24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Inggris pikeun nyalsékeun tés PCR wajib pikeun wisatawan anu divaksinasi

Inggris pikeun nyalsékeun tés PCR wajib pikeun wisatawan anu divaksinasi
Inggris pikeun nyalsékeun tés PCR wajib pikeun wisatawan anu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Rézim uji PCR parantos kabuktosan henteu praktis, mahal sareng mangrupikeun faktor panyumbang utama pikeun tunda ageung di wates. Éta ogé dina waktos henteu masuk akal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Inggris pikeun ngeureunkeun tés PCR pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh.
  • ETOA muji tindakan pejabat Inggris pikeun ngeureunkeun mandat uji PCR,
  • Dipiceun sarat pikeun divaksinasi dobel nyaéta "wilujeng sumping".

Nalika spekulasi medar ngaleungitkeun tés PCR wajib pikeun kadatangan divaksinasi dobel di Inggris Tom Jenkins, CEO ETOA, parantos masihan koméntar ieu:

"Rézim pengujian PCR parantos kabuktosan henteu praktis, mahal sareng mangrupikeun faktor anu nyababkeun telat pisan di wates. Éta ogé dina waktos henteu masuk akal. Saha waé anu ngumbara ka luar Inggris kirang ti 36 jam kedah nyandak tés "pra kadatangan" na di Inggris, pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna aman balik ka Inggris. Janten panyabutan kanggo anu divaksinasi dobel disambut pisan.

Tom Jenkins, CEO ETOA

"Tapi penting pisan rélaxasi ieu diperpanjang ka sadaya pengunjung anu divaksinasi dobel, sanés ngan urang Brits. The UK parantos sacara épéktip ngasingkeun diri tina datang anu datang sareng éta parantos nyimpang sadaya tujuan séjén di Éropa salaku hasilna. Nalika industri pariwisata anu sumping £ 30 milyar parantos ngirangan rugi salami dua taun ka pengker, urang kedah gancang ngalereskeun gambar urang salaku tujuan anu ramah sareng langsung pikeun didatangan. The reureuh beuki lila, beuki éksténsif karuksakan ékonomi Inggris. "

Ayeuna, pikeun asup ka Inggris, palancong kedah gaduh buktina uji COVID-19 négatip di bandara keberangkatan anjeun, dicandak dina waktos 3 dinten ti hiber anjeun ka Inggris. Tes kedah nyumponan aturan sareng standar anu ditetélakeun ku Pamaréntah Inggris.

ETOA (asosiasi pariwisata Éropa) nyaéta asosiasi perdagangan sareng operator wisata sareng pemasok di tujuan Éropa, ti mérek global dugi ka bisnis mandiri lokal. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment