24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Berita Breaking Irak Kenya Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan Warta Slowakia Slowakia Spanyol Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Rusia neraskeun penerbangan Irak, Kénya, Slowakia sareng Spanyol, penerbangan Afghanistan kedah ngantosan

Rusia neraskeun penerbangan ka Irak, Kénya, Slowakia sareng Spanyol, penerbangan Afghanistan kedah ngantosan
Rusia neraskeun penerbangan ka Irak, Kénya, Slowakia sareng Spanyol, penerbangan Afghanistan kedah ngantosan
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun sababaraha sumber pamaréntah Rusia, kaputusan ngeunaan nyiapkeun penerbangan sipil biasa sareng Kabul sareng penyediaan slot pikeun aranjeunna dina jadwal ku maskapai udara Rusia henteu acan dilakukeun. Masih dini pikeun ngobrol ngeunaan dimimiti penerbangan sipil di dinya sacara rutin.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Rusia pikeun neraskeun jasa udara sareng opat nagara deui.
  • Penerbangan ti Moskow ka Kénya, Slowakia, Irak sareng Spanyol hurung deui.
  • Teu acan hiber ti Rusia ka Afghanistan.

Nyebutkeun pusat krisis anti COVID nasional, pamaréntah Rusia ngumumkeun dinten ayeuna yén Féderasi Rusia bakal ngaluncurkeun jasa udara panumpang anu dijadwalkeun rutin sareng Irak, Kenya, Slowakia sareng Spanyol mimitian tanggal 21 Séptémber 2021.

"Rusia neraskeun jasa udara sareng Spanyol, Irak, Kénya, sareng Slowakia ti 21 Séptémber," pejabat éta nyerat ngeunaan pamaréntah Féderasi Rusia telegram saluran.

Penerbangan ka Mesir sareng Turki ti opat kota Rusia deui - Pskov, Magadan, Murmansk, sareng Chita, ogé bakal dilanjutkeun ti 21 Séptémber.

Dina waktos anu sasarengan, pihak berwenang Rusia nyatakeun kahoyongna pikeun malikeun perjalanan udara panumpang biasa sareng Afganistan.

Numutkeun sababaraha sumber pamaréntah Rusia, kaputusan ngeunaan nyiapkeun penerbangan sipil biasa sareng Kabul sareng penyediaan slot pikeun aranjeunna dina jadwal ku maskapai udara Rusia teu acan dilakukeun. Masih dini pikeun ngobrol ngeunaan dimimiti penerbangan sipil di dinya sacara rutin.

Kanggo neraskeun komunikasi rutin sareng Kabul, kaputusan anu pas tina kantor pusat operasional diperyogikeun pikeun nyegah impor sareng panyebaran inféksi COVID-19.

Sadaya prasarana bandara anu diperyogikeun kedah didamel di Kabul heula pikeun mastikeun padamel pengendali lalu lintas udara saluyu sareng standar kaamanan penerbangan sipil internasional.

Dilaporkeun tadi yén otoritas Taliban ngumumkeun kahoyongna pikeun neraskeun deui patalimarga udara sareng Rusia sareng Turki.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment