24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Naha rumah tangga harian di hotél leres-leres maot?

Naha rumah tangga harian di hotél leres-leres maot?
Naha rumah tangga harian di hotél leres-leres maot?
Ditulis ku Harry Johnson

Analisis industri anu urang tingali nunjukkeun yén parobahan tata ruang rumah tangga tiasa nyababkeun tabungan 100- dugi 200-titik-titik sareng éta bakal mangaruhan kinerja hotél. Nanging, kakirangan tanaga gawé sareng pembantu rumah tangga latihan peryogi ayeuna saatos henteu meresihan kamar pikeun waktos ieu nyegah tingkat produktivitas janten langkung luhur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Seueur hotél dipaksa nyabak jasa nalika pandemi.
  • Gantungkeun pembersihan rumah tangga sapopoé mangrupikeun salah sahiji pilihan pikeun seueur hotél.
  • Hilton mangrupikeun jalma anu pangpayunna kaluar sareng jabatan resmi dina pembenahan rumah tangga.

Hotél bajoang pikeun tetep nangtung dina taun 2020: ngan ukur meupeuskeun ogé dianggap prestasi anu monumental. Dina raraga ngalakukeun éta, seueur hotél dipaksa ku tugas anu teu tiasa dibenerkeun - sanaos perlu - ngabantingkeun jasa dimana aranjeunna tiasa.

Salah sahiji anu paling luar biasa nyaéta sareng teras janten panangguhan panti asuhan sadidinten di seueur hotél. Jasa éta, sakali dianggap for teu dibales ku sémah, janten dina paménta pangiriman pangiriman sareng biasana henteu ditawarkeun dugi sababaraha dinten saatos cek-in.

Hilton mangrupikeun salah sahiji anu pangpayunna kaluar sareng jabatan resmi ngeunaan pembenahan rumah tangga, tapi kaseueuran mérek nuturkeun, naha nyatakeun kitu dina domain umum atanapi ngawartosan palanggan nalika aranjeunna parios. Ukuran éta sigana strategi pikeun ngawatesan tamu sareng staf ngalawan paparan COVID -19, tapi éta ogé, dianggap penghemat artos, ngawatesan waktos pembantu rumah tangga.

Aya anu nyebatkeun yén pamindahan rumah tangga anu dipénta nyaéta salah sahiji anu tiasa janten jasa sareng fasilitas anu teu dibebaskeun, sami sareng kumaha maskapai beroperasi, dimana aya biaya anu napel sareng sababaraha hal anu biasa gratis.

Naha pergeseran gaduh pangaruh nyata dina garis handap-nyimpen artos sareng naekeun kauntungan? Naha éta bakal teraskeun nalika padumukan naék? Kumaha saur tamu?

Sapertos seueurna aspék industri hotél, masalahna langkung rumit tibatan hiji panginten dina pandangan heula.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment