24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata

Tawaran Travel & Pariwisata turun ku 17.4% dina Agustus 2021

Tawaran Travel & Pariwisata turun ku 17.4% dina Agustus 2021
Tawaran Travel & Pariwisata turun ku 17.4% dina Agustus 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Aktivitas nungkulan anu tunduk tiasa disababkeun ku séntimén damel-transaksi anu teu kabulen sabab teu pasti sabab pandemi COVID-19 masih kénéh hégar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 57 poéna séktor perjalanan sareng pariwisata diumumkeun dina bulan Agustus 2021.
  • Jumlah poéna anu diumumkeun nunjukkeun penurunan 17.4% ti Juli 2021.
  • Agustus nandaan bulan kadua berturut tina kamunduran dina kagiatan perjanjian.

Total 57 poéna (kalebet penggabungan & akuisisi [M&A], ekuitas swasta, sareng pembiayaan usaha) diumumkeun dina sektor perjalanan sareng pariwisata global salami Agustus 2021, anu mangrupikeun turunna 17.4% tibatan 69 poéna anu diumumkeun dina bulan Juli, numutkeun data industri sareng ahli analitik.

Agustus nandaan bulan padeukeut kadua turunna dina kagiatan deal pikeun sektor perjalanan sareng pariwisata saatos rebounding dina Juni. Aktivitas nungkulan anu tunduk tiasa disababkeun ku séntimén damel-transaksi anu teu kabulen sabab teu pasti sabab pandemi COVID-19 masih kénéh hégar.

Sadaya jinis transaksi (dina liputan) ogé nyaksian turunna kagiatan transaksi dina bulan Agustus dibandingkeun sareng bulan anu saencanna. Pengumuman pembiayaan usaha, ekuitas swasta sareng penggabungan sareng perjanjian akuisisi turun 4.3%, 20% sareng 24.4% salami Agustus dibandingkeun sareng bulan anu saurna masing-masing.

Kegiatan transaksi ogé turun di pasar konci sapertos AS, nu UK, India sareng Australia salami Agustus dibandingkeun sareng bulan anu saencanna, sedengkeun Cina nyaksian paningkatan dina kagiatan transaksi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment