24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Nalika babaturan pangsaéna hoyong anjeun divaksinasi…

Urang Amerika ngabuang babaturan kusabab vaksinasi COVID-19
Urang Amerika ngabuang babaturan kusabab vaksinasi COVID-19
Ditulis ku Harry Johnson

Polling nunjukkeun yén 97% jalma divaksinasi nganggap tilas rerencanganna salaku "anti-vaxxers full-ditiup" sareng nyarios yén aranjeunna henteu pernah tiasa ngartos aranjeunna pentingna némbak.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 14% warga Amérika divaksinasi gaduh hubungan silaturahmi sareng jalma anu henteu milih vaksinasi.
  • 81% responden survey Démokrat nyarios yén aranjeunna divaksinasi pinuh.
  • 64% responden survey Republik nyatakeun yén aranjeunna divaksinasi pinuh.

Polling nasional anyar, anu dilakukeun dina awal Séptémber, ngungkabkeun yén 16% warga Amérika Serikat anu ngiringan ngiringan survey parantos atosan sahenteuna tilu silaturahim dina sataun satengah anu katukang. Sakitar 14% urang Amérika divaksinasi nyarios yén aranjeunna ngagaduhan hubungan sareng réréncangan anu milih henteu divaksinasi ngalawan COVID-19.

Urang Amerika parantos miceun rerencangan tina kahirupan aranjeunna nalika krisis coronavirus, sareng pikeun anu parantos milih janten kacau, posisi babaturan dina vaksinasi COVID-19 sering janten hubungan hubungan.

Nyatana, réspondén divaksinasi ampir opat kali sigana jalma anu teu dihaja kéngingkeun rongsokan - 66% dugi ka 17% - parantos ngirangan silaturahim nalika pandemi. Polling nunjukkeun yén 97% jalma divaksinasi nganggap tilas rerencanganna salaku "anti-vaxxers full-ditiup" sareng nyarios yén aranjeunna henteu pernah tiasa ngartos aranjeunna pentingna némbak.

Vaksinasi COVID-19 mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling tiasa ngabagi antara hiji urang Amérika. 14% anu nyebatkeun jabs salaku alesan pikeun ngeureunkeun silaturahim dibandingkeun sareng 16% anu nyalahkeun béda politik sareng 15% anu pal pal datingna bobogohan sareng mantan pasangan. Alesan sanésna kalebet mendakan babaturanana tukang bohong (7%) sareng gaduh sobat ngawangun carita ngeunaan aranjeunna (12%).

Hollywood tétéla ngaberkahan ideu pikeun ngabuang babaturan anu nampik divaksinasi. Aktris Jennifer Aniston - ironisna, hiji bintang dina serial tipi 'Friends' - nyarios bulan kamari dina wawancara majalah InStyle yén anjeunna parantos ngeureunkeun hubungan sareng jalma-jalma anu nolak janten bobo atanapi milih henteu nyarioskeun status inokulasi na. "Éra pisan," saur anjeunna. "Kuring nembé kaleungitan sababaraha jalma dina rutinitas mingguan kuring."

Aktris Jennifer Aniston

Tingkat vitriol vaksin parantos ningkat dina sababaraha minggu ka pengker. Superstar radio Howard Stern nembé ngabeledugkeun "sadayana s ** theads di nagara urang anu moal divaksinasi" sareng nyarios yén anu henteu kéngingkeun cangkéng kedah ditolak ranjang rumah sakit upami gering. "Cicing di bumi, maot di dinya sareng COVID anjeun," saurna.

Superstar radio Howard Stern

Anyar nyatakeun 81% responden survey Démokrat pinuh divaksinasi, dibandingkeun sareng 64% urang Republik sareng 69% jalma mandiri. Ngeunaan 57% urang Republik sareng 41% urang Démokrat nyarios yén masarakat "kritis teuing" pikeun Amérika anu henteu divaksinasi.

Toleransi pikeun otonomi vaksin ngaleutikan di AS, sakumaha Présidén Joe Biden minggu kamari maréntahkeun sadaya usaha sareng 100 atanapi langkung karyawan pikeun maksa pagawéna pikeun némbak. "Kami parantos sabar, tapi kasabaran urang cekéng, sareng panolakan anjeun ngarugikeun urang sadayana," saur Biden ngeunaan urang Amérika anu henteu divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment