24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News rapat wartos jelema Portugal Ngabobol Warta tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika Kepala ka Portugal pikeun Forum Global Penting

Menteri Pariwisata Jamaika dina Poé Laut Samudera
Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett ngabahas perjalanan sustainable di forum di Portugal
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, disetél pikeun ilubiung dina "A World for Travel - Évora Forum" anu diantisipasi pisan, hiji acara industri perjalanan sustainable global dijadwalkeun pikeun 16 sareng 17 Séptémber di Évora, Portugal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hosting acara éta didatangan Portugal, UNWTO, WTTC, sareng Pusat Wisata Ketahanan dan Krisis Global anu berbasis di Jamaika.
  2. Menteri Bartlett bakal ilubiung dina diskusi panel tingkat luhur anu dimoderasi ku Travel Editor of CBS News Peter Greenberg.
  3. Konperénsi éta bakal ngadeukeutan téma intrinsik pikeun kelestarian.

Acara ieu diayakeun ku Eventiz Media Group, grup média perjalanan panggedéna di Perancis, dina kerja sama sareng Global Travel & Tourism Resilience Council. Acara ieu ogé diayakeun kalayan dukungan Visit Portugal, Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO), World Travel and Tourism Council (WTTC), sareng Pusat Pariwisata Global Crisis and Crisis Management (GTRCMC) anu berbasis di Jamaika. 

Éta bakal ngiringan pamimpin global, ti séktor publik boh swasta, babarengan ngabahas cara-cara aranjeunna tiasa transformasi industri perjalanan sareng pariwisata sareng nalungtik jalan payun dina ngajantenkeun industri pariwisata langkung lestari. 

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett disetél pikeun ilubiung dina diskusi panel tingkat luhur ngeunaan "Covid-19: Séktor anu tahan banting ngadorong kana Urusan Anyar kalayan Paménta Kapamingpinan Anyar, "anu dimoderasi ku Peter Greenberg, Travel Editor di CBS News. Sesi éta bakal ngajalajah kumaha pamaréntah sareng industri ngaléngkah kalungguhan ku kapamimpinan dina cara kongruous ngamungkinkeun séktor pangaruh kana kabijakan. 

Menteri bakal diiluan ku His Excellency Jean-Baptiste Lemoyne, Sekretaris Nagara Pariwisata, Perancis; Paduka Fernando Valdès Verelst, Sekretaris Nagara Pariwisata, Spanyol; sareng Yang Mulia Ghada Shalaby, Wakil Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Républik Arab Mesir.

Pembicara anu sanés pikeun acara ieu kalebet Prof. Hal Vogel, panulis, profésor ékonomi perjalanan, Universitas Columbia; Julia Simpson, Présidén sareng CEO, WTTC; Therese Turner-Jones, General Manager, Caribbean Country Department, Inter-American Development Bank sareng Rita Marques, Sekretaris Nagara Portugis pikeun Pariwisata. 

Dr Taleb Rifai, Co-Ketua GTRCMC sareng Tilas Sékretaris Jénderal UNWTO, sareng Prof Lloyd Waller, Diréktur Eksekutif, GTRCMC, ogé dikonfirmasi panyatur. 

Panitia parantos nyatet yén édisi munggaran acara bakal difokuskeun komponén konci industri dimana parobihan wajib, ngaidentipikasi léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun sareng konsolidasi solusi anu bakal diterapkeun. 

Konperénsi éta bakal ngadeukeutan téma intrinsik kana kelestarian sapertos variasi modél ékonomi, pangaruh iklim, dampak lingkungan pariwisata, pergeseran basisir sareng laut ogé kabijakan nétral tatanén sareng karbon.

Acara éta bakal ngagaduhan watesan kahadiran ti 350 anu hadir tapi ogé bakal disalurkeun langsung ka rébuan delegasi virtual. Menteri Bartlett ninggalkeun pulau dinten ieu, 14 Séptémber, sareng dijadwalkeun balik deui dina 19 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment