Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Hotél: Panghasilan perjalanan bisnis turun $ 59 milyar dina 2021

Hotél: Panghasilan perjalanan bisnis turun $ 59 milyar dina 2021
Hotél: Panghasilan perjalanan bisnis turun $ 59 milyar dina 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Perjalanan bisnis parantos laun balik ti saprak mimiti pandemi. Perjalanan bisnis kalebet perusahaan, grup, pamaréntah, sareng kategori komérsial sanés. Panghasilan perjalanan bisnis diperkirakeun ngahontal tingkat pra-pandemi dugi ka 2024.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Industri hotél diproyeksikeun akhir taun 2021 turun langkung tina $ 59 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis.
  • Industri hotél kaleungitan ampir $ 49 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis di 2020.
  • Perjalanan bisnis mangrupikeun sumber pangasilan pangbadagna pikeun industri hotél.

Industri hotél diproyeksikeun akhir taun 2021 turun langkung tina $ 59 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis dibandingkeun sareng 2019, numutkeun laporan anyar anu dirilis dinten ayeuna. Éta sumping saatos kaleungitan ampir $ 49 milyar dina pendapatan perjalanan bisnis di 2020.

Perjalanan bisnis mangrupikeun sumber penghasilan pangbadagna pikeun industri hotél sareng parantos laun balik ti saprak mimiti pandemi. Perjalanan bisnis kalebet perusahaan, grup, pamaréntah, sareng kategori komérsial sanés. Panghasilan perjalanan bisnis diperkirakeun ngahontal tingkat pra-pandemi dugi ka 2024.

Analisis anu anyar dimimitian ku survey AHLA anu anyar, anu mendakan yén kaseueuran wisatawan bisnis ngabolaykeun, ngirangan, sareng nunda perjalanan di tengah kasus COVID-19 anu ningkat.

Kurangna perjalanan sareng acara bisnis ngagaduhan akibat anu utama pikeun padamelan, sareng nandeskeun perluna relief féderal anu dituju, sapertos Save Hotel Jobs Act.

Hotél diperkirakeun mungkas 2021 turun ampir 500,000 padamelan dibandingkeun sareng 2019. Kanggo unggal 10 jalma langsung padamel di properti hotél, hotél ngadukung tambahan 26 padamelan di masarakat, ti réstoran sareng ritel dugi ka perusahaan suplai hotél-hartosna tambahan ampir 1.3 juta Padamelan anu didukung hotél ogé résiko.

"Sedengkeun sababaraha industri parantos ngamimitian rebounding tina pandemi, laporan ieu mangrupikeun panginget anu serius yén hotél sareng karyawan hotél masih berjuang," saur Chip Rogers, presiden sareng CEO American Hotel & Lodging Association (AHLA)

"Perjalanan bisnis penting pisan pikeun viabilitas industri urang, utamina dina usum gugur sareng usum salju nalika perjalanan luang biasana mimiti turun. Kontinyu COVID-19 anu teras-terasan di kalangan palancong ngan ukur bakal nambahan parah ieu tantangan. Kusabab kitu waktuna pikeun Kongrés lulus bipartisan Simpen Hotel Jobs Act pikeun ngabantosan karyawan hotél sareng pangusaha leutik salamet tina krisis ieu. "

Sanaos aya diantara anu paling parah, hotél mangrupikeun hiji-hiji bagéan industri silaturahmi sareng hiburan anu teu acan nampi bantosan langsung. Hotel sareng padamelna parantos nunjukkeun daya tahan anu luar biasa dina nyanghareupan tantangan ékonomi anu teu acan pernah terjadi, sareng industri peryogi dukungan ti Kongrés pikeun ngahontal pamulihan lengkep.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment