24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos Kaluaran pencét kandaraan News Kawat Wisata

Perjalanan Liburan Musim Panas ningkatkeun Nomer Panumpang di Bandara Frankfurt

Fraport nampi santunan pandemi pikeun ngajaga operasi di Bandara Frankfurt
Fraport nampi santunan pandemi pikeun ngajaga operasi di Bandara Frankfurt

Babandingan sareng Agustus 2019 nunjukkeun yén patalimarga panumpang FRA dina bulan ngalaporkeun (turun 51.3 persén) ampir ngahontal satengah tingkat pra-pandemi.1 Ngeunaan 12.7 juta panumpang hiber ngalangkungan Frankfurt dina periode Januari-ka-Agustus 2021 - sareng liburan usum panas usum (Juni dugi Agustus) nyumbang sakitar 8 juta panumpang nyalira. Salila dalapan bulan mimiti 2021, patalimarga panumpang FRA ditolak ku 15.3 persén taun ka taun, tibatan turunna 73.2 persén nalika ngabandingkeun periode patalimarga anu sami di 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Angka Lalu Lintas Fraport - Agustus 2021:
  • Bandara Frankfurt (FRA) ngabagéakeun sakitar 3.37 juta panumpang dina bulan Agustus 2021. Ieu mangrupikeun paningkatan 122.9 persén taun ka taun, sanaos dumasar kana Agustus anu lemah pisan di 2020.
  • Pamulihan ieu didorong utamina ku lalu lintas liburan usum panas ka tujuan wisata Éropa, sedengkeun patalimarga antar benua tetep handap pisan kusabab larangan perjalanan anu lumangsung. 

Hasil kargo FRA (kalebet angkutan udara sareng pos udara) ngajaga tren naék dina bulan Agustus 2021, naék ku 13.3 persén taun ka taun janten 182,362 métrik ton. Dibandingkeun sareng Agustus 2019, tonase kargo kéngingkeun 5.3 persén dina bulan ngalaporkeun. Gerakan pesawat naék ku 63.3 persén taun ka taun kana 28,897 lepas landas sareng pendaratan. Ditagih beurat angkat maksimum (MTOWs) ningkat 55.5 persén janten ampir 1.8 juta métrik ton.

Bandara-bandara dina portopolio internasional Fraport ogé terus ngalaporkeun kinerja patalimarga positip dina bulan Agustus 2021. Kaseueuran bandara Grup Fraport di seluruh dunya ngahontal tingkat pertumbuhan anu signifikan, kalayan angka panumpang di sababaraha bandara naék langkung ti 100 persén taun ka taun - sanaos dibandingkeun sareng anu kuat tingkat lalu lintas ngirangan dina bulan Agustus 2020. Dibandingkeun sareng pre-pandemi Agustus 2019, kaseueuran bandara Grup Fraport sadunya masih ngadaptarkeun angka panumpang anu langkung handap. Nanging, sababaraha bandara Grup ngalayanan tujuan wisata anu seueur dipénta (sapertos bandara Yunani atanapi Bandara Antalya di Riviera Turki) ningali patalimarga dina bulan Agustus 2021 dugi ka sakitar 80 persén tingkat pra-krisis anu kacatet dina bulan anu sami di 2019.

Bandara Ljubljana di Slovenia (LJU) ngabagéakeun 73,056 panumpang dina bulan Agustus 2021. Di bandara Brasil Fortaleza (FOR) sareng Porto Alegre (POA), patalimarga gabungan kana 801,187 panumpang. Di ibukota Peru, Bandara Lima (LIM) ngagaduhan langkung ti 1.1 juta panumpang dina bulan ngalaporkeun.

Total lalu lintas pikeun 14 bandara régional Yunani naék ka ampir 4.5 juta panumpang dina bulan Agustus 2021. Di basisir Laut Hideung Bulgaria, bandara Twin Star tina Burgas (BOJ) sareng Varna (VAR) ogé ngalaporkeun patalimarga anu langkung saé kalayan jumlah panumpang 629,936 dilayanan . Bandara Antalya (AYT) di Turki ningali patalimarga naék janten 4.3 juta panumpang. Bandara Pulkovo St. Petersburg (LED) di Rusia nampi sakitar 2.1 juta panumpang. Di Bandara Xian (XIY) di Cina, patalimarga kalem janten sakitar 1.5 juta panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment