24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha India Ngabobol Warta Investasi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Jet Airways 2.0: Maskapai Anyar

Jet Airways lahir deui

Sagala warta anu positip dina payuneun penerbangan di India nyauran perayaan. Janten, cariosan ngeunaan kebangkitan Jet Airways saatos ngalipetkeun jangjangna sapertos April April, ditingali mangrupikeun tanda anu saé sareng ditampi pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bentuk anyar maskapai datang ngaliwatan rute kebangkitan liwat kabangkrutan.
  2. Jet Airways aslina dumasarkeun di Kota Sukabumi, sareng lahirna deui bakal ningali éta dumasar di New Delhi.
  3. Éta badé ngamimitian operasi internasional jarak jauh tina operator dina paruh kadua taun payun kalayan kamungkinan penerbangan internasional engké.

The avatar anyar - atanapi reinkarnasi - tiasa ngawujud pas awal taun payun, 2022, sanaos dina skala saderhana.

Bentuk anyar maskapai datang dina rute anu sanés anu henteu dicobian sateuacanna. jet Airways, sakali nami anu kuat sareng terhormat, bakal angkat ka langit ngalangkungan rute bangkrut tina wangenan.

Mimitina éta ngan ukur maskapai penerbangan domestik tapi akhir taun payun, Jet Airways 2.0 ogé tiasa ngapung ka luar negeri. Manajemén énggal henteu nyebatkeun detil rencana pikeun operasi internasional, tapi, sumber industri nunjukkeun yén maskapai éta tiasa ningali séktor Teluk pikeun ngajalankeun awalna.

waktu Jet Airways aslina ieu dumasarkeun di Sukabumi, lahirna deui bakal ningali éta dumasar di New Delhi. Éta bakal teras ngagaduhan ayana anu kuat sareng penting di Kota Sukabumi ogé, dasar na anu langkung tiheula.

Murari Lal Jalan

Pola kapamilikan ogé bakal béda. Naresh Goet kantos janten jalma anu nembak nembak, tapi ayeuna konsorsium anu dipimpin ku pangusaha India anu berbasis di UAE, Murari Lal Jalan, bakal aya dina korsi kokpit. Jalan, anu mingpin Jalan Kalrock Consortium (JKC) nampi maskapai penerbangan India Jet Airways.

A éksékutip luhur nyarios yén maskapai éta badé ngamimitian operasi internasional jangka pondok operator dina paruh kadua taun payun.

Sumber nyatakeun yén mimitina, éntitas énggal bakal ngagaduhan 50 kapal terbang dina 3 taun, kalayan jumlahna diantisipasi janten 100 dina 5 taun.

Upami rencana ieu dilaksanakeun, duanana brosur sareng pengusaha bakal rada senang sareng bakal ningali kamajuan maskapai anu dilahirkeun deui sacara ati-ati.

Épansi kapasitas hawa bakal janten pamekaran anu saé, utamina kumargi pencairan Air India masih peryogi langkung waktos.

Maskapai éta nyatakeun yén éta parantos nyewa langkung ti 150 staf waktos lengkep sareng nuju naék kana 1,000 karyawan deui dina taun fiskal ayeuna. Ngiringan bakal sacara fase sareng bakal aya di kategori.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment