24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Berita Breaking UAE

Global Pariwisata Awards ngumumkeun juara di dunya pikeun taun 2021

lobal Pariwisata Awards ngumumkeun juara di dunya pikeun taun 2021. Sanaos Industri Wisata sareng pariwisata di dunya parantos nyanghareupan waktos anu sesah dina 18 bulan terakhir, Kaseueuran sektor pariwisata balik deui ka normalna anyar pikeun nawiskeun silaturahmi kelas dunya pangalaman. Pangakuan sareng Pahala mangrupikeun salah sahiji pendorong anu penting pikeun memotivasi palaku unggulan pikeun nganteurkeun anu pangsaéna dina bulan anu bakal datang, Utamana dina mangsa situat pandemi ieu

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Global Pariwisata Awards parantos ngaleungitkeun éntri / pendaptaran sareng biaya pamasaran pikeun ngadukung para profesional industri silaturahmi dina program penghargaan Taun 2021.
  • Peserta ti 50+ nagara anu kalebet 3,000+ nominasi ti sakumna dunya. 500+ perusahaan didamel finalis taun ayeuna sareng sakitar 100+ juara diumumkeun pikeun Taun 2021. T
  • Nominees sareng juara ti sadayana daérah sapertos Wétan Tengah, Asia, Afrika, Amérika, Oséania, sareng Éropa. Langkung 70% tina nominasi ti kategori Hotel butik anu ngajantenkeun Global Tourism Awards unik dina industri perjalanan sareng pariwisata.

Program Award ngagaduhan tim juri anu ngandung 50+ ahli industri pariwisata anu berpengalaman di dunya. Unggal nominasi dipilih ngalangkungan dua puteran évaluasi juri dibarengan cék protokol COVID pikeun mastikeun kasalametan maksimal pikeun unggal tamu anu tetep aya dina éta. Pengumuman Juara Pariwisata Global 2021 dilakukeun tanpa kedah upacara Gala dimana anu diulem pikeun ngiringan acara sosial kalayan sarat nyéépkeun seueur artos dina perjalanan, cicing & méja, atanapi korsi. 

GTA nawiskeun kasempetan pikeun sadaya anu kéngingkeun kéngingkeun bungkus juara anu kalebet jasa promosi, piala, sertipikat, atanapi plak témbok pikeun miéling kameunangan sareng dipajang na konsumén. Salaku tambahan

aranjeunna ngabantosan nyayogikeun juara pikeun kasempetan promosi média digital sareng sosial liwat publikasi sareng mitra na. 

Global Pariwisata Awards 2021 reueus ngumumkeun juara na sakumaha dihandap,

Resor sareng Spa Bunaken Oasis Dive - Resort Butik Pangsaéna di Indonésia 2021
Oakwood Hotel & Residence Sri Racha - Pangalusna Hotel di Thailand 2021
Tigress Resort sareng Spa - Resort Leuweung Pangsaéna di India 2021
Mystery kamchatka - Hotel Héjo Pangsaéna di Petropavlovsk-Kamchatskij 2021
Amari Dhaka - Merk Hotel Bisnis Pangalusna di Bangladés 2021
Kalya Suites - Best Boutique Retreat di Dimos Santorini 2021
Merit Royal & Premium Hotel - Hotel Kasino méwah Pangsaéna di Siprus 2021
Tigre de Cristal Hotel & Resort - Hotel Bintang 5 Pangalusna di Vladivostok 2021
Sulaf Luxury Hotel - Hotel Kota Pangsaéna di Yordania 2021
Orbi City Hotel - Pangalusna Hotel Apartemen Beachfront di Batumi 2021
Howard Johnson Plaza Ku Wyndham Dubai Deira - Pangalusna Hotel Bintang 4 di Dubai 2021
Pondok tamu Dzimbahwe - Best Family Guest House 2021
Bandara Suites Silom, BangkokBest City Hotel di Bangkok 2021
Residence Inn by Marriott Montreal Downtown - Best Family Hotel 2021
Heritage Hill Hotel - Hotel butik Anyar Anyar 4 Bintang di Athena 2021
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - Resort Pantai Méwah Terbaik di Ras Al Khaimah 2021
Le alatan Matote - Best Boutique Retreat 2021
Istana Theartemis - Hotel kota pangsaéna di Rethymno 2021
Royal Marmin Bay - Best Dewasa ngan pikeun Butik Hotel 2021
Hotel Varese - Best Modern Hotel 2021, Best Business Hotel 2021
Atana Musandam Resort Oman - Resort Pangsaéna di Oman 2021
Lotte Hotel yangon - Hotel Pangsaéna di Yangon 2021
Cocoon Suites - Hotel Butik Pangsaéna di Yunani 2021
EUROPROOMS - Rumah Tamu Pangsaéna di Torino 2021
Apartemen Atitlán - Apartemen Kulawarga Pangsaéna 2021
DOUBLETREE BY HILTON GAZIANTEP TURKEY - Best Business Hotel 2021
Hotel Grand Gloria - Hotel Bintang 5 Pangsaéna di Georgia 2021
Villa Vuchev - Best Boutique Boutique Villa 2021
Hotel Orca Praia - Best Ocean View Hotel 2021
Château de Fonscolombe - Best Castle Hotel 2021
Torlinnhe Tamu Bumi - Pangunjung Pangsaéna 2021
Kartuli Hotel - Hotel Butik Pangsaéna di Batumi 2021
Bed and Breakfast Giovaldi's - Hotél Panginepan & Sarapan Pangsaéna di Torino 2021
Hotel Southern Plaza - Hotel Butik Pangsaéna di Kolkata 2021
Maru Maru Hotel - Hotel Butik Pangsaéna di Zanzibar 2021
Hawthorn Suites By Wyndham Abuja - Pangalusna Hotel Bintang 4 di Abuja 2021
Protea Hotels by Marriott Kampala - Hotel Bisnis Pangsaéna di Kampala 2021
The Avenue A Murwab Hotel - Hotél Bisnis Pangsaéna di Qatar 2021
[email dijaga] Design Hotel Pattaya - Hotél Desain Pangsaéna di Pattaya 2021
Colibri Inn Hotel - Pangalusna Hotel Inklusif di Démokratik
DELANO HOTEL & SPA - Hotel Kota Pangsaéna di Bahir Dar 2021
Royal KK International Company Limited - Best Beach Front Resort di Pathein 2021
Koro Sun Resort sareng Rainforest Spa - Hotél Kulawarga Pangsaéna di Divisi Kalér 2021
Ramada Olivie Nazareth - Hotel Pangsaéna di Israél 2021
The Pema ku Realm! - Hotél Desain Pangsaéna di Thimphu 2021
Éskala Hotel sareng Resor - Resort Panghareupan Pantai Pangsaéna di Myanmar 2021
Wli Water Heights Hotel - Best Eco Safari Lodge di Hohoe 2021
Makkah Hotel & Towers - Hotel Pangsaéna di Saudi Arabia 2021
The Residence Towers - Hotél Gaya hirup Pangsaéna di Pondokéan 2021
Triumph Plaza Hotel - Hotel Bisnis Pangalusna di Kairo 2021

Kami ngahaturkeun ucapan salamet pikeun sadayana anu kéngingkeun Global Tourism Awards 2021 atas nami Tim Manajemén GTA, Juri. 

Kami ngahaturkeun nuhun ka sadayana Nominasi urang ti sadaya daérah, Tim Juri, Média / Pencét, Mitra sareng industri industri Pariwisata anu ngajantenkeun Penghargaan Pariwisata Global 2021 mangrupikeun Pameran Pariwisata anu suksés pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment