24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan San Marino Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Rusia sareng San Marino damel perjalanan visa gratis

Rusia sareng San Marino damel perjalanan visa gratis
Rusia sareng San Marino damel perjalanan visa gratis
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun ka Menteri Luar Negeri Rusia Lavrov, Rusia ngaharepkeun yén pas kaayaan kabersihan sareng epidemiologis normal, pihakna bakal "ngahijikeun bursa wisata, anu pohara populér."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rusia sareng San Marino damel dina perjanjian perjalanan gratis visa.
  • Perjanjian perjalanan bébas visa-Rusia-Mar Marino bakal ditandatanganan geuwat.
  • Pariwisata antara San Marino sareng Rusia populér, numutkeun Menteri Lavrov.

Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov ngumumkeun dinten saatos ceramah sareng ngadatangan Sekretaris Nagara Luar Negeri San Marino, Luca Beccari, yén perjanjian ngeunaan rezim perjalanan bébas visa antara dua nagara ampir réngsé sareng bakal diratifikasi sacara resmi dina waktos anu pang caketna.

Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov kalayan ngadatangan Sekretaris Nagara San Marino pikeun Luar Negeri, Luca Beccari

"Kami ngagaduhan perjanjian dina prinsipna pikeun nyepetkeun gawé dina perjanjian antarpamaréntah dina perjalanan bébas visa pikeun warga dua nagara. Kasapukan ampir siap sareng saur urang kami bakal ngatur panandatanganan na, "saur Menteri Luar Negeri Rusia.

Numutkeun ka Rusia Menteri Luar Negeri Lavrov, Rusia ngaharepkeun yén pas kaayaan kabersihan sareng epidemiologis normalisasi, pihakna bakal "ngahijikeun bursa wisata, anu populer pisan."

San Marino mangrupikeun microstate pagunungan anu dikurilingan Itali kalér-tengah. Diantara républik pangkolotna di dunya, éta nahan seueur arsitektur bersejarah na. Di lamping Monte Titano dumukna ibukota, disebut ogé San Marino, dipikaterang kota ageung dipager abad pertengahan sareng jalan-jalan batu sempit. The Three Towers, citadels sapertos kastil ti abad ka-11, linggih di luhur puncak tatangga Titano. 

San Marino sanés anggota Uni Éropa atanapi Daérah Ékonomi Éropa. Nanging, éta ngajaga wates kabuka sareng Italia. Kusabab San Marino ngan tiasa diaksés ngalangkungan Itali jalan masuk henteu mungkin tanpa lebet heula ka Area Schengen sahingga aturan visa Schengen nerapkeun de facto. Datang asing anu cicing langkung ti 10 dinten di San Marino kedah ngagaduhan ijin ti pamaréntah.

San Marino nandatanganan perjanjian bébas visa bébas anu niléy simbolis pikeun warga asing tapi pangaruhna pikeun anu ngagaduhan paspor San Marino.[1] San Marino parantos nandatanganan perjanjian bébas visa sapertos kitu sareng Argentina, Austria, Bosnia sareng Herzegovina, Bulgaria, China, Finlandia, Hungaria, Jepang, Kenya, Latvia, Lituania, Maroko, Portugal, Romania, Slovenia, sareng Inggris pikeun anu gaduh paspor biasa .

Salaku tambahan, perjanjian ogé ditandatanganan sareng Azerbaijan, Gambia, Moldova, Eswatini, Tunisia, Turki, sareng Uganda pikeun anu ngagaduhan paspor diplomatik sareng jasa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment