24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan Berita Ngabobol Kiribati wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kiribati bakal nangtang pandangan anjeun ngeunaan kahirupan: Buka deui Pariwisata dina Januari

Éta 700 mil langkung caket ti Honolulu ka Républik Kiribati, tibatan ngalayang ka Los Angeles atanapi San Fransisco.
Kiribati mangrupikeun salah sahiji nagara pulau anu paling dikenal, sareng permata anu henteu keuna pikeun Pariwisata Pasipik Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kiribati, sacara resmi Républik Kiribati, mangrupikeun nagara pulau anu mandiri di Samudra Pasipik tengah.
  • Populasi permanén langkung ti 119,000, langkung ti satengahna cicing di tol Tarawa. Nagara ieu mangrupikeun 32 atoll sareng hiji pulau karang angkat, Banab
  • Otoritas Pariwisata Kiribati (TAK) parantos ngabagéakeun pengumuman éta kamari ku te Beretitenti, Yang Terutama Taneti Maamau ngeunaan kaputusan pamaréntahanana pikeun muka perbatasan Kiribati ti Januari 2022.

Kiribati kanggo palancong - anu gaduh karep ngajajah sareng mendakan, jalma anu resep petualangan di jalan satapak wisata ka tempat anu sakedikna kantos, sareng jalma anu hoyong ngartos nagara - henteu ngan ukur ningali éta.

Kiribati ngumumkeun dina bulan Juli, éta bakal ngajaga watesna ditutup.

Kiribati bakal nangtang pandangan anjeun ngeunaan kumaha hirup kedah na nunjukkeun cara hirup anu kirang rumit dimana kulawarga sareng komunitas didahulukan.

Tempatna di Samudera Pasipik khatulistiwa, Kiribati wétan nawiskeun perikanan kelas dunya (duanana kaulinan sareng perikanan tulang) ti Pulo Kiritimati. Di belah kulon nyaéta Pulo Gilbert kapuloan, anu nawiskeun pangalaman budaya anu luar biasa sareng unik.

Ibukota nagara Tarawa ngagaduhan situs bersejarah sareng artefak dimana salah sahiji perang anu paling ngadarah dina Perang Dunya II, Perang Tarawa.

Upami anjeun ngadatangan salaku bagian tina padamelan anjeun, kami bakal ngadorong anjeun pikeun ngajalajah Kiribati pikeun ngalaman kasenangan ieu - Tarawa Kidul sanés ngan ukur hiji-hijina Atol anu anjeun sumping nalika anjeun kedah milih 33, bahkan Tarawa Kalér anu caket nawiskeun sudut pandang anu béda pisan!

Dina pengumuman na, Présidén Maamau ngadesek masarakat Kiribati anu cocog pikeun vaksin COVID-19 pikeun ngarengsekeun duanana dosisna sateuacan taun akhir. Anjeunna negeskeun yén persatuan sareng patuh kana larangan sareng peraturan penting pisan pikeun kaamanan sadayana I-Kiribati.

Présidén nyauran organisasi sepuh sareng awéwé, kelompok garéja, kelompok nonoman, organisasi awéwé, Déwan Kepulauan, komunitas sareng bapak sareng ibu di unggal rumah tangga pikeun ngabantosan anggota kulawarga sareng réncang divaksinasi ngalawan virus maut ieu.

Ngalangkungan Program Restart Pariwisata na, TAK parantos ngembangkeun Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati pikeun New Normal sareng ayeuna ngalaksanakeun pelatihan protokol kaamanan COVID-19 pikeun sadaya panyadia akomodasi.

Pasipatan di Tarawa Kidul, Tarawa Kalér, Abaiang, Tab Kalér sareng Tab Kidul parantos réngsé latihanna bari sésa panyumputan akomodasi sareng pariwisata di kapuloan sanésna bakal nampi latihan protokol COVID-19 dugi Nopémber 2021. CEO TAK, Petero Manufolau negeskeun yén latihan penyegaran sacara lega industri bakal dilakukeun dina bulan Désémber 2021, sateuacan dibuka deui wates Januari Januari 2022.

Salaku bagian tina program restart na, TAK ogé bakal ngaluncurkeun Stratégi Pemasaran Digital na dina bulan Séptember pikeun palaksanaan ti Oktober 2021, masihan tujuan ka Pulo Pasipik 3 bulan kanggo ngaluncurkeun kampanye sareng program pamasaran na.

Wisatawan anu balik atanapi ngadatangan Kiribati pikeun anu munggaran di 2022 tiasa ngarepkeun pangalaman anu langkung saé ngalangkungan program Mauri Mark anu dituju, penilaian hotél, sareng program akreditasi, sareng Mauri Way, program Pelayanan Pelanggan Pariwisata Nasional Kiribati pikeun sadaya panyadia jasa pariwisata.

Detil ngeunaan syarat tur protokol Kiribati's COVID-19 pikeun protokol pembukaan perbatasan internasional Januari 2022 bakal disarankeun upami parantos aya ti pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment