24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News

Southwest Airlines ngumumkeun Présidén anyar

Mike Van de Ven parantos ditunjuk salaku Présidén Perusahaan, langsung mimitian.
Mike Van de Ven parantos ditunjuk salaku Présidén Perusahaan, langsung mimitian.
Ditulis ku Harry Johnson

Gary Kelly, Pupuhu sareng CEO urang Kidul Kidul, ngumumkeun atas nami Déwan Diréktur Kulon Kidul yén Kapala Operasional Officer Mike Van de Ven, 59 taun, parantos ditunjuk salaku Présidén Perusahaan, langsung efektif. Van de Ven bakal tanggung jawab tambahan tina Inok Internal Perusahaan, Kontinuitas Bisnis, Tanggepan Darurat, sareng fungsi Manajemén Résiko Perusahaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Parobihan kapamimpinan diumumkeun di Southwest Airlines.
  • Tom Nealon parantos mutuskeun mundur tina tugasna salaku Présidén anu efektif langsung.
  • Mike Van de Ven parantos ditunjuk salaku Présidén Perusahaan, langsung mimitian.

Southwest Airlines Co. ngumumkeun parobahan kapamimpinan dinten ayeuna.

Tom Nealon, 60 taun, parantos mutuskeun mundur tina tugasna salaku Présidén anu langsung efektif, tapi bakal tetep ngalayanan Perusahaan salaku panaséhat strategis, utamina museur kana kelestarian lingkungan maskapai sareng rencana pangurangan émisi karbon. Nealon parantos nyepeng sababaraha jabatan kapamingpinan salami jabatan maskapai, kalebet Wakil Présidén Eksekutif Strategi & Inovasi ti 2016 dugi ka 2017, Diréktur Déwan Kulon Kidul ti 2010 dugi ka 2015, sareng dina kapasitas konsultan salaku Wakil Présidén Senior sareng Chief Information Officer ti 2002 nepi ka 2006. 

"Kuring ngahargaan parantos ngalayanan Kulon Kidul salami mangtaun-taun dina sababaraha kamampuan anu béda, sareng khususna janten Présidén maskapai pangsaéna dina bisnis," saur Nealon. "Kuring ngarepkeun neraskeun ngalayanan sareng mamatahan ka Kulon pikeun prakarsa strategis, sareng anu paling penting, ngeunaan rencana kelestarian lingkungan jangka panjang maskapai."

Gary Kelly, Pupuhu Kulon sareng CEO, diumumkeun atas nami Kulon Airlines Déwan Direksi anu Kapala Operasi Officer Mike Van de Ven, 59 taun, parantos ditunjuk salaku Présidén Perusahaan, langsung mimitian. Van de Ven bakal tanggung jawab tambahan tina Inok Internal Perusahaan, Kontinuitas Bisnis, Tanggepan Darurat, sareng fungsi Manajemén Résiko Perusahaan.

"Kuring hoyong hatur ka Tom pikeun sumbangan anu teu kaitung pikeun tujuan éta nyaéta Southwest Airlines salami sababaraha taun - aranjeunna seueur sareng henteu kaukur. Abdi bersyukur Tom bakal neraskeun ngalayanan salaku panaséhat strategis. Kuring gumbira pikeun Mike nalika anjeunna nganggap peran anyar salaku Présidén, salian ti COO. Mike mangrupikeun pamimpin anu berbakat sareng khusus salaku salah saurang anu bakal mendakan, sareng anjeunna langsung nyumbang kana kasuksésan Southwest salami 28 taun na ngabdi ka Perusahaan sareng Urang Urang.

"Usaha transisi anu dipimpin ku Wakil Présidén Eksekutif sareng CEO anu bakal datang Bob Yordania lancar pisan, sareng sakumaha éta teras-terasan, urang nyandak léngkah-léngkah pikeun mindahkeun peran ngalaporkeun salaku persiapan Bob pikeun nyandak peran CEO dina 1 Pébruari 2022," saur Kelly. 

Nalika peralihanna maju, tim Keuangan, Komérsial, Hukum & Pangaturan, Operasi, sareng téknologi anu ngalaporkeun ka Kelly atanapi Nealon ayeuna bakal ngalaporkeun ka Yordania, ogé efektif langsung.

"Atas nami Déwan Direksi, kuring hoyong hatur ka Tom pikeun jabatanana ampir lima taun salaku Présidén sareng langkung ti 15 taun ngalayanan Karyawan Airlines Kulon, Pelanggan, Saham, sareng Komunitas anu kami laksanakeun," saur Diréktur Pamimpin Airlines Kidul-kulon William Cunningham. "Kami bangga pisan ngagaduhan bangku kapamimpinan anu berbakat sareng mantep di Southwest Airlines, sareng resep pisan ku pengumuman Mike Van de Ven salaku panerusna Tom."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment