24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan raramean Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa wartos jelema tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Rusia ngancam Google sareng Apple ngeunaan 'kagiatan anti-Rusia haram "

Rusia ngagero Google sareng Apple ngeunaan 'kagiatan anti-Rusia haram "
Rusia ngagero Google sareng Apple ngeunaan 'kagiatan anti-Rusia haram "
Ditulis ku Harry Johnson

Dina taun-taun sateuacanna, "lawan asing sareng pusat-pusat anu khusus kana kagiatan anti-Rusia aktip pisan nyobian nganggo waktos ieu [sateuacan pamilihan umum] dina raraga promosikeun jalma-jalma, anu ku aranjeunna parantos diperhatoskeun," kalebet ku ngagunakeun téknologi komputer pang anyarna .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Komisi Sénat Rusia hoyong ngobrol sareng Apple sareng Google ngeunaan kagiatan 'haram'
  • Partisipasi dina rapat bakal ngamungkinkeun Apple sareng Google pikeun 'ngartos hakekat klaim Rusia,' saur Sénator Klimov.
  • Aya 'conto serius palanggaran hukum Rusia' ku raksasa téknologi AS, saur Klimov.

Pejabat ti Google sareng Apple parantos diulem kanggo pendak sareng Komisi samentawis Déwan Féderasi Rusia pikeun Perlindungan Kedaulatan Nagara sareng Pencegahan Gangguan dina Urusan Internal nagara éta pikeun ngabahas conto serius palanggaran hukum Rusia ku perusahaan online global anu biasana aya di AS '.

Sénator Andrei Klimo v

"Kami parantos ngundang perwakilan resmi Google jeung apel kana rapat komisi énjing (16 Séptémber). Sisi Rusia gaduh seueur patarosan. Kami ngarepkeun dugi ka jam 10 enjing (dina 16 Séptémber) aranjeunna bakal masihan waleran, "saur Pupuhu komisi, Sénator Andrei Klimov.

Numutkeun ka Sénator Klimov, Menteri Luar Negeri Rusia, Komisi Pemilihan Pusat, Kantor Penuntut Umum sareng RusiaLayanan Federal pikeun Pengawasan dina Spék Telecom, Technologies Informasi, sareng Massa Komunikasi ogé diulem dina rapat éta.

Klimov nyarios yén sapertos taun-taun sateuacanna, "lawan asing sareng pusat-pusat anu khusus kana kagiatan anti-Rusia aktip pisan nyobian nganggo waktos ieu [sateuacan pamilihan umum] pikeun ngamajukeun jalma-jalma, anu parantos aranjeunna tetepkeun," kalebet ku ngagunakeun téknologi komputer pang anyarna.

"Dina hubungan ieu, aya conto serius ngeunaan palanggaran RusiaHukum ku perusahaan online global biasana aya di Amérika Serikat, ”saur kapala komisi.

Numutkeun ka Klimov, partisipasi Google sareng Apple dina rapat komisi bakal ngamungkinkeun aranjeunna "ngartos inti tina klaim Rusia." Rapat komisi anu sanés, saur sénator, badé dilaksanakeun saatos pamilihan parlemén nagara, dina 21 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment