24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Breaking Afghanistan Airlines palabuan udara Austria Ngabobol Warta hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Austria: Teu hoyong pangungsi Afghanistan!

Austria: Teu hoyong pangungsi Afghanistan!
Rektor Austria urang Sebastian Kurz
Ditulis ku Harry Johnson

Masalahna nyaéta "integrasi Afghans sesah pisan" sareng meryogikeun upaya éksténsif anu ngan saukur teu sanggup ku Austria dina waktos ayeuna, saur Kurz. Aranjeunna kalolobaanana gaduh tingkat pendidikan anu rendah sareng nilai anu bénten pisan dibandingkeun sareng sésana penduduk nagara éta, tandasna, nambahan yén langkung ti satengah jalma ngora Afgan anu cicing di Austria ngadukung kekerasan agama.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Austria henteu hoyong pangungsi Afghanistan deui.
  • Integrasi urang Afgan kana masarakat Kulon "hésé pisan".
  • Austria parantos nyayogikeun komunitas kaopat panggedéna di dunya.

Langkung ti 123,000 warga sipil kabur ti Kabul ku Amérika Serikat sareng sekutu kulon saatos kota ibukota Afghanistan murag ka tangan teroris Taliban dina pertengahan Agustus.

Mayoritas pangungsi Afghanistan éta bakal dibéré suaka di Amérika Serikat, tapi Uni Éropa ogé satuju nyandak 30,000 urang Afghanistan anu kabur.

Sedengkeun Jérman sareng Perancis nunjukkeun kaéra pikeun nampa para pangungsi, Austria mangrupikeun nagara-nagara anu terang-terangan nampik ideu langkung datangna Afghanistan.

Kanselir Austria Sebastian Kurz ngumumkeun yén Austria parantos ngagaduhan pendatang anu cekap Apganistan, sareng nagara éta moal nyandak bagian tina pamukiman deui para pangungsi Afghanistan anu diungsikeun ti Kabul saatos penguasaan Taliban.

"Kami moal nampi jalma-jalma Afghanistan anu kabur ka nagara urang salami kuring kawasa," nyatakeun Sebastian Kurz dina wawancara dinten ayeuna sareng koran Italia La Stampa.

Kurz keukeuh yén pamaréntahan Austrian ngeunaan masalah éta "réalistis" sareng henteu hartosna aya kakirangan solidaritas sareng ibukota EU anu sanés di bagian Wina.

"Saatos langkung ti 44,000 urang Afghanistan sumping ka nagara kami dina sababaraha taun terakhir, Austria parantos janten komunitas kaopat panggedéna di dunya di dunya" per kapita, peringatan ieu ngingetkeun.

Masalahna nyaéta "integrasi Afghans sesah pisan" sareng meryogikeun upaya éksténsif anu ngan saukur teu sanggup ku Austria dina waktos ayeuna, ceuk politikus konservatif umur 35 taun éta. Aranjeunna kalolobaanana gaduh tingkat pendidikan anu rendah sareng nilai anu bénten pisan dibandingkeun sareng sésana penduduk nagara éta, tandasna, nambahan yén langkung ti satengah jalma ngora Afgan anu cicing di Austria ngadukung kekerasan agama.

Wina masih hoyong pisan mantuan Afghans anu setrés, sabab nyéépkeun 20 juta euro pikeun ngabantosan nagara-nagara tatangga Afghanistan dina ngabéréskeun pangungsi, saur Kurz.

tapi nu Uni Éropa kawijakan ti jaman krisis migran 2015 - nalika ratusan rébu jalma kabur tina konflik di Afrika Kalér sareng Wétan Tengah diidinan kana blok - "moal tiasa janten solusi pikeun Kabul atanapi Uni Éropa" deui, saur Kurz. .

Pamingpin Austria negeskeun yén éta "ayeuna jelas ka sadaya pamaréntah Éropa yén imigrasi ilegal kedah diungkulan sareng wates luar Éropah kedah dijantenkeun aman" kanggo méréskeun masalah ieu.

Sebastian Kurz yakin yén Uni Éropa kedah damel pikeun ngarusak "modél bisnis" padagang manusa anu nganteurkeun jalma-jalma ka Éropa. Sedengkeun pikeun migran, aranjeunna kedah dibalikkeun di wates UÉ sareng dikirim deui ka nagara asalna atanapi pikeun nagara-nagara pihak katilu anu aman.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment