24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Tanzania Hayang Ningali Mimitian Pameran Pariwisata Daérah Kahiji

Tanzania siap pikeun paméran wisata régional EAC

Pameran pariwisata régional anu munggaran sareng sanés pikeun 6 nagara anggota Komunitas Wétan Afrika (EAC) badé dilaksanakeun mimiti Oktober. Éta parantos dikembangkeun pikeun narik perusahaan turis sareng tukang nyieun kebijakan di blok régional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Daptar salaku Paméran Pariwisata Daerah Afrika Wétan (EARTE) 2021, pameran dijadwalkeun dibuka ti 9 dugi ka 16 Oktober.
  2. Acara éta parantos narik pamaén pariwisata konci ti nagara-nagara anggota EAC.
  3. EARTE 2021 mangrupikeun pameran wisata régional anu munggaran anu dilaksanakeun di Afrika Wétan, nargétkeun ngawangun program gabungan anu bakal ngahijikeun 6 nagara anggota pikeun nyiptakeun inisiatif pariwisata régional.

Peserta EARTE kalebet pembeli internasional anu di host sareng média anu bakal ngiringan ngalaan tempat wisata anu beunghar anu aya di Afrika Wétan ti unggal nagara masing-masing.

Paméran éta bakal dituturkeun ku perjalanan familiarization pikeun pembeli internasional anu di-host sareng média ka sababaraha situs wisata anu ikonik di Tanzania sareng EAC anu diwangun ku Laut Samudera sareng pantai danau, satwa, kaéndahan indah, situs bersejarah, sareng warisan budaya anu euyeub.

Téma paméran anu bakal datang nyaéta "Promosi Pariwisata Tangguh pikeun Pangembangan Sosial-Inklusif Inklusif." Téma na dirancang pikeun nginpokeun kabutuhan pikeun ngembangkeun sareng ngarobih séktor pariwisata dina cara anu berkelanjutan pikeun mitigasi kalayan pangaruh kana sektor ku pandemi COVID-19.

Daérah EAC kaleungitan ngadeukeutan 70 persén datangna internasional di 2020, ditambah ku rugi ageung dina pendapatan pariwisata sareng padamelan anu aya hubunganana sareng pariwisata, saur. éta EAC Sekretaris Jéndral, Peter Mathuki. Konservasi satwa di daérah ngalaman tabrakan ageung tina pandemi ku kaleungitan pendapatan konservasi, anu seuseueurna dihasilkeun ngalangkungan para turis anu nganjang ka kawasan anu dilindungi sareng konservasi satwa di daérah éta.

Sektor pariwisata mangrupikeun hal anu penting pikeun kerjasama EAC, kusabab kontribusina pikeun ékonomi Negara Rakanna dina hal PDB (sakitar 10%), penghasilan ékspor (17%), sareng padamelan (sakitar 7% ). Pangaruh multiplier na sareng hubungan sareng séktor sanés anu berperan penting dina integrasi sapertos tatanén, transportasi, sareng pabrik lumayan ageung.

Pasal 115 tina Perjangjian EAC nyayogikeun kerjasama di sektor pariwisata, dimana nagara-nagara Rakan ngayakeun ngembangkeun pendekatan koléktif sareng terkoordinasi pikeun promosi sareng pamasaran pariwisata kualitas kana sareng komunitas.

Khususna, aranjeunna ngayakeun koordinasi kawijakan dina industri pariwisata, ngabakukeun klasifikasi hotél, sareng ngembangkeun strategi régional kanggo promosi pariwisata, numana usaha masing-masing diperkuat ku tindakan régional.

Nagara anggota EAC parantos ngamajukeun pariwisata régional di pameran pariwisata internasional, kalebet Pasar Wisata Dunya (London) sareng Internasional Pariwisata Bourse (ITB) di Berlin.

Paméran Pariwisata Daérah teras bakal diayakeun ku Nagara Rakan sacara bergilir.

Salami Rapat Ekstra-biasa na diayakeun tanggal 15 Juli 2021, Dewan Séktoral EAC ngeunaan Pariwisata sareng Manajemén Satwa mutuskeun yén Républik Serikat Tanzania kedah janten tuan rumah EPO Pariwisata Daerah EAC ka-1 di Arusha dina Oktober 2021. Pilihan Arusha - hub wisata Tanzania sareng kota safari - parantos dilakukeun pikeun ngagampangkeun aksés ku pamilon ti sadayana Nagara Rakan.

Tujuan tina paméran éta pikeun ngamajukeun EAC salaku tujuan wisata tunggal, nyayogikeun platform pikeun bisnis panyadia jasa pariwisata kana bisnis (B2B), sareng nyiptakeun kasadaran kana pariwisata.

Acara ieu bakal kalebet paméran ku panyadia jasa pariwisata, jejaring gancang sareng rapat B2B, sareng seminar ngeunaan pariwisata sareng satwa sub-téma. Dina kaitannana ka sektor pariwisata, sub-téma ieu bakal ngurilingan aspek-aspek sapertos ketahanan pariwisata sareng manajemén krisis, pamasaran pariwisata digital, pamekaran paket wisata multi-tujuan, sareng peluang investasi insentif sareng insentif.

Di sisi anu sanésna, sub-téma anu patali sareng satwa bakal kalebet Combating Poaching sareng Perdagangan Satwa Ilegal sareng nilai ékonomi satwa di daérah éta.

Anu paling penting ogé, pameran éta bakal ngamajukeun pariwisata intra-régional salian ti pariwisata internasional ngaliwatan promosi tawaran produk pariwisata pikeun warga EAC. Ieu bakal ngawangun usaha sateuacanna sapertos kaputusan ku Déwan Menteri anu Nagara Mitra nawiskeun harga preferensi pikeun warga nagara anu nganjang tempat wisata di daérah éta kalayan harga anu berlaku pikeun warga negara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment