24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Warta Méwah wartos Ngawangun deui kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News

Pitunjuk Kaséhatan CDC: Henteu cekap saé pikeun Karnaval Cruise Line

Carnival Cruise's Carnival Glory ngadukung New Orleans pasca-Ida pulih

Karnaval Cruise Line urang Gaduh Girang. Janten Aman. protokol sareng prosedur parantos dikembangkeun nalika konsultasi sareng ahli médis. Éta dirarancang pikeun épéktip sareng adaptasi sakumaha kaayaan kaséhatan masarakat ayeuna anu mekar.
Dugi ka bewara anu langkung seueur, sadaya operasi Karnaval bakal nyumponan standar ieu. Sahingga kapal pesiar tiasa hasil ngoperasikeun operasi sareng ngajaga kapercayaan tujuan anu aranjeunna datangan sareng kirimkeun dina perjalanan sareng pangalaman tamu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Karnaval Cruise Line mangrupikeun jalur pelayaran anu munggaran anu badé angkat ti Pelabuhan Baltimore ti saprak liren industri dioperasikeun. 
  • Karnaval sombong badé angkat dinten ayeuna dina pelayaran tujuh dinten ka Bahama, nganjang ka tempat tujuan populer di Nassau, Freeport sareng pulau swasta Half Moon Cay. 
  • Sateuacan mangkat, acara "Balik deui ka Pikaresepeun" diayakeun di terminal anu dina waktosna Présidén Karnaval Christine Duffy, Kaptén Kamboja Kaptén Maurizio Ruggiero sareng Diréktur Eksekutif Pelabuhan Baltimore William P. Doyle motong pita upacara sareng sacara resmi ngabagéakeun tamu anu munggaran dina kapal .

"Kami senang pisan tiasa balik ka Baltimore, nyayogikeun sémah pikeun liburan santai anu aranjeunna atos sabar ngantosan tapi ogé ngadukung ékonomi lokal sareng nawiskeun anggota awak kami hiji kasempetan pikeun nyokong kulawargana di bumi," saur Christine Duffy , presiden Karnaval Cruise Line. "Baltimore parantos janten pasangan anu saé langkung ti dasawarsa sareng kami resep pisan Balik ka Pikaresepeun di pasar konci ieu anu ngagaduhan ratusan rébu tamu di Wétan-Wétan sareng sapanjang Basisir Atlantik."

"Naon dinten anu saé pikeun Pelabuhan Baltimore!" ceuk Sutradara Eksekutif Pelabuhan Baltimore William P. Doyle. "Kami parantos ngantosan lami kanggo ngabagéakeun deui Karnaval sombong ka Kota Charm. Baltimore's Cruise Maryland hebat pisan - terminal pelayaran kami langsung kaluar ti Interstate 95 sareng Bandara BWI Thurgood Marshall ngan ukur 15 menit. Terminal pesiar aya di gigir sareng Pelabuhan Batin anu terkenal di dunya, ogé Federal Hill, Fort McHenry, sareng Fells Point. Aya seueur pilihan wisata, makan, sareng balanja. Janten pelayaran ti Baltimore, nikmati kota hébat kami, sareng balayar ka sababaraha paradis tropis anu paling luar biasa di dunya. "  

Karnaval Cruise Line ngaluncurkeun program pesiar sapanjang taun mimiti ti Baltimore di 2009 sareng ti saprak éta parantos ngiringan langkung ti sajuta tamu, ngajantenkeun Karnaval operator pesiar nomer hiji ti palabuan. 

Dina bulan Nopémber, kapal anu langkung énggal, karnaval Katerangan, bakal ngagentos Karnaval sombong di Baltimore nalika Karnaval sombong ngalih ka angkat ti Tampa. 

Karnaval nawiskeun rangkean pilihan pelayaran panglegana ti Baltimore, kalebet:

  • Pelayaran genep sareng tujuh dinten ka Bermuda sareng The Bahamas
  • Dalapan dinten perjalanan ka Kanada / New England sareng Karibia
  • 14-dinten Karnaval Perjalanan balayar ka Terusan Panama sareng Karibia kidul anu aheng.  
  • Perjalanan Karnaval Sailabration naék kana Karnaval Katerangan dina Maret 2022 sareng kagiatan khusus hiburan sareng hiburan babarengan sareng Karnaval Cruise Line's 50th Perayaan ulang taun. 

Protokol operasional Karnaval ngaleuwihan rekomendasi ti Pusat Puseur Pangendalian sareng Pencegahan Penyakit AS. 

Karnaval bakal neraskeun ngoperasikeun pelayaran anu divaksinasi sakumaha anu ditetepkeun ku CDC, kalebet gaduh sadayana awak sacara divaksinasi.

Dina kelimpahan ati-ati sareng ngaréspon paningkatan kasus COVID-19 di Amérika Serikat anu disababkeun ku varian Delta, Karnaval parantos ngabaruan protokol sareng sarat ngeunaan tés pra-pelayaran pikeun tamu anu divaksinasi lengkep sareng kabijakan topéng dina kapal.

Karnaval ngarepkeun tindakan ieu bakal samentawis sareng bakal ngaluyukeun protokol urang dumasar kana naséhat penasihat kaséhatan médis sareng masarakat.

Ieu mangrupikeun ukuran anu diadopsi sareng dikomunikasikan ku karnaval Cruise Line

tumpur

Sadayana tamu kedah sacara saksama marios pre-booking sareng nasihat kaséhatan pre-travel dina halaman wéb kami sareng Situs Pusat Puseur Pangendali Kasakit sareng Pencegahan AS (CDC) .

INFORMASI PRE-BOARDING: Kanggo ngatur pelayaran divaksinasi kami, penting pisan pikeun sadaya tamu pikeun waspada pikeun email anu disahkeun vaksin pra-pelayaran vaksin anu kedah direngsekeun pikeun unggal jalma dina reservasi. Sémah dipenta pikeun ngapdet profilna dina Carnival.com kalayan inpormasi kontakna ayeuna sabab urang bakal komunikasi ngalangkungan sababaraha surélék. Punten baca sadayana koréspondénsi kami sareng lengkepan sadaya pamundut kanggo inpormasi sateuacanna. Gagalna sasuai sareng pamundut inpormasi pra-pelayaran dina waktos anu tepat bakal ngahasilkeun pembatalan.

VACCINATION & STANDAR Tés

Tamu Vaksinasi Sapinuhna

Pelayaran vaksinasi sayogi pikeun tamu anu parantos nampi dosis akhir tina vaksin COVID-19 anu disatujuan sahenteuna 14 dinten sateuacan dinten berlayar sareng gaduh buktina vaksinasi.

Pikeun pelayaran angkat tabuh 12 Séptémber 2021, tamu anu divaksinasi sadayana ogé kedah nampilkeun hasil négatip tina uji COVID-19 (PCR atanapi antigen) anu dicandak dina waktos tilu dinten sateuacan diluncurkeun. Salaku conto, upami balayar dina dinten Saptu, tés tiasa dilakukeun iraha waé ti Rebo dugi ka Jumaah. Tamu ogé tiasa nyandak tés nalika énjing angkat salami aranjeunna dijamin nampi hasil tés na sateuacan waktos check-in.

Épéktip kalayan pelayaran dugi ka 13 Séptémber 2021, CDC meryogikeun tés pra-pelayaran pikeun sémah divaksinasi kanggo dicandak dina waktos dua dinten sateuacan tanggal pelayaran. Upami balayar dina dinten Sabtu, tés tiasa dilakukeun dina dinten Kemis sareng Jumaah, sareng telat dugi ka Sabtu, upami anjeun dijamin nampi hasil anjeun dina waktosna kanggo check-in.

Bukti vaksinasi, sapertos kieu, bakal diperyogikeun di terminal sateuacanna angkat:

  • Catetan vaksinasi asli anu dikaluarkeun ku otoritas kaséhatan nagara anu ngatur vaksinasi (nyaéta Kartu Rekam Vaksinasi CDC AS). Salinan atanapi poto henteu ditampi.
  • Sértipikat COVID-19 digital (kode QR tiasa ditampi), rékaman vaksinasi COVID-19 ti panyadia Podomoro (email digital asli ditampi), rékaman kaséhatan éléktronik pribadi atanapi rékaman Sistem Émbaran Imunisasi pamaréntah ogé tiasa ditampi.
  • Nami sareng tanggal lahir dina catetan vaksinasi kedah cocog sareng dokumén perjalanan tamu sareng nunjukkeun yén tamu parantos divaksinasi. Tanggal vaksinasi kedah nunjukkeun yén tamu parantos ngalengkepan dosis anu diperyogikeun teu langkung ti 14 dinten sateuacan tanggal pelayaran. Ieu ngandung harti yén dina dinten émarkasi, 15 dinten bakal kalangkung ti saprak dosis akhir ditampi. Jenis vaksin, tanggal dikaluarkeun, sareng nomer lot kedah jelas katingali.

Kami ngarékoméndasikeun sémah gaduh inpormasi kontak (email sareng telepon) langsung sayogi tina panyadia kasehatan atanapi situs klinik anu ngaluarkeun sertipikat, pikeun ngesahkeun vaksinasi upami diperyogikeun. Situs pendaptaran vaksinasi ogé tiasa dianggo.

Sémah didorong pisan pikeun marios rékaman vaksinasi sareng mastikeun yén éta cocog sareng standar urang, ogé ngagaduhan bukti hasil uji COVID-19 négatipna, sateuacan angkat ka terminal pelayaran kanggo nyegah kaayaan dimana aranjeunna moal tiasa pelayaran atanapi janten layak pikeun ngabalikeun duit.

Pikeun pelayaran angkat di Amérika Serikat, CDC ngabutuhkeun duanana vaksin dina séri 2 dosis janten jinis anu sami. Éta ogé ngan ukur nyampur vaksin mRNA (Pfizer sareng Moderna). Henteu aya kombinasi vaksin sanés anu nyumponan kritéria pikeun dianggap vaksin lengkep. Salaku conto, tamu internasional Kanada atanapi sanés anu nampi kombinasi AstraZeneca sareng Pfizer dianggap henteu divaksinasi ku CDC. Sémah anu henteu divaksinasi pinuh, numutkeun kana kriteria ieu, bakal dianggap henteu divaksinasi sareng kedah ngalamar pengecualian vaksinasi.

Tamu Anu Henteu Vaksinasi - Pengecualian kana Standar Vaksinasi

Sarat pikeun kapal pesiar pikeun lebet palabuhan di luar Amérika Serikat teras-terasan mekar sareng Karnaval Cruise Line kedah ngoperasikeun patuh lengkep sareng peraturan ieu. Pengecualian vaksin pikeun pelayaran ka Karibia bakal diwatesan ku sajumlah leutik barudak di handapeun umur 12 taun, sareng nonoman sareng déwasa kalayan kaayaan médis anu tiasa masihan konfirmasi tinulis ti panyadia médisna yén aranjeunna moal tiasa divaksinasi ku alesan médis. Pelayaran urang ti Florida, Texas, Louisiana, sareng Maryland bakal beroperasi dina kriteria ieu dugi ka 31 Désémber 2021 kalayan anggapan yén larangan ayeuna sareng épéksi anu ditumpukeun ku tujuan bakal tetep dina tempatna.

Pengecualian vaksin pikeun kapal angkat di Long Beach, California bakal teras ditampi pikeun barudak di handapeun umur 12 taun sareng sakumaha anu diwajibkeun ku hukum féderal AS (dina akomodasi alesan médis sareng tulus nyekel kapercayaan agama).

Dina Karnaval Miracle® ti Seattle; Carnival Pride® 31 Oktober 2021 ti Baltimore; Carnival Glory® 28 November 2021 ti New Orleans; sareng Carnival Miracle® 28 Nopémber 2021 ti Long Beach, pembébasan vaksin bakal diakomodir sakumaha anu disyaratkeun ku hukum.

Pengecualian pikeun murangkalih sareng déwasa henteu dijamin sareng dikawasa kapasitas dumasar kana jumlah tamu vaksin anu diperkirakeun aya di kapal. Tamu anu henteu vaksinasi dibéré pengecualian kedah nuturkeun sarat sareng protokol anu tangtu, anu kalebet:

tés
  • Hadirkeun uji PCR COVID-19 négatip nalika didaptarkeun, dicandak antara 72 sareng 24 jam sateuacan tanggal pelayaran (contona, upami balayar dina dinten Saptu, tés tiasa dilaksanakeun iraha waé ti Rebo dugi ka Jumaah, tapi henteu énjing angkat). Tamu anu henteu divaksinasi kedah nyandak tés antigen tambihan nalika angkat, sareng uji deui dina 24 jam debarkasi dina sadaya pelayaran langkung lami tibatan 4 dinten. Biaya $ 150 per jalma bakal ditaksir kana rekening Balayar sareng Asup tamu pikeun nutupan biaya tés, ngalaporkeun sareng skrining kaséhatan sareng kaamanan. Barudak di handapeun dua taun dibebaskeun tina sarat tés.
Syarat Asuransi Perjalanan - Kapal Florida sareng Texas
  • Tamu anu henteu divaksinasi balayar dina kapal angkat ti Florida atanapi Texas kedah nunjukkeun buktina perlindungan asuransi perjalanan nalika dipariksa. (Tingali bagian handap pikeun detil lengkep ngeunaan asuransi perjalanan.)
Catetan Dokter - Florida, Texas, Louisiana, sareng Kapal Batas Maryland
  • Upami anjeun nampi pengecualian vaksinasi kusabab alesan médis, serat ti panyadia médis anu nyatakeun yén tamu henteu tiasa divaksinasi ku alesan médis kedah ditepikeun di check-in.
Didatangan Shore sareng Wisata
  • Tamu anu henteu vaksinasi henteu tiasa angkat ka darat dina palabuhan telepon nyalira. Sémah ngan ukur tiasa debark di palabuan panggilan upami dipesen dina wisata gelembung anu disponsoran Karnaval.
  • Wisata gelembung anu disahkeun ku karnaval mangrupikeun kunjungan anu beroperasi di lingkungan anu dikendali. Sémah bakal dikawal tina kapal kana kunjunganna sareng balik deui kana kapal langsung saatos balik ti wisata pantai. Henteu kéngingkeun jadwal anu teu dijadwalkeun (nyaéta toko kado, bar, réstoran, sareng sajabana).
  • Upami anjeun milih henteu mésér wisata gelembung, wisata gelembung dijual habis, atanapi dibatalkeun kusabab cuaca, tamu anu henteu divaksinasi kedah tetep dina kapal.
  • Tamu anu ngiringan wisata gelembung, henteu paduli status vaksinasi, kedah nuturkeun sadaya protokol wisata sareng pitunjuk lokal ngeunaan tés / skrining, maké topéng, jarak jauh fisik, sareng sajabana. Kami teu tiasa ngajamin yén larangan tambahan moal ditumpukeun ku otoritas lokal dina tujuan anu urang nganjang. Salaku conto, dumasar kana perjanjian urang sareng San Juan, tamu anu henteu divaksinasi kedah tetep aya dina kapal nalika urang sumping di dinya.
  • Sémah anu henteu saluyu sareng lingkungan anu dikontrol tur gelembung bakal dikaluarkeun tina wisata.
  • Upami pelayaran anjeun ngadatangan palabuan telepon pribadi, sapertos Half Moon Cay sareng Princess Cays, tamu anu henteu vaksinasi tiasa angkat ka darat nyalira atanapi mésér salah sahiji wisata kami.

Punten tingal kami Balik deui kana FAQ Layanan pikeun daptar lengkep protokol sareng sarat urang, anu terus mekar sareng tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna.

Pénta pikeun dibébaskeun dikelola ku kapasitas kedah dikintunkeun dina 48 jam saatos reservasi énggal. Permintaan bakal diprosés saatos pamayaran parantos dibayar sadayana, dina waktos tanggal balayar, sareng sakali kami parantos ngarengsekeun perkiraan jumlah tamu anu divaksinasi.

Upami anjeun tamu anu henteu divaksinasi, reservasi anjeun moal dianggap dikonfirmasi kecuali anjeun nampi pengecualian anu disatujuan, anu bakal dikaluarkeun dina 14 dinten ti balayar. Sagala tamu anu henteu divaksinasi anu dibebaskeun dibebaskeun bakal diperyogikeun pikeun marios sareng satuju kana sagala larangan sareng protokol anu didaptarkeun di luhur sateuacan naek kapal.

Upami kami henteu tiasa nyatujuan pamundut éta, tamu bakal ngagaduhan pilihan pikeun ngabolaykeun tamu anu henteu divaksinasi tina reservasi, ngalih ka tanggal pelayaran ka payun atanapi ngabatalkeun sareng ngabalikeun duit pinuh kana bentuk pamayaran aslina. Hanjakalna, kami moal tiasa ngabantosan biaya anu aya hubunganana sareng paménta pembebasan anu ditolak, sareng para tamu nganggap sadaya résiko anu aya hubunganana sareng biaya perjalanan anu teu tiasa dibalikeun deui (nyaéta ongkos udara, hotél).

Kami sadar yén tamu anu henteu divaksinasi bakal nyanghareupan larangan samentawis salami fase awal restart kami, sareng biaya tambahan pikeun uji coba sareng asuransi sareng optimis protokol ieu bakal teras mekar kana waktos.

Sadaya tamu anu iinditan deui ka pelayaran, henteu paduli status vaksinasi, kedah diuji diantawis pelayaran.

PERSYARATAN INSURANS TRANSLASI UNTUK TAMU BAKAL DIJAMIN - FLORIDA & TEXAS BASED SHIPS *

  • Tamu anu henteu divaksinasi balayar dina kapal angkat ti Florida atanapi Texas kedah nunjukkeun buktina perlindungan asuransi perjalanan nalika dipariksa. Sarat ieu ayeuna dikaluarkeun pikeun barudak di handapeun umur 12 taun anu henteu layak pikeun vaksin. Nanging, kolot disarankan yén mésér asuransi perjalanan pikeun murangkalihna disarankeun pisan.
  • Syarat Kawijakan: minimal AS $ 10,000, per jalma, dina panyaluran biaya médis sareng cakupan $ 30,000 pikeun évakuasi darurat darurat sareng tanpa pangaluaran COVID-19.
  • Kawijakan asuransi kedah namina tamu anu henteu divaksinasi salaku anu gaduh kawijakan atanapi ahli waris sareng tiasa dipésér ti perusahaan asuransi perjalanan anu dipilih ku tamu atanapi ngalangkungan Perlindungan Liburan Karnaval, anu kalebet sinyalna anu diperyogikeun.
  • Perlindungan Liburan Karnaval sayogi kanggo ngagaleuh dugi ka 14 dinten sateuacan balayar kanggo sémah anu dumuk di Amérika Serikat (teu kaasup New York sareng Puerto Rico), Kanada (henteu kalebet Quebec), Kapuloan Virgin AS (St. Thomas, St. John sareng St. Croix) sareng Samoa Amérika. (Catetan: pemesanan anjeun kedah dibayar dina mata uang A.S.) Upami anjeun kersa mésér Perlindungan Liburan Karnaval, punten nelepon 1-800-CARNIVAL, Perencanaan Liburan Pribadi anjeun, atanapi panaséhat perjalanan anjeun.
  • Sémah anu henteu divaksinasi tanpa bukti asuransi anu dibutuhkeun moal diidinan balayar sareng teu dibales deui.

* Dumasar kana sarat tujuan anu tangtu. Sababaraha palabuhan tujuan anu urang balayar dioperasikeun ku badan karnaval Afiliasi dina konsési pamaréntah atanapi lisénsi.

NGAYANGKEUN PANJANG KASEHATAN

Sadayana tamu bakal dipenta pikeun ngalengkepan kuesioner kaséhatan online 72 jam sateuacan balayar sareng ngalaman saringan kaséhatan pra-embarkasi anu ditingkatkeun, anu bakal kalebet konfirmasi réspon panyaringan kasihatanana, validasi dokumén vaksinasi sareng uji COVID-19 anu diperyogikeun.

Kami bakal ngarujuk saha waé anu ngagaduhan tanda sareng gejala COVID-19, atanapi anu diidéntifikasi ku résiko, kanggo panyaringan médis tambahan sateuacan ngantepkeun aranjeunna angkat. Tamu bakal ditingali ku staf médis urang sareng kosan bakal disatujuan ku kabijaksanaannana. Saringan sekundér (sareng pamariksaan kaséhatan sapanjang pelayaran) bakal dilaksanakeun nalika diperyogikeun.

Saha waé sémah anu positip saatos naek kapal, sareng rerencangan perjalananana di rohangan anu sami, sareng kontak anu sanésna, moal tiasa pelayaran sareng bakal disayogikeun kiridit pesiar payun. (Kontak anu caket nyaéta saha waé anu parantos aya dina 6 kaki jalma anu katépaan / gejala pikeun kumulatif total 15 menit atanapi langkung dina jangka waktu 24 jam dina 14 dinten sateuacan balayar.)

Kuartin

Kawijakan Carnival Cruise Line nyaéta yén sadayana kedah divaksinasi, kalayan sajumlah pangecualian pikeun barudak di handapeun umur 12 taun sareng anu teu tiasa divaksinasi. Pendekatan ieu ngaleuwihan sarat pikeun pelayaran divaksinasi dina bimbingan CDC, sareng nyumponan sarat anu ditetepkeun ku tujuan anu urang balayar dina pelayaran kami.

Salaku tambahan kana pelayaran anu divaksinasi, kami parantos nerapkeun sét protokol anu lengkep salaku bagian tina restart kami, kalayan kapentingan kaséhatan sareng kaamanan tamu, awak sareng tujuan anu kami laksanakeun salaku prioritas utama kami. Kusabab kasus terobosan COVID-19 anu kajantenan di saluruh nagara di antara jalma-jalma anu divaksinasi, syarat tés pra-pelayaran kami diperluas kalebet ALL tamu. Kami ogé parantos ngalegaan syarat topéng anu meryogikeun tamu nganggo masker di jero rohangan dina rohangan anu langkung tertutup sareng daérah tempat jalma-jalma berkumpul.

Bahkan kalayan protokol ieu aya, panginten aya kasus COVID-19 positip dina kapal nalika pelayaran anjeun. Kapal kami ngagaduhan pusat médis kalayan kamampuan pikeun diagnosis sareng uji coba sareng dilengkepan pikeun ngambah kontak. Awak kami parantos divaksinasi sareng nganggo masker di jero rohangan sepanjang waktos. Dibikeun protokol kami, kasus positip jauh langkung handap tina komunitas anu ngalaman di sisi pantai. Nanging, nunjukkeun variasi Delta anu nyababkeun naékna kasus diantara populasi divaksinasi, penting pikeun anjeun sadar kana inpormasi ieu:

  • Dina acara tamu anu kontak caket sareng atanapi kakeunaan tamu atanapi anggota awak anu tés positip pikeun COVID-19, atanapi ningalikeun gejala naon-naon pikeun panyawat sapertos COVID nalika pelayaran, aranjeunna sareng kontak caketna bakal diperyogikeun kanggo nambihan tambahan tés sareng tiasa diperyogikeun karantina di stateroomna dugi ka tim médis urang nangtoskeun aman pikeun aranjeunna ngalaksanakeun kagiatan pelayaran.
  • Upami tamu ngumbara ngalangkungan udara pikeun ngiringan pelayaranna sareng uji positip nalika naek kapal sareng henteu tiasa pelayaran - atanapi uji positip nalika pelayaran - aranjeunna sareng kontak caketna tiasa diperhatoskeun sateuacan dikerjakeun di bumi.
  • Sémah anu dikarantina dina kapal bakal nampi kiridit pelayaran kahareup anu sami sareng jumlah dinten dina karantina.
  • Pikeun tamu anu kedah karantina sacara lokal, Karnaval bakalan ngabantosan ngadamel karantina; Nanging, sadaya biaya anu aya hubunganana bakal tanggung jawab tamu.

Masker & Distansi fisik

Kami pisan ngadorong sadaya tamu nganggo masker pameunteu nalika di jero rohangan, khususna tamu anu henteu divaksinasi, kalebet barudak anu yuswa 12 taun anu kedah nganggo masker di tempat umum, kecuali nalika tuang atanapi nginum. Sadaya tamu umur 2 taun atanapi langkung kedah diwajibkeun nganggo masker pameunteu dina lift sareng di daérah hiburan jero rohangan anu ditunjuk, sadaya toko ritel, sareng di kasino, kecuali nalika tuang atanapi nginum. Tamu kedah diwajibkeun nganggo masker pameunteu sateuacan dipangku di kamar makan utama urang sareng di Lido Buffet area sareng aya kalana di daérah anu ditunjuk sanés anu langkung seueur tamu tiasa berkumpul (tanda bakal dipasang). Salaku tambahan, masker diperyogikeun di daérah anu katutup dina kapal sapertos spa, salon, sareng naon waé kagiatan di jero rohangan sareng barudak di handapeun umur 12 taun (nyaéta Build-A-Bear®, Family Harbour sareng Sky Zone®).

Sadayana tamu kedah nganggo masker nalika prosés émarkasi sareng debarkasi (di palabuhan bumi sareng palabuan panggero, kalebet prosés pra-debarkasi), nalika kunjungan pantai anu disahkeun ku karnaval sareng nalika dina kendaraan transportasi, kalebet angkutan cai. Salaku tambahan, nalika badé ka darat, sémah kedah siap nuturkeun sadaya pitunjuk lokal ngeunaan topéng sareng jarak fisik. Status pedoman lokal bakal dibagi ka tamu sateuacan debarkasi di tempat anu dituju.

CATETAN: Pejabat kaséhatan Alaska anu ngawaskeun kaayaan di darat parantos nyarankeun pisan yén sadaya tamu, kalebet anu divaksinasi pinuh, nganggo masker wajah sepanjang waktos nalika di jero rohangan sareng di luar ogé nalika jarak fisik henteu tiasa dijaga. Peraturan AS nungtut sadayana jalma nganggo masker wajah dina transportasi umum kalebet beus, karéta, van, bandara, pesawat sareng kapal kapal.

Tamu anu divaksinasi henteu diperyogikeun pikeun ngajaga jarak fisik dina kapal.

Disarankeun yén tamu anu henteu divaksinasi ngajaga jarak fisik sapertos kieu:

  • Di jero rohangan - Tetep sahenteuna 6 méter ti batur sanés dina grup pendamping pelayaran anjeun. Sapertos kitu, urang ajak anjeun naék tangga upami mungkin, upami anjeun tiasa.
  • Luar - Tetep sahenteuna 3 méter ti batur nalika henteu nganggo topéng sareng henteu di grup pendamping pesiar anjeun.

PROGRAM YOUTH & SKY ZONE®

Camp Ocean ™: Program barudak anu diawasi pikeun barudak di handapeun umur 12 taun di Camp Ocean moal ditawarkeun ayeuna-ayeuna.

Circle "C" ® & CLUB O2®: Nonoman sareng nonoman anu henteu vaksinasi moal diijinkeun pikeun ilubiung dina program nonoman Circle "C" sareng CLUB O2, atanapi ngaksés Sky Zone® upami pelayaran dina karnaval Panorama®.

Kasino - DIPERBARUI 8 SEPTEMBER 2021

Pikeun ngamajukeun kasalametan, jarak fisik sareng kaséhatan masarakat, kami parantos nganyarkeun protokol kasino dina kapal kami, mimiti Sabtu 11 Séptémber.

  • Kasino kanggo pamaén aktip sareng para sahabatna hungkul; teu aya kempelan dina kasino sanés.
  • Korsi dina tabel kaulinan sareng slot khusus kanggo pamaén waé.
  • Teu aya roko dina kasino kecuali upami anjeun linggih sareng maén.
  • Roko moal diijinkeun dina kasino nalika ditutup.
  • Tamu bakal diarepkeun nganggo facemask kacuali aranjeunna ngaroko atanapi nginum inumanna.
  • Bar kasino ditutup; inuman bakal dikirimkeun ka pamaén kasino ku staf bar kami.

Kami ngahargaan dukungan tamu kana protokol ieu anu dilaksanakeun kalayan kapentingan unggal jalma.

NGALAMI PENGalaman pantai

Tamu anu divaksinasi tiasa ilubiung dina wisata anu dioperasikeun Karnaval sareng jalan-jalan mandiri. Tamu anu henteu divaksinasi henteu tiasa angkat ka darat dina palabuhan telepon nyalira. Sémah ngan ukur tiasa debark di palabuan panggilan upami dipesen dina wisata gelembung anu disponsoran Karnaval. Nanging, upami pelayaran aranjeunna nganjang ka port telepon pribadi, sapertos Half Moon Cay sareng Princess Cays, tamu anu henteu divaksinasi tiasa angkat ka darat nyalira atanapi mésér wisata kami.

Penting pikeun nuturkeun protokol kaséhatan pikeun unggal palabuhan anu urang kadatangan, anu aya dina kakawasaan pejabat setempat sareng tiasa robih tanpa aya bewara sateuacanna. Tamu kedah siap-siap nuturkeun pitunjuk lokal anu nganggo masker, jarak fisik, uji coba / panyaringan kasihatan, jst.

CATETAN: Syarat tujuan urang teraskeun mekar sareng dumasar kana perjanjian port kami sareng San Juan, tamu anu henteu divaksinasi kedah tetep aya di papan salami nelepon éta.

Lingkungan ONBOARD Séhat

Punten bantosan kami pikeun ngajaga lingkungan dina pesawat anu séhat ku ngagunakeun wastafel sareng waspada tangan sanésna di lawang tempat sareng di daérah lalu lintas anu luhur di sapanjang kapal. Kami ogé peryogi sémah nuturkeun pituduh kami ngeunaan cara tetep séhat dina kapal sareng nalika ka darat, ngalangkungan program harian, sistem hiburan, pengumuman, literatur di-stateroom, sareng Karnaval HUB App.

Cek-cek ONLINE

Kusabab prosés embarkasi énggal, sadaya tamu kedah ngalengkepan Online Check-In sareng milih Pasini Kadatangan. Check-In Online sayogi pikeun tamu Suite, Platinum sareng Inten jam 16 dinten sateuacan pelayaran; aksés umum dimimitian jam 14 dinten sateuacan balayar. Penting pisan yén sémah sumping dina waktos anu pas sabab kadatangan anu mimiti teu tiasa diakomodir sareng bakal dipenta pikeun mulang dina waktos anu parantos ditangtukeun. Kalayan kerjasama sadayana, urang tiasa damel babarengan pikeun ngajamin keberangkatan tepat waktu sareng mimiti liburan anjeun!

RENCANA KARNIVAL Pikeun NGOPERASI LAMPIRAN NU NGALAMikeun DARI 31 DESEMBER 2021 DALAM STANDAR PELANGKUTAN VACCINATED:

  • Karnival Vista® ti Galveston
  • Karnaval cakrawala® ti Rajana
  • Karnaval Breeze® ti Galveston
  • Karnaval Miracle® ti Seattle
  • Mardi Gras ™ ️ ti Port Canaveral
  • Karnaval Magic® ti Port Canaveral
  • Karnaval Sunrise® ti Rajana
  • Karnaval Panorama® ti Long Beach
  • Carnival Pride® ti Baltimore; Balayar ti mimiti 12 Séptémber 2021
  • Carnival Dream® ti Galveston; Balayar mimitian 19 Séptémber 2021
  • Karnaval Glory® ti New Orleans; Balayar mimitian 19 Séptémber 2021
  • Karnaval Miracle® ti Long Beach; Balayar mimitian 27 Séptémber 2021
  • Carnival Freedom® ti Rajana; Balayar ti mimiti 9 Oktober 2021
  • Carnival Elation® ti Port Canaveral; Balayar mimitian 11 Oktober 2021
  • Karnaval Valor® ti New Orleans; Balayar mimitian tanggal 1 Nopémber 2021
  • Carnival Legend® ti Baltimore; Balayar ti mimiti 14 Nopémber 2021
  • Karnaval sombong® ti Tampa; Balayar ti mimiti 14 Nopémber 2021
  • Carnival Conquest® ti Rajana; Balayar dimimitian ti 13 Désémber 2021
  • Karnaval Radiance® ti Long Beach; Balayar dimimitian ti 13 Désémber 2021
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment