24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos resorts piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata

Sendal Resorts Anjog Perjalanan sareng Jaminan Liburan

Jaminan Liburan Sendal
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI), perusahaan induk merek resor mewah sadaya-inklusif Karibia Sandals Resorts sareng Pantai Resorts, ngumumkeun ngenalkeun Sandals Vacation Assurance, program perlindungan pakansi pang komprehensif industri anu nampilkeun jaminan industri-mimiti gratis pakansi ngagantian kalebet ongkos pesawat kanggo tamu anu kapangaruhan ku gangguan perjalanan COVID-19 anu aya hubunganana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tamu di Sandals Resorts sareng Pantai Resorts tiasa mesen bebas hariwang ku panyalindungan hiber énggal, gaganti perjalanan gratis pikeun anu teu disangka-sangka, sareng seueur deui.
  2. Program éta nyandak hariwang tina perjalanan sareng ngajamin sémah investasi perjalananna aman.
  3. Reservasi ayeuna sareng énggal dilakukeun ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021, pikeun perjalanan dugi ka 31 Désémber 2022, sacara otomatis nampi Sendal sareng Pelindung Penjaminan Jaminan Pantai tanpa biaya.

Numutkeun ka Pupuhu Eksekutif SRI Adam Stewart, Program Penjaminan Liburan Sendal anu énggal dirancang pikeun ngaleungitkeun kahariwang tina perjalanan, masihan tamu pasti yén investasi aranjeunna dina pakansi méwah sadaya-inklusif dijaga tina gangguan di luar kendali aranjeunna.  

"Kami hoyong nempatkeun kasenangan sareng kabagjaan perencanaan sareng ngantisipasi liburan anu hébat janten perjalanan. Sanaos kami sadar kana masalah anu leres anu tiasa dipikiran ku tamu kami, kami ngalakukeun tindakan anu luar biasa pikeun ngaleungitkeun salempang tina persamaan, janten para palancong tiasa pikaresepeun dina sadaya perjalanan perjalanan - ti booking ka angkat, "saur Stewart.

Sadaya reservasi anu ayeuna sareng anyar anu dilakukeun ayeuna dugi ka 31 Désémber 2021, pikeun perjalanan dugi ka 31 Désémber 2022, otomatis bakal nampi Perlindungan Penjaminan Sandal sareng Pantai tanpa biaya.

Mangpaat Program Penjaminan Liburan Sendal sareng Pantai:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment