24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan Rapat Berita Industri Warta Ngalanggar Maroko wartos Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Naha Anggota UNWTO buku tiket ka Marrakesh ayeuna? Henteu !!!

UNWTO
UNWTO

UNWTO sareng menteri pariwisata ti langkung ti 100 nagara aya dina prosés mésér tikét pikeun ngahadiran Majelis Umum 24 Organisasi Pariwisata Dunya.
Numutkeun inpormasi anu ditampi ti jero administrasi UNWTO moal aya tikét anu diperyogikeun, kajabi koneksi komputer sareng internét anu saé pikeun ngahadiran éta acara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • nu Majelis Umum 24 Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) dijadwalkeun dilaksanakeun ti 30 Nopémber dugi ka 3 Désémber di Marakesh, Maroko.
  • eTurboNews prediksi penundaan Majelis Umum dina bulan Juli. Ngan awal bulan ieu prediksi ieu janten kanyataan nalika UNWTO ngajantenkeun tanggal énggal resmi.
  • Sumber anu aya dina Organisasi Pariwisata Dunya ayeuna nunjukkeun sababaraha rencana anu sanés dina waktos anu parantos dilakukeun.

Bahkan wisatawan anu divaksinasi pinuh ka Maroko diperingatkeun ku pamaréntah, kalebet Amérika Serikat nyingkahan perjalanan ka Karajaan Maroko kusabab lonjakan varian Delta anu Corona pisan virus.

Sistem médis di Maroko henteu dilengkepan pikeun ngubaran kanaékan kasus COVID-19, sareng ngayakeun Majelis Umum di Nagara Afrika Kalér ieu tiasa janten delegasi résiko tina ampir 160 nagara anu henteu hoyong nyandak.

Persiapan sacara resmi pikeun acara penting ieu masih lumangsung, tapi sumber anu dipikaterang di kantor pusat UNWTO di Madrid eTurboNews yén persiapan pikeun Majelis Umum maya anu munggaran parantos disiapkeun dina waktos ayeuna.

Bisa diarepkeun parobihan sapertos kitu moal diumumkeun dugi ka menit terakhir sareng panginten aya alesan taktis anu egois pisan ku sekretaris jénderal UNWTO eTurboNews ayeuna nuju nalungtik.

Unggal waktos, eTurboNews diusahakeun kéngingkeun verifikasi langsung ti UNWTO.

Hanjakalna, Manajer Komunikasi UNWTO Marcelo Risi janten korban hiji organisasi anu dioperasikeun ku kasieun, ancaman, sareng tekanan, sareng komunikasi sacara bébas mangrupikeun bagian tina diréktur komunikasi henteu kénging dilakukeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment