24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos Pakistan Ngabobol Warta jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Hiber panumpang asing munggaran ti Islamabad lemahna di bandara Kabul

Hiber panumpang asing munggaran ti Islamabad lemahna di bandara Kabul
Hiber panumpang asing munggaran ti Islamabad lemahna di bandara Kabul
Ditulis ku Harry Johnson

Juru bicara Pakistan International Airlines nyatakeun di akhir minggu maskapai éta hoyong neraskeun jasa komérsial biasa, tapi gancang teuing nyarios kumaha sering penerbangan antara dua ibu kota bakal beroperasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pakistan International Airlines mabur ka Kabul ti Islamabad.
  • Henteu jelas naha éta penerbangan anu dijadwalkeun atanapi piagam.
  • Sakitar 70 urang angkat Kabul ka ibukota Pakistan dina pesawat PIA.

Hiber Pakistan International Airlines ti Islamabad parantos janten penerbangan panumpang asing anu mimiti badarat di bandara Kabul ti saprak Taliban ngawasa Afghanistan.

Jet panumpang PIA anu mawa sakedik panumpang parantos némpél di bandara Kabul dinten ayeuna, kalayan "sakitar 10 jalmi ... panginten langkung seueur padamelna tibatan panumpang," numutkeun salah sahiji jalma dina kapal.

Éta henteu langsung jelas naha éta Maskapai internasional Pakistan hiber diklasifikasikeun salaku hiber komersial dijadwalkeun atanapi piagam komérsial khusus.

Juru bicara PIA nyatakeun di akhir minggu operator éta siap sareng daék neraskeun jasa komérsial biasa, tapi gancang teuing nyarios kumaha sering penerbangan antara Islamabad sareng Kabul bakal beroperasi.

Bandara kabul rusak parah nalika évakuasi kacau langkung ti 120,000 jalma anu réngsé ku ditarikna pasukan AS dina 30 Agustus.

Terminal panumpang, jembatan udara sareng prasarana téknis rusak parah sababaraha dinten saatos Taliban digulung ka Kabul tanggal 15 Agustus, nalika rébuan jalma nyerang bandara sareng ngarep-arep kabur ka kota.

Taliban parantos balap pikeun ngoperasikeun bandara deui kalayan bantosan téknis ti Qatar, Turki sareng nagara-nagara sanés.

Neruskeun hiber komérsial bakal janten tés konci pikeun kelompok téroris, anu sababaraha kali janji bakal ngantep urang Afganistan gaduh dokumén anu leres pikeun ninggalkeun nagara éta sacara bébas.

Qatar Airways ngoperasikeun sababaraha penerbangan piagam kaluar tina Kabul minggu kamari, mawa kalolobaan urang asing sareng Afgan anu lasut dina évakuasi.

Ariana Afghan Airlines neraskeun jasa domestik dina 3 Séptémber.

Jet PIA ngadamel penerbangan deui ka Islamabad teu lami saatos badarat di Kabul Senén.

Sakitar 70 jalma nuju hiber ka ibukota Pakistan, kalolobaanana jalma-jalma Afgan anu baraya ti staff sareng organisasi internasional, numutkeun staf lapangan bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment