24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui kasalametan Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Seychelles Muka nepi ka Afrika Kidul

Seychelles dibuka deui pikeun palancong Afrika Kidul
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Anu datang ti Afrika Kidul bakal tiasa deui naek kapal penerbangan ka pulau-pulau surga di Seychelles anu dimimitian ti Senen, 13 Séptémber, Kamentrian Kaséhatan Samudera Hindia ngumumkeun tanggal 11 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panumpang ti Afrika Kidul, divaksinasi atanapi henteu, bakal diijinkeun lebet ka pulau-pulau tanpa kedah karantina nalika kadatangan.
  2. Kaayaan Éntri sareng cicing moal kapangaruhan ku status vaksinasi COVID-19.
  3. pangunjung didorong pisan pikeun diimunisasi sateuacan iinditan sareng kedah nyayogikeun buktos uji COVID-19 PCR négatip dilakukeun dina waktos 72 jam angkat.

Dina Éntri Kaséhatan Éntri anu Anyar sareng Kaayaan Tetep pikeun pembaruan Wisatawan (V3.5), Afrika Kidul dihapus tina daptar "Negara-Negara Terbatas" Seychelles, hartosna yén panumpang ti Afrika Kidul, divaksinasi atanapi henteu, bakal diijinkeun lebet ka pulau-pulau tanpa peryogi karantina nalika kadatangan.

Logo Seychelles 2021

Numutkeun ka piwuruk, kaayaan lebet sareng cicing moal kapangaruhan ku status vaksinasi COVID-19, tapi anu datang didorong pisan pikeun diimunisasi sateuacan ngumbara. Panumpang kedah nyayogikeun buktos uji COVID-19 PCR négatip dilakukeun dina waktos 72 jam angkat sareng ngalengkepan otorisasina Travel Kaséhatan. Aranjeunna kedah nyayogikeun bukti asuransi Perjalanan & Kaséhatan anu sah pikeun nutupan karantina COVID-19, isolasi atanapi pangobatan.

Datang ti Afrika Kidul anu nyumponan kriteria di luhur tiasa, bari éta dina Seychelles, cicing di lembaga pariwisata anu disahkeun kalayan henteu panjang lilana cicing dina pendirian munggaran. Aranjeunna teu kedah nyandak rutin Poé 5 panjagaan PCR Test2. Kaayaan tetep pikeun budak nepi ka umur 17 taun, henteu paduli status vaksinasina, bakal siga kolot / wali anu ngiringan. Anu datang anu parantos di Bangladés, Brazil, India, Nepal sareng / atanapi Pakistan, nagara-nagara anu tetep dina Daptar Terbatas, sateuacan 14 dinten sateuacanna, henteu diidinan lebet ka Seychelles.

Otoritas wisata pulau-pulau Samudera Hindia parantos ngabagéakeun éta berita, ku Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata Sylvestre Radegonde nyatakeun kabagjaan anjeunna dina dibuka deui pasar sareng "kasempetan anu ditawarkeun ku pasar penting ieu, utamina pikeun tempat ngapung ngapung, sareng saluareun éta ka pasar Amérika Kidul. Kalayan langkung ti 71% penduduk urang parantos divaksinasi sadayana sareng vaksinasi nonoman 12 -18 taun ayeuna, Seychelles ngalakukeun naon anu dipikabutuh pikeun ngajaga duanana pendudukna sareng para pengunjungna aman. "

Seychelles mangrupikeun tujuan anu diperyogikeun pikeun warga Afrika Kidul, kalayan tujuan anu dirékam langkung ti 14,355 di 2017. Watesan pandemi sareng parobihan anu salajengna ngagaduhan perjalanan hamstrung sareng ngahasilkeun 12,000 pangunjung sateuacan pandemi di 2019, kadatangan turun janten kirang ti 2,000 taun ka pengker sareng 218 dugi ka 5 Séptémber taun ieu.

Nalika kecanduan pantai sareng kolam renang, anu ngumbara di Afrika Kidul pikaresepeun pisan, sareng resep ngambah jalan alam, hiking, snorkeling, diving, balayar, hoyong pisan pendak sareng penduduk lokal sareng ilubiung dina kagiatan budaya nalika liburan.

Ngaleungitkeun larangan ogé mangrupikeun berita pikeun sajumlah penting anu gaduh bumi Pulo Eden anu cicing di Afrika Kidul anu ayeuna bakal tiasa balik ka Seychelles sareng kulawargana.

David Germain, Diréktur Daérah Pariwisata Seychelles pikeun Afrika & Amérika anu dumuk di Cape Town nampi pangumuman éta kalayan sumanget. "Ieu warta anu saé, kadatangan para pelancong Afrika Kidul deui ka basisir urang parantos lami pisan. Wisatawan hoyong tetep aman di lingkungan murni nalika liburan sareng tempat anu langkung saé tibatan Seychelles dina waktos henteu pasti ieu. Operator pariwisata sareng stafna sadayana parantos dilatih pikeun ngirangan sareng ngirangan résiko anu ditimbulkeun ku COVID-19, ngembangkeun protokol operasi standar dina kolaborasi sareng aparat kaséhatan, kéngingkeun sertifikasi COVID-safe. Di Afrika Kidul nyalira, vaksinasi masif pikeun masarakat Afrika Kidul parantos dimimitian sareng lumangsung sacara nasional di nagara éta, sareng ieu nimbulkeun kapercayaan kana perjalanan, "saurna.

Kantor Pariwisata Seychelles di Afrika Kidul siap sareng kagiatan pamasaran anu diprogram pikeun dilaksanakeun di Afrika Kidul sareng nagara-nagara Afrika anu sanés dina sababaraha bulan ka payun. "Ieu bakal kalebet sauntuyan kagiatan perdagangan sareng konsumén, kalayan" Seychelles Africa Virtual Roadshow "janten kagiatan utama, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa ogé pembaruan piwuruk perjalanan anu penting pikeun komunitas perdagangan perjalanan Afrika pikeun perjalanan ka Seychelles," Mr Germain ngajelaskeun. Serangkaian "latihan Seychelles Virtual Destination," perjalanan pencét sareng kunjungan familiarization perdagangan perjalanan ka Seychelles dijadwalkeun dina bulan Nopémber, ogé kampanye iklan konsumén, sareng usaha pamasaran kolaborasi babarengan sareng perdagangan perjalanan Afrika Kidul.

Kanggo detail lengkep ngeunaan sarat, sadaya tamu kedah konsultasi piwuruk.seychelles.travel jeung seychelles.govtas.com sareng sateuacan ngumbara.

Kanggo patarosan tambahan, mangga ngahubungi [email dijaga] or [email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment