24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Karnaval Sunrise Cruise Ship Adrival di Jamaika ayeuna

Kapal pesiar karnaval Sunrise di Jamaika
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Kapal pesiar Carnival Sunrise dijadwalkeun sumping di Ocho Rios, Jamaika, dinten ayeuna, Senén, 13 Séptémber 2021, sakitar 1,700 panumpang pesiar dina kapal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ieu bakal kadatangan kapal pesiar katilu saatos dibuka deui wisata pesiar dina bulan Agustus 2021.
  2. Dua kadatangan pelayaran sateuacanna dina bulan Agustus suksés sareng sadaya protokol anu diperyogikeun anu parantos disepakati sareng jalur pelayaran dititénan pisan sareng diawasi.
  3. Karnaval Sunrise kedah ngalaksanakeun ukuran anu ketat pikeun ngatur ulang kapal pesiar.

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, negeskeun yén "ieu bakal kadatangan kapal pesiar katilu saatos dibuka deui wisata pesiar dina bulan Agustus 2021. Jadwal pikeun usum pelayaran parantos disatujuan sareng Karnaval Cruise Line sateuacan diterapkeunna dinten-dinten teu aya gerakan dina kaayaan UU Manajemén Risiko Bencana. "

"Dua kadatangan pelayaran sateuacanna dina bulan Agustus parantos suksés sareng sadaya protokol anu diperyogikeun anu parantos disepakati sareng jalur pelayaran parantos dititénan sareng diawaskeun," saurna.

Menteri Bartlett ngajelaskeun yén protokol sareng monitoring ketat bakal tetep aya dina panggilan kapal pesiar sareng salajengna. Anu datang pelayaran diidinan nganjang ngan ukur perusahaan di Koridor Ketahanan anu disahkeun ku Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) sareng diidinan angkat ngan ukur dina angkutan anu dilisensikeun ku UU Papan Wisata.

"Karnaval Sunrise kedah nyumponan ukuran anu ketat pikeun ngatur balikan deui pengiriman pelayaran, ngabutuhkeun sakitar 95% panumpang sareng awak pikeun divaksinasi sareng pikeun sadaya panumpang nyayogikeun bukti hasil négatip tina uji COVID-19 anu dilaksanakeun dina 72 jam ti balayar. Dina kasus panumpang anu henteu divaksinasi, sapertos barudak, tés PCR diamanatkeun, sareng sadaya panumpang ogé diayak sareng diuji (antigen) nalika naek kapal, "Menteri Bartlett negeskeun.

Menteri Bartlett ogé nekenkeun yén palabuan panggero parantos patepung protokol anu ditetepkeun ku Kamentrian Kaséhatan sareng Kabugaran sareng perusahaan pelayaran, kalayan TPDCo ogé ngawaskeun patuh kana aturan.

"Kabinet nyandak kaputusan pikeun mempermudah kadatangan pelayaran dina dinten anu henteu gerak pikeun ngahargaan perjangjian urang sareng Karnaval Cruise Line. Kami yakin yén protokol anu kuat sareng kontrol anu parantos ditetepkeun cekap pikeun ngajaga penduduk sareng penumpang anu salamet "nambihan Menteri Bartlett.

Anjeunna nyatet yén: "Dina usaha urang ngajaga kahirupan sareng mata pencaharian, Pamaréntah milarian ngajaga jabatan Jamaika salaku tujuan pelayaran utama di daérah éta nalika damel raket sareng mitra pelayaran urang pikeun ngajaga standar kaamanan paling luhur."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment