24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Nanjak Gunung Kilimanjaro kalayan Pesen Harepan

Gunung Kilimanjaro

Genep puluh taun ka pengker, tilas perwira tentara Tanzania, Kasép Alexander Nyirenda, naék Gunung Kilimanjaro teras ngadirikeun "Kebakaran Torch" tanzania anu kawéntar dina puncak salju anu dipasang pikeun ngahadean perdamaian, cinta, sareng hormat ka masarakat Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara anu sami nuju diayakeun pikeun narik jalma-jalma di seluruh Tanzania, Afrika, sareng sakumna dunya.
  2. Acara ieu bakalan teras-terasan nalukkeun puncak gunung Kilimanjaro anu ditutup salju dina awal Désémber taun ieu - 2021.
  3. Ieu bakal saluyu sareng nyirian 60 taun kamerdékaan Tanzania ku cara anu ngabédakeun.

Pendaki waktos ayeuna badé ngirim pesen pangharepan ti "Hateup Afrika" yén Tanzania sareng nagara-nagara Afrika sanésna langkung aman pikeun perjalanan dina waktos ayeuna nalika vaksinasi COVID-19 lumangsung ampir di panjuru buana.

Nalika Tanzania cahayana anu terkenal "Freedom Torch" dina puncak Gunung Kilimanjaro 60 taun ka pengker, éta sacara simbolis hartosna nyorot ngalangkungan wates sareng teras masihan harepan pikeun sadayana Afrika dimana aya asa, cinta dimana aya satru, sareng hormat dimana aya hatena.

Tapi pikeun taun ieu, pendaki ka puncak Gunung Kilimanjaro badé ngirim pesen harepan yén Tanzania mangrupikeun tujuan anu aman pikeun para pengunjung sareng ogé yén Afrika ayeuna aman pikeun perjalanan saatos sababaraha pamaréntah di buana ieu ngalakukeun sababaraha cara pikeun ngandung pandemi éta .

Kampanye pikeun narik jalma ti sababaraha penjuru Afrika sareng dunya pikeun nalukkeun puncak luhur Afrika ieu mangrupikeun bagian tina perayaan kanggo nandaan 60 taun kamerdékaan Tanzania dina 9 Désémber taun ieu, sabab dunya lalaunan muncul tina pangaruh tina Pandemi covid19.

Taman Nasional Tanzania, penjaga konservasi Gunung Kilimanjaro, ayeuna damel babarengan sareng perusahaan wisata sanésna pikeun narik jalma-jalma ngagungkeun 60 taun Tanzania di Hateup Afrika.

Ukuran kaamanan parantos ditangtoskeun, sareng wisatawan anu ngahijikeun deui sareng anu dipikacinta ka tempat anu unik dimana jiwa aranjeunna hoyong sambung.

Ditutupan dina halimun salami siang dinten, Gunung Kilimanjaro, puncak pangluhurna di Afrika, mangrupikeun tujuan pakansi wisata Tanzania anu unik, narik sekitar 60,000 pendaki unggal taun.

Gunung ieu ngagambarkeun gambar di sakumna dunya di Afrika, sareng kerucut simétris na salju anu ngageleger sinonim sareng Afrika.

Sacara internasional, tantangan diajar ngeunaan, ngajajah, sareng naék gunung anu misterius ieu ngagaduhan imajinasi jalma-jalma di saluruh dunya. Pikeun seueur jalma, kasempetan naék gunung ieu mangrupikeun petualangan saumur hirup.

Dina 1961, umbul-umbul Tanzania anu nembé merdéka dibawa ka gunung supados diterbangkan dina puncak anu bodas. Obor kabébasan hurung dina puncak ogé dina raraga ngadorong kampanye pikeun persatuan, kabébasan, sareng babarayaan.

Gunung Kilimanjaro tetep janten simbol sareng kareueus di Afrika Wétan ku kaunggulan wisata na. Gunung paling luhur di Afrika ieu parantos didaptarkeun diantara 28 tujuan wisata di dunya pantes janten petualangan saumur hirup.

Datang anu teu tiasa naék kana puncakna tiasa resep ningali kaéndahan alamna ti kampung-kampung dimana aranjeunna tiasa nyandak poto gunung monolitik ieu. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment

1 Comment

  • Hatur nuhun pikeun tulisan anu saé, ngingetkeun deui kenangan anu saé. Kuring ogé, aya di luhur Kilimanjaro anu diinget dinten Kamerdekaan Tanganyikan 60 taun ka pengker, saatos jalan-jalan angkat ka kidul ti sakola di Nairobi. Balikna jembatan di Namanga parantos kabanjiran sareng kami dirawat ku paningali Jomo Kenyatta kabawa kerangka tetep dialihkeun tina mobil di sisi Tanganyikan ka hiji di sisi Kenyan. Nalika cai murag énjingna urang tiasa nyéépkeun diri nyalangkungan ranjang walungan. Abdi resep pisan ngabagi deui pangémutan upami aya minat.