24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Berita Pegat Kazakhstan Warta Méwah Maladéwa Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Penerbangan ti Kazakhstan ka Maladéwa dina Air Astana ayeuna

Penerbangan ti Kazakhstan ka Maladéwa dina Air Astana ayeuna
Penerbangan ti Kazakhstan ka Maladéwa dina Air Astana ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

Sadaya panumpang, kalebet anu parantos divaksinasi pinuh, peryogi sertipikat uji PCR négatip dina basa Inggris pikeun lebet ka Republik Maladéwa. Salaku tambahan, panumpang kedah ngalengkepan Pernyataan Kaséhatan Wisatawan 24 jam sateuacan angkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Astana ngumumkeun penerbangan langsung ti Almaty, Kazakhstan ka Male di Maladéwa.
  • Kazakhstan kana penerbangan Maldives bakal dilanjutkeun dina 9 Oktober 2021.
  • Rute Air Astana Maladéwa bakal dilayanan ku pesawat Airbus A321LR sareng Boeing 767.

Air Astana bakal neraskeun penerbangan langsung ti Almaty ka Male di Maladéwa dina 9 Oktober 2021.

Pesawat Airbus A321LR sareng Boeing 767 bakal beroperasi dina jalur Almaty-Male opat kali saminggu dina Salasa, Kemis, Sabtu sareng Minggu.  

Hawa Astana penerbangan sateuacanna dioperasikeun ka Maladéwa ti 5 Désémber 2020 dugi ka 24 Méi 2021, sateuacan ditunda kusabab larangan pamaréntah.

Sadaya panumpang, kalebet anu parantos divaksinasi pinuh, peryogi sertipikat uji PCR négatip dina basa Inggris pikeun lebet ka Republik Maladéwa.

Salaku tambahan, panumpang kedah ngalengkepan Pernyataan Kaséhatan Wisatawan 24 jam sateuacan angkat.

Visa bakal dikaluarkeun gratis saatos sumping di Bandara Jalu.

Nalika balik deui ka Kazakhstan, sadaya panumpang kedah ngagaduhan sertipikat PCR négatip, kecuali anu parantos divaksinasi pinuh.

Air Astana mangrupikeun pamawa bendéra Kazakhstan, dumasarkeun di Almaty.

Air Astana ngoperasikeun jasa dijadwalkeun, domestik sareng internasional dina 64 rute ti hub utami na, Bandara Internasional Almaty, sareng ti hub sekundérna, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Bandara Internasional Almaty, baheulana Bandara Alma-Ata, mangrupikeun bandara internasional utama 15 km belah kalér-wétaneun Almaty, kota panggedéna sareng ibukota komérsial Kazakhstan.

Bandara Internasional Almaty bandara pangsibukna di Kazakhstan, nyumbang satengah tina patalimarga panumpang nagara sareng 68% patalimarga kargo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment