24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sadaya penerbangan dibolaykeun, palabuhan ditutup nalika Shanghai ngahijikeun Topan Chanthu

Sadaya penerbangan dibolaykeun, palabuhan ditutup nalika Shanghai ngahijikeun Topan Chanthu
Sadaya penerbangan dibolaykeun, palabuhan ditutup nalika Shanghai ngahijikeun Topan Chanthu
Ditulis ku Harry Johnson

Sadaya penerbangan bakal dibolaykeun di Bandara Internasional Pudong di Shanghai saatos 11 énjing Senén kusabab cuaca, sedengkeun sadaya penerbangan ngalangkungan bandara Hongqiao di beulah kulon kota ogé bakal dibasmi saatos jam 3 sonten dinten anu sami, numutkeun pengumuman ku Otoritas Bandara Shanghai. Malem minggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Operasi wadah ditunda di palabuhan Shanghai.
  • Sadaya penerbangan dibolaykeun di Bandara Internasional Pudong di Shanghai.
  • Topan Chanthu diperkirakeun pencét Shanghai dina Senén wengi.

Dina pernyataan anu dikaluarkeun dinten ayeuna, Grup Pelabuhan Internasional Shanghai ngumumkeun yén palabuhan kontainer Shanghai parantos ngagantungkeun operasi anu aya hubunganana sareng kontainer, sabab Taufan Chanthu diperkirakeun badarat di beulah kidul kota Senén wengi.

Ningbo Meidong Container Terminal Co. di tatangga propinsi Zhejiang ngagantung sababaraha operasi kontainer ti dinten Jumaah, ceuk perusahaan dina akun wechat na kamari.

Operasi di dermaga utama di palabuhan Zhoushan propinsi - tempat sababaraha tank panyimpenan minyak panggedéna di Cina - parantos lirén ti dinten Sabtu sore.

Panutupan palabuan sigana langkung nunda deui kiriman sareng ngarusak ranté suplai global, anu parantos berjuang pikeun nungkulan catetan ékspor ti Cina sareng pangaruh tina COVID-19 wabah lokal. 

Ogé, sadaya penerbangan bakal dibolaykeun di Shanghai Bandara Internasional Pudong saatos 11 enjing Senén kusabab cuaca, bari sadaya penerbangan ngalangkungan bandara Hongqiao di beulah kulon kota ogé bakal dibasmi saatos jam 3 sonten dinten anu sami, numutkeun pengumuman ku Otoritas Bandara Shanghai dinten Minggu wengi.

Shanghai pamaréntah ngumumkeun éta ogé bakal nutup sadaya TK sareng sakola dasar Senén siang sareng Salasa, sedengkeun sababaraha jalur bawah tanah ditunda sareng taman sareng situs wisata luar anu ditutup Senén sareng Salasa.

Propinsi Zhejiang ningkatkeun réspon darurat na ka Chanthu ka tingkat paling luhur dina dinten Minggu, nutup sakola ogé nunda jasa udara sareng rél di sababaraha kota, numutkeun kantor berita resmi Xinhua. Pamaréntah ogé parantos ngagantungkeun sababaraha jasa rel kecepatan tinggi di Delta Sungai Yangtze.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment