24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Pangujian COVID 'state of the art' anyar di Bandara Liverpool John Lennon

Pangujian COVID 'state of the art' anyar di Bandara Liverpool John Lennon
Pangujian COVID 'state of the art' anyar di Bandara Liverpool John Lennon
Ditulis ku Harry Johnson

Bandara Liverpool John Lennon ayeuna tiasa nyayogikeun panumpang maskapai nganggo fasilitas uji coba COVID anu paling canggih di situs di bandara nalika ngamimitian neraskeun jadwal penerbangan na sareng langkung seueur panumpang hiber deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lab uji PCR énggal dibuka di Bandara Liverpool.
  • Lab anyar tiasa ngalakukeun 500 tés per dinten.
  • Bandara Liverpool anu munggaran di Inggris ngagaduhan fasilitas unik sapertos kitu.

Perusahaan kasehatan sareng uji coba Inggris Salutaris People - anu ngoperasikeun jasa uji coba PCR gancang pikeun panumpang maskapai di Bandara Liverpool John Lennon, dina kerja sama sareng Test Assurance Group Ltd (TAG (mitra uji coba Covid-19 resmi ka Liverpool John Lennon Airport) - parantos ayeuna diumumkeun laboratorium uji COVID anyar di Bandara Liverpool John Lennon.

Fasilitas state-of-the-art aya dina kerjasama sareng Source BioSains - panyadia internasional jasa laboratorium terkemuka pikeun klien di industri farmasi, Podomoro, klinis, panilitian sains hirup sareng industri biopharma - sareng Salutaris People di damel kerjasama sareng Test Assurance Group Ltd (TAG) anu nyayogikeun uji coba COVID sareng PCR di Bandara Liverpool John Lennon.

Laboratorium anyar parantos dirarancang pikeun ngalaksanakeun 500 tés per dinten tapi tiasa gampang ditingkatkeun skala pikeun mempermudah 1000 tés sareng sajabina upami diperyogikeun. Sumber BioSains diikrarkeun kana standar ISO 15189: 2012 sareng ogé panyadia didaptarkeun DHSC tina uji COVID-19.  

Jasa anu disayogikeun ku TAG, Salutaris People, sareng Sumber BioScience ngamungkinkeun panumpang maskapai di Bandara Liverpool John Lennon sareng anu ngalayang ti anu sanés Bandara UK kalayan jasa uji Rapid Fit to Fly kalayan waktos péngkolan 3 jam, dibarengan jasa uji Fit 24 Fly to Fly Fly standar. Sampel ogé dikumpulkeun dina situs di Liverpool sareng diolah di laboratorium utama Source Biosains di Nottingham anu ngamungkinkeun Day 2, Day 8, Test to Release sareng jasa uji coba PCR COVID diagnostik pikeun konsumén.

Ngomentaran fasilitas anyarna di Bandara Liverpool John Lennon, Diréktur Komérsial Lucy O'Shaughnessy, nyarios:

"Kami resep janten bandara munggaran di Inggris anu ngagaduhan fasilitas sareng jasa anu unik. Bandara Liverpool John Lennon ayeuna tiasa nyayogikeun panumpang maskapai anu kami hargana nganggo fasilitas uji coba COVID anu paling canggih di situs di dieu di bandara nalika urang ngamimitian deui jadwal penerbangan kami sareng langkung seueur panumpang hiber deui. Bandara teras-terasan narékahan pikeun nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun konsumén urang sepanjang waktos. Gawe bareng kerjasama sareng Test Assurance Group (TAG) / Salutaris People sareng Sumber BioScience ngamungkinkeun urang nawiskeun jasa uji coba PCR anu merenah sareng efisien anu dioperasikeun ku panyadia kasehatan anu dipercaya. "

Fasilitas énggal - hiji-hiji waé dina bandara Inggris - dioperasikeun ku opat staff tech laboratorium kalebet pengawas shift sareng gaduh 8 penganalisis PCR dina situs, pawang cair Bio Molecular Systems sareng cycler termal pikeun nawiskeun gancang- metoda PCR kualitatif waktos pikeun deteksi SARS-CoV-2.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment