24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan News Kaséhatan wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Delta Airlines influencer gab paku pikeun mandat vaksin COVID-19 anyar

Delta Airlines influencer gab paku pikeun mandat vaksin COVID-19 anyar
Delta Airlines influencer gab paku pikeun mandat vaksin COVID-19 anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Dina bulan Agustus, lonjakan paguneman dramatis diantara influencer di sekitar Delta Air Lines diperhatoskeun nalika perusahaan ngumumkeun maksa biaya $ 200 bulanan ka karyawan anu henteu divaksinasi ngalawan COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan AS datang sareng rencana vaksin COVID-29.
  • Garis Delta Air bakal maksa biaya $ 200 bulanan ka padamel anu henteu divaksinasi.
  • Rencana Delta Air Lines nyababkeun naékna paguneman influencer 150%.

Sababaraha perusahaan parantos ngagaduhan rencana amanat vaksin saatos persetujuan Pamaréntahan Pangan sareng Narkoba (FDA) kana vaksin Pfizer-BioNTech COVID-19 dina bulan Agustus 2021. Delta Air Lines, Inc (Delta Air Lines) ogé nyandak tindakan anu ketat pikeun memotivasi karyawan ku ningkatkeun premium Podomoro karyawan henteu divaksinasi dina rencana Podomoro sareng minuhan naékna paménta perjalanan. Hal ieu nyababkeun naékna 150% anu pikaheraneun dina paguneman influencer sakitar 'vaksin' dina dasbor influencer perusahaan Delta Air Lines salami 90 dinten terakhir (Juni-Agustus), salami tilu bulan sateuacanna.  

Dina bulan Agustus, lonjakan paguneman dramatis diantara influencer di sekitar Delta Air Lines diperhatoskeun nalika perusahaan ngumumkeun maksa biaya $ 200 bulanan ka karyawan anu henteu divaksinasi ngalawan COVID-19.

Influencers ningali ieu salaku taktik pangénggalna pikeun ngerjakeun pagawé pikeun ngagaduhan COVID-19 jab, sabab kasus inféksi anu surging parantos ngaganggu pandangan maskapai. Sentimen pangirut ogé positip kana ukuran ieu sabab mangrupikeun léngkah anu diperlukeun pikeun nungkulan résiko kauangan anu pakait kusabab rata-rata tetep rumah sakit pikeun COVID-19 ngarugikeun maskapai US $ 50,000 per jalma.

Dina bulan Agustus, naékna paguneman influencer ogé diperhatoskeun nalika perusahaan maskapai ngumumkeun kemitraanna sareng operator karéta Perancis-Bélgia Thalys pikeun nyayogikeun hubungan rel antara Amsterdam sareng kota-kota Bélgia Brussel sareng Antwerp.

Kitu ogé, aya kamekaran anu saé dina paguneman influencer dina bulan Juli, nalika maskapai anu berbasis di Atlanta ngalaporkeun kauntungan kuartalan kahijina ti mimiti pandemi COVID-19, saatos ngarobih karugian lima kuartal karugian. Naékna perjalanan pelesiran domestik sareng paménta perjalanan bisnis sareng bantosan pamaréntah féderal parantos ngadukung Delta Air Lines pikeun ngahontal kauntungan kuartal US $ 652 juta dina Q2 2021.

Delta Air Lines ngumumkeun rencana luar biasa na dina bulan Juni pikeun nyéwa langkung ti 1,000 pilot dina usum panas 2022, dina ngantisipasi kanaékan paménta perjalanan saatos pulih ti pandemi éta. Ieu nyababkeun gelombang paguneman influencer dina Juni.

Job Analytics Database ngungkabkeun yén pikeun kaseueuran taun 2020, perusahaan nyaksian postingan padamelan hiji-angka. Nanging, Delta Air Lines ningali lonjakan kagiatan ngiring di 2021. Listing ningkat tina 101 padamelan dina Januari 2021 janten 474 padamelan dina bulan Agustus 2021, kalayan postingan padamelan ningali dorongan 55% antara Q2 2021 sareng Q3 2021.

Délta Air Lines nuju nyéwa dina taun 2021 kanggo nyumponan paménta tinggi pikeun perjalanan. Salaku tambahan, Ngiringan perusahaan nyertakeun sajumlah penting peran pikeun cadangan siap musiman sapertos agén palanggan, agén tikét / gerbang, agén jasa kargo anu dituduhkeun. Ngiring pikeun teknisi pesawat sareng insinyur parantos ningali kenaikan saprak Juni 2021. Perusahaan ogé fokus pikeun memaksimalkan pangasilan kargo sareng pangsa pasar di daérah Latin sareng EMEA.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment