24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos teknologi Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Serieus hiber ayeuna di A220-300

A220-200
Angin Hawa

Breeze Airways, nyaéta maskapai Amérika anu kantor pusatna di Cottonwood Heights, Utah.

Maskapai ieu diadegkeun ku David Neeleman, anu sateuacanna janten pendiri Morris Air, WestJet, JetBlue, sareng Azul Linhas Aereas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Breeze Airways parantos ngungkabkeun anu énggal A220-300 livery bari mastikeun yén éta parantos ngahontal perjanjian jual beuli sareng Airbus pikeun 20 deui pesawat.
  • Urutan anu sateuacanna teu dikaterang pikeun 20 ngajantenkeun total buku pesenan Breeze dugi ka 80 A220-300s, anu pangpayunna bakal dikirimkeun dina Q4 2021.
  • Tugas cet seger pesawat parantos réngsé di fasilitas Airbus di Mobile, Alabama, anu bakal nganteurkeun sakitar A220 per bulan ka Breeze salami genep satengah taun ka hareup.

Breeze Airways, maskapai régional AS nyarios ngeunaan perusahaan: "Kami mangrupikeun tim penerbangan, silaturahmi, sareng peminat téknologi anu yakin ngalayang mangrupikeun kaistiméwaan sareng kasempetan anu paling saé di dunya. Sareng, kami yakin éta kedah janten pangalaman anu tiasa diaksés sareng leres-leres saé kanggo sadayana. "

"Babarengan, urang nyiptakeun Breeze Airways ™ - téknologi ngagabung maskapai anyar kalayan kahadean. Angin nyayogikeun jasa nonstop antara rute-rute anu teu ngagaduhan jasa ngalangkungan Amérika Serikat dina harga anu terjangkau.

"Kalayan pesenan anu lancar, henteu aya parobihan atanapi biaya pembatalan sareng fitur penerbangan khusus anu dikintunkeun ngalangkungan aplikasi anu langsing sareng saderhana, Angin gampang ngagaleuh sareng gampang ngapung. Wilujeng sumping di Angin, penerbangan sareng ongkos Serius Nice ™. ”

Maskapai ngarencanakeun ngamimitian penerbangan sareng armada Airbus dina kuartal kadua 2022. 

Kota Breeze Air

Efisiensi superior A220 bakal ngadukung tujuan bisnis maskapai anyar pikeun nawiskeun pangalaman perjalanan anu hadé, kalayan ongkosna murah sareng fleksibilitas anu luhur. Angin dipiharep bakal nyayogikeun jasa anu teu lirén antara rute anu teu ngagaduhan jasa ngalangkungan Amérika Serikat dina ongkos anu mampu.

Angin ngamimitian operasi maskapai dina bulan Méi 2021. A220 munggaran ieu mangrupikeun pesawat anyar munggaran anu bakal dioperasikeun ku maskapai.

A220 mangrupikeun hiji-hijina pesawat anu tujuanna diwangun pikeun pasar korsi 100-150 sareng ngahijikeun aerodinamika canggih, bahan canggih sareng mesin turbofan Patt1500G Pratt & Whitney generasi terakhir. Mangpaat téknologi pangénggalna, A220 mangrupikeun pesawat anu paling tenang, paling bersih, sareng ramah lingkungan dina katégori na.

Nampilkeun tapak sora 50% ngirangan suda sareng dugi ka 25% pembakaran bahan bakar langkung handap per korsi dibandingkeun sareng pesawat generasi sateuacanna, ogé sakitar 50% émisi NOx langkung handap tina standar industri, A220 mangrupikeun pesawat anu saé pikeun operasi urban.

Langkung ti 170 A220s parantos dikirimkeun ka sapuluh operator di Asia, Amérika Kalér, Éropa, sareng Afrika, ngabuktikeun kagunaan hébat anggota kulawarga Airbus anu pangahirna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment