24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab Warta Ngalanggar Skotlandia piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Karéta murah murah énggal ti London ka Edinburgh

Karéta murah murah anyar ti London ka Edinburgh tiasa ngaganggu jasa rel sareng udara anu ayeuna
Karéta murah murah anyar ti London ka Edinburgh tiasa ngaganggu jasa rel sareng udara anu ayeuna
Ditulis ku Harry Johnson

A polling anyar parantos ngungkabkeun yén 11% réspondén global ayeuna gaduh anggaran liburan langkung handap tina pra-COVID, sareng 37% henteu mampuh pikeun liburan dina waktos anu caket janten layanan béaya rendah anu anyar bakal disambut.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Peluncuran rél murah Lumo ngaluncurkeun anggaran sareng masalah lingkungan.
  • Modél jasa rel murah Lumo tiasa janten populér pisan ku para komuter.
  • Sanaos layananna murah, Wi-Fi gratis, sareng hiburan on-demand bakal sayogi kanggo sadayana.

Peluncuran jasa rel biaya rendah Lumo tiasa ngaganggu jasa rel sareng udara ayeuna antara London sareng Edinburgh. Modél murah na sareng fokus kana ngaminimalkeun dampak lingkungan bakal janten kaayaan anu hadé pikeun mindahkeun tren wisatawan nalika séktor pulih tina pandemi éta.

Jasa rel murah Lumo tiasa janten populér. Wisatawan Inggris parantos biasa kana ongkosna luhur sareng jasa kualitas rendah anu, sateuacan COVID, sering rame. Peluncuran rute operator anggaran énggal antara Edinburgh sareng London diatur janten kakuatan anu ngaganggu kusabab kurang persaingan di antara operator rel di UK. Sanaos murah, Wi-Fi gratis, sareng hiburan on-demand bakal sayogi kanggo sadayana. Kalayan waktos perjalanan ngan ukur 10 menit langkung lami tibatan LNER anu parantos aya, Lumo diposisikan saé pikeun ngahasilkeun kauntungan di pasar anu kalapa.

A polling anyar parantos ngungkabkeun yén 11% réspondén global ayeuna gaduh anggaran liburan langkung handap tina pra-COVID, sareng 37% henteu mampuh pikeun liburan dina waktos anu caket janten layanan béaya rendah anu anyar bakal disambut.

Kalayan anggaran anu dibentang, ngenalkeun jasa rél murah bakal tiasa dianggo saé kalayan para wisatawan anu ditata tunai bari paménta domestik naék di Inggris. Ongkos murah bakal penting pisan pikeun ngaréspon kanaékan sensitipitas harga wisatawan. Seueur anu parantos ngaraos kacukupan kauangan tina pandemi anu nyababkeun ngégatkeun anggaran rumah tangga sareng perjalanan. Nya kitu, papanggihan tina Survei Konsumen 2021 ngungkabkeun yén 62% réspondén Inggris anu 'parah', 'sakedik', atanapi 'rada' paduli kana kaayaan kauangan pribadi, langkung nguatkeun kabutuhan jasa rel ongkos murah.

£ kompetitif Lumo £ 15 (US $ 20.78) pilihan ongkos panghandapna hiji arah tiasa ngarangsang paménta perjalanan antara London sareng Edinburgh. Tarip murah ditetepkeun janten langkung mirah tibatan penerbangan murah sareng tiasa nempatkeun tekanan kalapa dina easyJet sareng, dina sababaraha batas, British Airways. Harga mangrupikeun konci pikeun narik adat nalika tahap pamulihan COVID-19, sareng Lumo ngagaduhan modél bisnis anu pas pikeun suksés.

Wisatawan beuki dipikaresep dipangaruhan ku kumaha ramah lingkungan pikeun produk atanapi jasa. Survei konsumen Q1 2021 ngungkabkeun yén 70% tina UK réspondén sacara 'selalu', 'sering', atanapi 'kadang' dipangaruhan ku faktor ieu.

Fokus beurat Lumo pikeun dijantenkeun operasi anu ramah lingkungan, kahareupna ngabuktoskeun modél bisnis na. Wisatawan anu sering ngapung di antara dua kota sigana bakal kagulung kana pilihan anu langkung ramah lingkungan sareng langkung mirah. Milih pikeun ngarambat karéta listrik Lumo sapinuhna ngalayang bakal ngirangan émisi karbon tina perjalanan kana kagenep hiber, numutkeun operator. Salajengna negeskeun deui fokus lingkunganana, operator bakal nawiskeun 50% kadaharan dumasar-tutuwuhan dina kapal sareng 100% digital pikeun nyingkahan limbah kertas. Kalayan masalah lingkungan anu badé tumuh, langkah éta tiasa ningali Lumo janten operator rel sadar lingkungan anu ngarah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment