24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Perjalanan AS pisan nentang paréntah vaksin perjalanan udara domestik

Perjalanan AS pisan nentang paréntah vaksin perjalanan udara domestik
Perjalanan AS pisan nentang paréntah vaksin perjalanan udara domestik
Ditulis ku Harry Johnson

Asosiasi Perjalanan AS parantos lami negeskeun yén teu kedah aya sarat vaksinasi wajib pikeun perjalanan domestik. Kawijakan sapertos kitu bakal aya pangaruh anu henteu adil sareng négatip pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit anu henteu acan kéngingkeun vaksin.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Amanat vaksin pikeun perjalanan domestik AS dikritik.
  • Sarat vaksinasi diusulkeun pikeun perjalanan udara.
  • Dukungan umum AS pikeun mandat vaksin perjalanan udara beuki ningkat.

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu dina koméntar anu dilakukeun ku White House Chief Medical Advisor ka Présidén Dr Anthony Fauci pikeun ngadukung amanat vaksin pikeun perjalanan udara domestik:

"Élmu éta - kalebet studi ti Harvard School of Public Health sareng Departemen Pertahanan AS-anu kuat nunjukkeun kasalametan perjalanan udara salami topéng dianggo. Sareng kalayan mandat topéng féderal pikeun sadaya bentuk transportasi umum sareng bandara AS diperpanjang dugi ka Januari 2022, alat-alat anu leres parantos aya dina aktipkeun perjalanan udara anu aman pikeun urang Amérika.

"Asosiasi Perjalanan AS parantos lami negeskeun yén teu kedah aya sarat vaksinasi wajib pikeun perjalanan domestik. Kawijakan sapertos kitu bakal aya pangaruh anu henteu adil sareng négatip pikeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit anu henteu acan kéngingkeun vaksin. "

"Sanaos Perjalanan AS henteu ngadukung amanat vaksin nasional, urang teras percanten yén vaksin mangrupikeun jalan anu paling gancang deui pikeun normalitas sadayana, sareng kami ngadorong pisan sadayana anu layak kéngingkeun vaksin langsung pikeun nyalindungan diri, kulawarga sareng tatangga na . "

Dr Anthony Fauci, kepala penasihat médis Gedong Bodas, nembe nyuarakeun dukunganna pikeun syarat vaksinasi COVID-19 pikeun perjalanan udara domestik AS. "Kuring bakal ngadukung yén upami anjeun hoyong kana pesawat sareng perjalanan sareng jalma sanés anjeun kedah divaksinasi," saurna.

Dina Agustus, 2021, Kanada ngaluarkeun mandat vaksin COVID-19 pikeun sadaya pesawat domestik, karéta sareng perjalanan kapal pesiar.

Di Amérika Serikat dukungan umum pikeun mandat vaksin pikeun panumpang hawa ogé tetep tumuh, numutkeun ka polling Gallup. Langkung ti genep ti 10 urang Amérika (61%) ayeuna ngadukung meryogikeun buktos vaksinasi pinuh sateuacan angkat dina pesawat - dugi ti 57% dina April 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment