24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Kuba Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Berita Haiti Ngabobol Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méksiko Muter wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Urang asing anu diculik ku tukang bégal ti hotél Méksiko disalametkeun ku pulisi

Urang asing anu diculik ku tukang bégal ti hotél Méksiko disalametkeun ku pulisi
Urang asing anu diculik ku tukang bégal ti hotél Méksiko disalametkeun ku pulisi
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun ka pajabat Méksiko, kelompok anu diculik kalebet 16 urang Méksiko sareng 22 warga asing, diantarana tilu budak sareng awéwé hamil.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakelompok asing diculik ti hotél di belah kalér Mexico.
  • Pulisi Méksiko engké mendakan korban hirup sareng ditingalkeun ku anu nyulik.
  • 22 urang Haiti sareng Kuba tiasa janten panyungsi suaka atanapi pendatang.

Sakelompok 16 urang Méksiko sareng 22 urang Haitian sareng urang Kuba parantos disalametkeun saatos aranjeunna diculik ti Hotel Sol y Luna di kota Matehuala, di nagara bagian belah kalér na San Luis Potosi.

Kepala jaksa nagara nyatakeun yén para korban kajantenan hirup-hirup ku pulisi nagara di sisi jalan, tétéla ditingalkeun ku anu nyulik.

Numutkeun ka Jaksa Federico Garza Herrera, grup ieu kalebet 16 urang Mexico sareng 22 warga asing, diantarana tilu budak sareng awéwé hamil.

Henteu langsung jelas naha urang asing anu milarian suaka atanapi migran.

Laporan awal nunjukkeun yén sababaraha jalma anu diculik nyaéta urang Venezuelan.

Otoritas imigrasi Méksiko anu mariksa statusna di Méksiko nalika aparat kapulisian damel mendakan motivasi dina penculikan éta.

Penculikanana lumangsung di Matehuala hotél mimiti Salasa.

Jaksa nyatakeun tilu SUV anu mawa lalaki bersenjata sumping sateuacan subuh di Hotel Sol y Luna sareng nyulik tamu.

Sababaraha dokumén idéntifikasi korban parantos dipendakan di jero rohangan. Anu nyulik tétéla ogé nyandak log tamu hotél.

Anu diculik teras dipendakan ku Garda Nasional sareng aparat kapulisian di jalan di luar Matehuala saatos anu nélepon nyarios sakelompok jalma nyuhungkeun bantosan di jalan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment