduh tingkat khusus pikeun paspor St. Kitts sareng Nevis dinten ayeuna sareng ngingetkeun yén ieu ngan ukur pikeun waktos anu terbatas.
  • Kitts sareng Nevis dina absén wisata peryogi artos. Amérika Serikat sareng Uni Éropa bakal tetep ngaku warga St. Kitts sareng Nevis tanpa visa. Amérika Serikat saleresna ngagaduhan perjanjian khusus sareng St. Kitts pikeun skéma pikeun gampang kéngingkeun ijin damel AS sareng Green Card- sadayana kanggo dijual.

Ngajual kawarganagaraan mangrupikeun tren panganyarna dina bisnis di seueur nagara anu lapar artos di sakumna dunya. Nagara-nagara sapertos kitu sering ngagaduhan reputasi anu hadé di dunya, janten warga anyar ngaraos kaunggulan sareng aksés ka nagara-nagara anu biasana henteu gampang kéngingkeun visa. Dina kasus St. Kitts, warga tiasa ngalebetkeun langkung ti 160 nagara tanpa visa.

Kewarganegaraan sapertos kitu ogé mangrupikeun lawang pikeun ijin damel sareng kartu héjo di Amérika Serikat.

CS Global Mitra dinten ayeuna ngadesek kulawarga Libanon janten warga St. Kitts sareng Nevis.

Ieu pesen anu disebarkeun ka Rahayat Libanon atas nami Pamaréntah St. Kitts sareng Nevis

Laporan Anyar Ngingetkeun 'Pangeluaran Massa Katilu' ti Libanon, Utamana ti Bi-Nasional salaku Krisis Ngebut

Siaran pers St. Kitts sareng Nevis medar ku perwakilan nagara-nagara CS GLobal Mitra dimimitian ku laporan kasieunan anu dirancang pikeun ngahasilkeun keputusasaan sareng wartawan pikeun mikaresep kana carita.

Sékrési nyarios:

Laporan anu diterbitkeun ku Crisis Observatory di Universitas Amérika Beirut di Libanon parantos nyimpulkeun yén nagara éta asup kana gelombang émigrasi massal katilu. Numutkeun laporan éta, indikator internal ngeunaan lebet Libanon kana gelombang émigrasi massal mangrupikeun kasempetan émigrasi anu tinggi diantara nonoman Libanon. Dumasar kana survey anu dilakukeun taun ka tukang, 77 persén nonoman Libanon nyatakeun yén aranjeunna mikirkeun hijrah sareng milarian, sareng persentase ieu mangrupikeun pang luhur diantara sadaya nagara Arab.

Libanon saprak éta ngalaman seueur krisis, kaasup perang, pembunuhan, sareng konflik politik kusabab puluhan taun korupsi sareng pamaréntahan anu goréng. Pound Libanon parantos tilelep sakitar 80 persén, sedengkeun anu ngadepositkeun kaleungitan aksés pikeun ngahémat hirupna. Seueur ahli, kalebet dokter, akademisi, pengusaha, sareng désainer, parantos angkat atanapi badé angkat. Dina kaseueuran kasus, aranjeunna ngagambar kabangsaan kadua anu diala ku sepuh atanapi nini-nini anu angkat ti Libanon dina gelombang émigrasi jaman baheula.

Sing saha anu henteu acan ngagaduhan cadangan kawarganagaraan karuhun sateuacanna parantos ngagunakeun cara anu henteu konvénsional pikeun kéngingkeun kawarganagaraan. Micha Emmett, CEO CS Global Partners, piwuruk ngeunaan solusi kawarganagaraan anu kantor pusatna di London, nyarios yén jumlah warga Lebanon anu beuki seueur naroskeun ngeunaan program Kewarganegaraan ku Investasi (CBI). CBI mangrupikeun metode imigrasi ku numana investor nyumbangkeun sajumlah khusus artos pikeun perekonomian hiji bangsa salaku tukeran pikeun kawarganagaraan, pamustunganana ngahasilkeun paspor nagara éta.

"CBI sering mangrupikeun tempat anu pangsaéna sareng gancang pikeun jalma anu nyanghareupan henteu pasti di nagara asal sareng hoyong jalan pikeun ngamankeun kabeungharan sareng masa depan kulawarga," saur Emmett. "Hanjakalna, dunya anu urang hirup tiasa pisan teu tiasa diduga, sareng waktos-waktos anu goréng tiasa tumiba ka urang iraha waé. CBI ngamungkinkeun individu ngagaduhan rencana cadangan pikeun waktos-saatos ieu. "

Sababaraha Program CBI anu paling diperyogikeun nyaéta di Karibia, dimana ideu na asalna. Kewarganegaraan ti Program St Kitts sareng Nevis 'CBI tiasa kahontal tanpa repot karésidénan atanapi perjalanan anu diperyogikeun. Sakabéh prosés umumna tiasa dilakukeun sacara online dina sababaraha bulan. Numutkeun ka para ahli dina majalah Financial Times 'PWM, program ieu ayeuna peringkat anu pangsaéna di dunya. 

Warga St. Kitts sareng Nevis tiasa ngumbara ka sakitar 160 nagara bébas visa atanapi nganggo visa-on-arrival. Éta ogé tiasa nambihan tanggungan sareng nurunkeun kawarganagaraanana pikeun generasi anu bakal datang. 

Salaku tambahan, henteu salah sahiji Warga St. Nevis anu nembé nampi ieu kedah leres-leres kantos nganjang ka nagara anu aranjeunna nyandak paspor.

Dina tawaran waktos anu kawates, kulawarga dugi ka opat ngan ukur kedah nyumbang USD150,000, nyatakeun pangirangan USD45,000.

Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya Juergen Steinmetz nyarios:

Éra ka St. Kitts sareng Nevis pikeun nyiptakeun latar belakang ieu kabangsaan anu nuju.

Imigrasi mangrupikeun masalah anu serius sareng kedah dipasihkeun ka jalma-jalma anu pantes ngamimitian di nagara anu aranjeunna ngalamar kawarganagaraan.

Ngajual kawarganagaraan henteu ngan ukur lepat, éta ogé ngorotan integritas kawarganagaraan sadayana. Éta ogé ancaman kaamanan sareng kaamanan sanés ngan ukur pikeun nagara anu masihan paspor kanggo diical tapi ogé pikeun unggal nagara anu nyayogikeun aksés kusabab paspor ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment