24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Henteu aya paspor COVID-19, teu aya lockdown Natal pikeun Inggris Raya

Henteu aya paspor COVID-19, teu aya lockdown Natal pikeun Inggris Raya
Hiji lalaki dibungkus kana bendera Denmark nangtung di Amalienborg Palace Square, dimana jalma-jalma nyanyi pikeun nandaan ulang taun ka-80 Ratu Denmark Margrethe II, di Kopenhagen, tanggal 16 April 2020. - Jalma-jalma di panjuru nagara tiasa nyanyi sapanjang balkon, kaluar tina jandéla , di kebon atanapi di tempat damel. Perayaan ulang taun ka-80 Ratu Margrethe dibatalkeun kusabab COVID-19, sieun katépaan coronavirus. (Poto ku Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix / AFP) / Dénmark OUT (Poto ku NIELS CHRISTIAN VILMANN / Ritzau Scanpix / AFP via Getty Images)
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Kaséhatan Inggris Sajid Javid ngawartoskeun host BBC Nick Robinson yén saatos ditinjau ngeunaan masalah éta, pamaréntah henteu ngantisipasi langkung seueur lockdowns dina usum liburan - henteu sapertos taun kamari nalika kulawarga di Inggris parantos ngawartosan tetep silih pisah nalika liburan. sareng ngarayakeun ampir.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menteri Inggris ngumumkeun henteu paspor COVID-19 pikeun Brits.
  • Liburan Natal teu kaci di Inggris, saur menteri.
  • 66% padumuk Inggris pinuh divaksinasi ayeuna.

Salami kemunculan kamari dina acara BBC, Menteri Kasihatan Inggris Sajid Javid nyarios yén pamaréntah Inggris moal ngenalkeun paspor COVID-19 sareng yén Brits bakal "kéngingkeun Natal" taun ayeuna.

Menteri Kaséhatan Javid ngawartoskeun host BBC Nick Robinson yén saatos tinjauan ngeunaan masalah éta, pamaréntah henteu ngantisipasi langkung seueur lockdowns nalika usum liburan - henteu sapertos taun kamari nalika kulawarga di saluareun Inggris dititah tetep silih pisah nalika liburan sareng ngarayakeun hakékatna.

Javid nyatakeun yén anjeunna "henteu ngantisipasi langkung seueur lockdowns" dina usum gugur sareng usum salju, nyatakeun anjeunna henteu tiasa "ningali kumaha urang dugi ka lockdown anu sanés." Menteri nambihan, kumaha ogé, éta "bakal henteu tanggung jawab pikeun menteri kaséhatan di mana waé dunya nyandak sadayana tina méja."

British Menteri Kaséhatan Javid ogé ngumumkeun yén pamaréntah bakal ngiringan rencana na pikeun ngenalkeun rumah tangga Paspor vaksin COVID-19, sahenteuna pikeun saheulaanan.

"Kami kedahna henteu ngalakukeun sababaraha hal pikeun kapentingan éta atanapi kusabab anu sanés ngalaksanakeunana," saur Javid, nyatet yén "kaseueuran jalma sacara naluriah teu resep ide" kudu nunjukkeun dokuméntasi pikeun ngalakukeun tugas sadidinten.

"Naon anu kuring tiasa ucapkeun nyaéta kami parantos ningali kana leres, sareng nalika kami kedah nyimpen éta salaku pilihan poténsial, kuring resep nyarios yén kami moal maju sareng rencana paspor vaksin," saurna. .

Saatos host BBC nunjukkeun yén sababaraha menteri - kalebet menteri vaksin COVID-19, Nadhim Zahawi - parantos nyarios sababaraha dinten ka pengker yén paspor vaksin bakal dilaksanakeun dina waktos anu caket sareng éta mangrupikeun hal anu leres anu kedah dilakukeun, Javid nolak saran yén turn-U parantos kajantenan salaku réspon tina anggota parlemén backbencher Partai Konservatif anti pambatasan.

"Seueur nagara nalika aranjeunna ngalaksanakeun éta pikeun nyobaan ningkatkeun tingkat vaksinasi sareng anjeun tiasa ngartos naha aranjeunna panginten parantos ngalaksanakeun éta," Javid ngajelaskeun. "Kami parantos suksés pisan sareng tingkat vaksinasi dugi ka ayeuna."

Aya 43.89 juta jalma di Inggris pinuh divaksinasi ngalawan COVID-19, sedengkeun 48 juta nampi sahenteuna hiji dosis, numutkeun statistik pamaréntah.

Numutkeun data pangénggalna, 66% Inggris sacara lengkep divaksinasi, janten nagara 17 paling divaksinasi sacara umum.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment