24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat jelema Swiss Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Didatangan Swiss anu anyar: Hotél anu Dioperasikeun ku Robot henteu kedah aya Jalan & Mobil, tapi Lamas, Embe, sareng Pamandangan anu Ngagumkeun

Marchenwald
kiridit poto: Elisabeth Lang

Éta panasaran, kasempetan jejaring, ceramah perdagangan anu nyandak hotél sareng langkung ti 100 mitra paméran, anu ngalayanan industri Hotel sasarengan saatos ampir 600 dinten henteuna sepi kusabab larangan Corona anu teu aya tungtungna.

Halle 550 jauh tina Tempat-tempat Resor bintang 5 anu glitzy sareng glamor sapertos di Zurich, dimana gempungan sapertos kieu biasana dilaksanakeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • KTT Hotellerie Suisse perhotelan Swiss anu munggaran anu diayakeun ku Hotelrevue, publikasi perdagangan lokal, narik langkung 1152 pamilon minggu ieu.
  • Acara ieu ngaguratkeun pentingna dialog pribadi di dunya digitalisasi sareng kantor bumi anyar kami.
  • Halle 550 mangrupikeun tempat di Zurich Oerlikon.

KTT Perhotelan mangrupikeun anu munggaran di Swiss ti COVID-19 janten pandemi dina Maret 2010

Pikeun ngajagaan tamu tetep aman, sadayana kedah nunjukkeun akte vaksinasi (green Pass). Pikeun anu henteu divaksinasi, diperyogikeun tes COVID-19 négatip.

Heran teu aya kabijakan topeng, saatos ngalangkungan cek ka Halle 550. Ieu nyayogikeun dokter rada skeptis tapi pamilon bagja pisan.

Maskless tinimbang napas - saluyu sareng gerakan.

"Better Together" mangrupikeun kapercayaan ti Présidén Hotellerie Andreas Züllig dina pidato pembukaan na.

"Urang kedah ngembangkeun strategi Post Pandemi énggal, sapertos urang nyandak manajemen krisis kana ide-ide kreatif. Salaku pangusaha sareng pengusaha, urang henteu ngan ukur pamimpin tapi ogé jalma anu mikawanoh tren sareng perasaan kamungkinan sareng bertindak kalayan tipayun.

Kumaha bakal katingali Pariwisata Swiss saatos pandemi éta?

Tapi anu diperyogikeun ku industri perhotelan, maskapai, sareng Industri pariwisata mangrupikeun frasa optimisme.

Aya seueur carios ngeunaan inovasi sareng digitalisasi, tapi naon anu dipikahoyong pamilon? 

Robot pikeun dipariksa? 

Ieu parantos kalangkung sareng parantos dibahas sababaraha taun ka pengker. Naon anu urang leres-leres peryogikeun di Dunya Post Pandemi urang?  

Anu urang peryogikeun saatos seueur lockdown anu tetep di bumi mangrupikeun rangkulan.

Pasihan pelukan ka pengunjung!

Wisatawan anu langkung ti kantos peryogi seuri ageung sareng wilujeng sumping dina panarimaan éta saderhana.

Nanging, anu anyar nyaéta bar mini robotic (ku Robotise, Jérman) mawa inuman anu dipikahoyong langsung ka kamar tamu.

Patarosan kuring sabaraha biaya robot ieu?

Jawaban saderhana nyaéta robot hargana sami sareng palayan.

Tapi ieu panginten beda-beda ti tempat-tempat gajih tinggi anu dibayar di Swiss dugi ka gajih anu dibayar di nagara-nagara murah, sapertos di Asia.

Tapi naha saé ngagaduhan robot anu henteu disumputkeun sumping sareng ngaladénan inuman anjeun nalika pandemi, miang cicingeun deui salami batréna tahan?         

Diskusi panel sareng 84 panyatur anu nyandak mikropon mangrupikeun unsur konci dina Silaturahmi Summit 2021

Pariwisata parantos paling parah, koméntar Urs Kessler, CEO Jungfrauen Bahnen, dina diskusi ngeunaan iraha pasar internasional bakal balik.

Teu aya ramalan.

Pasar domestik Swiss ti taun ka tukang (2020) turun.

Swiss nuju ka luar negeri deui. Nanging pariwisata Swiss ngagaduhan nomer anu saé ti Jerman, Bélgia, sareng UEA.

Sateuacan pandemi, Swiss ngagaduhan langkung ti 70% kamar tamu anu diilikan ku pangunjung ti Asia.

Balikna datang Cina saatos Olimpiade bakal ditangtoskeun. Swiss ngagaduhan dua proyek anu ngajangjikeun di Asia pikeun taun payun. Pariwisata Swiss ngagaduhan staf promosi anu berbasis di Cina, India, Kulon Kidul, sareng Asia Tenggara. Numutkeun ka insider, aya paménta pariwisata ageung ti daérah éta.

Pasar sapertos India, Asia Wétan Kidul, sareng Brasil bakal sumping deui. Pasti India bakal janten game-changer pikeun Swiss. Tapi vaksinasi mangrupikeun masalah konci anu digabungkeun sareng pamrosésan visa anu canggih sareng gampang.

Halle 550 di Zurich: Tempat KTT Perhotelan

Kami hirup dina diktator ku teu divaksinasi saur Dieter Vranck CEO Swiss International Airlines: 90% urang Kabin Kru divaksinasi tapi urang kedah ngalayanan anu teu divaksinasi.

Ngarobih kaayaan nalika ngumbara mangrupikeun masalah anu ageung. Vaksinasi mangrupikeun tikét konci pikeun kéngingkeun posisi padet. Seueur hiber kosong, tapi pas karantina diangkat - pesenan langsung meletok.

Kabeneran kami meunang beuki seueur grup anu datang ti Amérika Serikat. Volume tamu ti Amérika saluhur sateuacan pandemi.

Tapi urang masih teu tiasa ngumbara ka Amérika, sareng urang teu tiasa ngalanjutkeun tanpa ngumbara ka Amérika Serikat pikeun jangka panjang. Tanpa penerbangan Kargo, urang bakal gaduh penerbangan kosong dina satengah rute Amérika Serikat kami.  

Penerbangan bisnis lalaunan bakal pulih tapi kami ngarepkeun dikurangan 30% dugi ka 2023. Kami gaduh taun rékor di 2019 ngasilkeun 53 juta kauntungan.

Taun 2022 moal balik deui normal- tapi Éropa berkembang; Tempat ka 2 di Amérika Serikat sareng tempat ka-3 Asia ngajelaskeun Vranckx. Kami dina kaayaan anu urang teu tiasa nempatkeun kana inovasi.

Tarif tetep bakal tetep, saur Vranckx, CEO Swiss.

KTT silaturahmi 2021

Sedengkeun Martin Nydegger, Sutradara Pariwisata Swiss, memohon ka sadayana dina nyarios: "Terpaksinasi, éta henteu tiis tapi penting." Kami henteu gaduh waktos ngantosan di séktor kami. Over Pariwisata parantos réngsé.

Nydegger yakin yén pasar internasional bakal balik deui dugi ka 2023. Swiss mangrupikeun nagara premium pikeun para tamu. Éta ngagaduhan kualitas, éta sanés sual pamasaran.

Pikeun bisnis MICE, usum 2019 réngsé sacara kolosal.

Henteu aya anu tinggaleun sareng urang nyarioskeun sakedik 5% dina 2021.

Éta ogé peryogi langkung seueur karyawan ayeuna.  

Tapi naha bisnis Beurit tiasa bertahan?

Industri hotél MICE di Swiss bakal dipaksa mesen platform sapertos booking.com, WIB, sedengkeun nonoman tiasa lebet kana Google pikeun mesen hotél konperénsi.

48% pemesanan dilakukeun sélulér nganggo platform salaku mobile conform. Hotel konperénsi ogé tiasa dipesen ngalangkungan Amazon, atanapi Meetings Select, anu ngantunkeun pangaruh ageung pikeun perencana rapat.

The Award Hotel taun dipasihkeun pikeun anu munggaran ka Nadja sareng Patric Vogel ti Fairytale Hotel Braunwald (4 Bintang).

Aya seueur carios ngeunaan inovasi sareng digitalisasi, tapi hotél ieu bahkan henteu ngagaduhan jalan ka ditu.

Braunwald bebas mobil.

Braunwaldbahn nyandak anjeun dugi unggal satengah jam ti stasiun lebak. Anjeun dipapag ku Lamas, Embe nalika ngalangkungan "sasak Kambing Emas".

Sapi bagja, hayam bikang sibuk ngabungbang kelenci, sareng pemandangan anu ngagentos ngantosan anjeun.

Naha Fairytale Hotel?

Jaman baheula saurang budak awéwé ceurik nyaring di réstoran sareng ngan ukur lirén nalika juragan Fridolin Vogel janji badé nyaritakeun dongéngna. 

Dugi ka ayeuna tradisi ieu hirup sareng dirayakeun unggal dinten ku Nadja an Patric Vogel. Nya pantes! KONGRAT!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Elisabeth Lang - khusus pikeun eTN

Leave a Comment