24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Bulgaria Breaking News Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ti Doha, Qatar ka Sofia, Bulgaria nandaan 10 taun suksés

Penerbangan ti Doha, Qatar ka Sofia, Bulgaria nandaan 10 taun suksés
Penerbangan ti Doha, Qatar ka Sofia, Bulgaria nandaan 10 taun suksés
Ditulis ku Harry Johnson

Jasa ieu ayeuna dioperasikeun ku Qatar Airways 'Airbus A320 modern nampilkeun 12 korsi di Kelas Bisnis sareng 120 korsi di Kelas Ékonomi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways ngalajengkeun penerbangan Doha ka Sofia.
  • Qatar Airways bakal nganggo pesawat Airbus A320 dina rute Qatar ka Bulgaria.
  • Aya "paménta anu kuat" pikeun penerbangan antara Doha sareng Sofia.

Qatar Airways nandaan tonggak sejarah dina Bulgaria, ngarayakeun 10 taun suksés ti saprak hiber kahijina antara Bandara Doha sareng Sofia (SOF) tanggal 14 Séptémber 2011.

Jasa ieu ayeuna dioperasikeun ku Qatar Airways 'Airbus A320 modern nampilkeun 12 korsi di Kelas Bisnis sareng 120 korsi di Kelas Ékonomi. Sadayana kauntungan tina sistem hiburan dina-hiber Oryx One anu dipénta.

Qatar Airways'Pimpinan Eksekutif Grup, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kami parantos lami bangga pikeun ngalayanan Bulgaria sareng ngahubungkeun nagara anu saé ieu sareng jaringan rute global urang. Kuring terang nalika urang mimiti ngapung ka Sofia yén ieu mangrupikeun mimiti hubungan anu kuat sareng awét. Salami mangtaun-taun kami parantos nyaksian manpaat jasa kami ka Bulgaria anu ngalegaan jauh teuing tina misi kami ngahijikeun jalma. Penerbangan kami parantos ngamungkinkeun para pelancong ti sakumna dunya ngalaman silaturahmi sareng sejarah budaya Bulgaria bari ngadukung ékspor produk Bulgaria ka pasar luar negeri.

"Éta mangrupikeun buktina pikeun duanana paménta anu kuat sareng komitmen urang anu jero ka nagara, yén kami badé nyarankeun penerbangan langsung antara Doha sareng Sofia, ti Désémber taun ayeuna. ”

Chief Executive Officer CEO Sofia Airport Jesus Caballero nyarios: "Kami bagja pisan yén kami ngalayanan rute Doha ka Sofia sareng pasangan kami Qatar Airways. Éta ngamungkinkeun para nasabah bisnis sareng rineh pikeun ngajajah ibukota indah kami di Bulgaria atanapi kota-kota di basisir Varna sareng Bourgas berkat codeshare antara Qatar Airways sareng Bulgaria Air kalayan sambungan hiber ti Sofia. Kemitraan jangka panjang sareng Qatar Airways hartosna pisan pikeun kami sareng kami ngarepkeun nguatkeunana khususna dina 2022 nalika FIFA World Cup ™ bakal dilaksanakeun di Qatar. "

Penerbangan ogé ngabantosan konéksi perdagangan Bulgaria dina dasawarsa katukang sareng ayeuna Qatar Airways Cargo nawiskeun langkung ti 10 ton kapasitas kargo unggal minggu, unggal jalan dina penerbangan anu dioperasikeun dina rute.

Tonggong milarian Qatar Airways di Bulgaria:

  • 2011 - maskapai mimiti ngalayang ka Sofia opat kali saminggu ngalangkungan Bukares, Romania nganggo A320.
  • 2012 - Ngaronjatna penerbangan ka lima kali saminggu.
  • 2014 - Mimiti palayanan sadidinten antara Sofia sareng Doha.
  • 2015 - Penerbangan éta ditandé kalayan eureun di Belgrade, Sérbia.
  • 2016 - Penerbangan langsung mimiti ningkat janten dua kali ganda unggal dinten sateuacan dimungkinkeun pandemi.
  • 2020 - Maret, Qatar Airways nandatanganan perjanjian codeshare sareng Bulgaria Air.
  • 2020 - Oktober, penerbangan neraskeun post-Covid 19, salaku tag jasa kalayan Bukares, Romania.
  • 2021 - Ti tanggal 16 Désémber, penerbangan badé ngalir teu lirén deui ti Doha ka Sofia, opat kali saminggu.

Bulgaria parantos nekenkeun kuat kana pamulihan jawab lingkungan tina pandemi, sareng Qatar Airways sami-sami sadar pentingna kapamimpinan lingkungan pikeun nyalametkeun planét urang. Maskapai ieu terus ngajajah pendekatan anu sustainable pikeun penerbangan, sareng investasi na kana pesawat anu paling hemat bahan bakar - kalebet Airbus A350 sareng Boeing 787 - negeskeun komitmen Qatar Airways pikeun ngahontal émisi karbon enol net ku 2050.

Jadwal Penerbangan Sofia Ayeuna: 7x per minggu (waktos lokal)

Doha (DOH) ka Sofia (SOF) QR 395 mangkat: 08:30 dugi: 15:35 (hiji titik di Bukares salami sajam)

Sofia (SOF) ka Doha (DOH) QR 396 mangkat: 16:35 dugi: 23:15 (hiji titik di Bukares salami sajam)

Jadwal Penerbangan Sofia Ti tanggal 16 Désémber: 4x per minggu teu lirén (tunduk kana konfirmasi)

Doha (DOH) ka Sofia (SOF) QR 227 mangkat: 07:30 dugi: 11:35 henteu lirén

Sofia (SOF) ka Doha (DOH) QR 228 mangkat: 12:35 dugi: 18:15 henteu lirén

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment