24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News musik wartos piknik

Menteri Pariwisata Sedih ku Pupusna Jamaica Songbird

Penyanyi Jamaika Karen Smith Lulus
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, sareng pajabat pariwisata sanésna meredihkeun pameget penyanyi terkenal sareng tercinta, Karen Smith. Smith, anu parantos mangrupikeun mangtaun-taun salaku penyanyi kabaret di sadaya daérah resor, pupus awal dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Karen janten nami rumah tangga di pariwisata sareng Jamaika anu langkung lega.
  2. Anjeunna janten sinonim sareng hiburan di pariwisata sareng janten palaku pikeun seueur acara di sektor éta.
  3. Smith mangrupikeun mantan présidén Jamaika Federation of Musicians and Affiliates Union sareng nampi Order of Distinction dina pangkat Officer.

"Sakumna sektor pariwisata duka tina saatosna Karen Smith anu nyandak percikan sareng profesionalisme anu hadé dina pagelaranana. Kuring nawiskeun belasungkawa tulus ka kulawarga, babaturan, sareng kolega, "saur Menteri Bartlett. "Karen janten nami rumah tangga di pariwisata sareng Jamaika anu langkung lega kalayan persona anu béntés sareng soantenna anu bénten-bénten," tambah Menteri Bartlett.

"Kuring leres-leres bangga janten sobat Karen, anjeunna pastina mangrupikeun lambang rahmat, pesona sareng kreativitas. Lagu-laguna na henteu ngan ukur menawan seueur urang tapi ogé nyiptakeun rasa katenangan pikeun seueur jalma dina sababaraha kaayaan. Anjeunna ogé bakal émut pikeun kapamingpinan anu hadé anu disayogikeun pikeun persaudaraan musik, "saur anjeunna.

Smith mangrupikeun mantan présidén Féderasi Musisi Jamaika sareng Uni Afiliasi sareng anu nampi Orde Bédana dina pangkat Officer.

"Karen janten sinonim sareng hiburan dina pariwisata sareng janten palaku pikeun seueur acara di séktor. Anjeun terang yén sakali Karen dipesen, pagelaranana bakal lancar sareng pikaresepeun, "saur Diréktur Pariwisata, Donovan White.

Dipikawanoh pikeun lagu kaasup "Paradise," "I Sear the Lord," sareng "I Could Fall," Smith ogé sapertilu ti grup éta, Pakage, anu kalebet penyanyi Gem Myers sareng Patricia Edwards.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment