Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Finlandia Perancis Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Hong Kong Ngarobih Warta Jepang Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta Warta Ngabobol Singapura Spanyol Breaking News Swédia Breaking News Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News

Naha ngalayang Finnair ngalangkungan Helsinki ka dunya?

Finnair ngumumkeun penerbangan anyar Éropa, Asia sareng Amérika Kalér
Finnair ngumumkeun penerbangan anyar Éropa, Asia sareng Amérika Kalér
Ditulis ku Harry Johnson

Finnair ngumumkeun frékuénsi tambahan sareng penerbangan anyar ka Tokyo, Osaka, Seoul, Bangkok, Singapura, Hong Kong, Chicago, New York, Miami, Los Angeles, Stockholm, Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin, Frankfurt, London, Paris, St. Petersburg , Krakow, Gdansk, Madrid, Malaga sareng Barcelona.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Finnair teras ngalayanan tujuan konci Asia, ngalayang unggal dinten ka Tokyo, Seoul sareng Bangkok, sareng nawiskeun sababaraha kali mingguan ka Singapura sareng Hong Kong.
  • Finnair bakal nguatkeun jasa Amérika Kalér sareng bakalan ngalayanan di Chicago, saacanna rute usum panas, sapanjang usum usum salju.
  • Jaringan Éropa Finnair bakal gancang ningkat dina frékuénsi salami usum salju, kalayan layanan harian ganda pikeun kota-kota konci Éropa sapertos Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin sareng Frankfurt.

Nalika pangsa jalma anu divaksinasi pinuh terus ningkat sareng masarakat kabuka, perjalanan angkat di sababaraha pasar. Finnair nuju nyumponan paménta perjalanan anu ningkat ku nambihan frékuénsi sareng tujuan dina jaringanna ka Éropa, Asia sareng Amérika Kalér pikeun usum usum anu bakal datang.

OLYMPUS digital kaméra

Finnair teras ngalayanan tujuan konci Asia, ngalayang unggal dinten ka Tokyo, Seoul sareng Bangkok, sareng nawiskeun sababaraha kali mingguan ka Singapura sareng Hong Kong. Jasa Osna Finnair dilanjutkeun dina Oktober, ngalegaan kasumpingan Finnair deui ka pasar Jepang, sareng Nagoya ngiringan portopolio rute ieu dina bulan Fébruari. Finnair ogé bakal ngamimitian ngaladénan na Dubai patalina sareng pesawat lega awak.

Finnair bakal nguatkeun jasa Amérika Kalér sareng bakalan ngalayanan di Chicago, saacanna mangrupikeun rute usum panas, sapanjang usum usum salju. Finnair ogé ngalayanan New York unggal dinten ti Helsinki sareng ngoperasikeun tilu penerbangan mingguan ka Miami sareng Los Angeles masing-masing. Salian ngalayanan Amérika Kalér ti hub Helsinki na, Finnair bakal ngenalkeun rute langsung ka Los Angeles sareng New York ti Stockholm, Swédia. Finnair ogé bakal ngenalkeun rute langsung ti Stockholm ka Miami, Phuket sareng Bangkok, sakumaha anu diumumkeun sateuacanna. 

Jaringan Éropa Finnair bakal gancang ningkat dina frékuénsi salami usum salju, kalayan layanan harian ganda pikeun kota-kota konci Éropa sapertos Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin sareng Frankfurt, sareng tilu frékuénsi unggal dinten ka London sareng Paris. Finnair ogé ningkatkeun frekuensi ka St. Petersburg pikeun ngadukung aliran pangunjung ka tujuan Amérika Kalér Finnair. 

Finnair ogé nawiskeun sababaraha frekuensi unggal dinten ka ibukota Skandinavia, sareng Finnair bakal ngenalkeun Krakow sareng Gdansk pikeun usum usum. Finnair bakal ningkatkeun frekuensi kana tujuan liburan anu populér di Spanyol, ngaladénan Malaga, Kapuloan Canary, Madrid sareng Barcelona kalayan sababaraha frekuensi mingguan. Ogé Lapland Finlandia tetep narik wisatawan usum salju sareng Finnair nawiskeun opat sambungan unggal dintenna ka Rovaniemi, Ivalo sareng Kittilä, sareng dua jasa sadidinten ka Kuusamo, kalayan sambungan anu lancar ti Helsinki. 

"Kami bungah tiasa dilegakeun jembar sareng jero jaringan kami, ngamungkinkeun sambungan anu langkung saé pikeun konsumén nalika perjalanan teras-terasan diangkat", saur Ole Orvér, Chief Officer Komérsial, Finnair.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment