24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Italia Megatkeun Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata

Lufthansa Group ngumumkeun CEO Air Dolomiti anu énggal

Lufthansa Group ngumumkeun CEO Air Dolomiti anu énggal
Steffen Harbarth CEO Air Dolomiti anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku salah sahiji pasar strategis penting Grup Lufthansa Group, Italia sareng ngembangkeun salajengna Air Dolomiti penting pisan. Steffen Harbarth mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tantangan anyar ieu dibéré pangalaman anu cukup dina manajemen maskapai komérsial sareng salaku Diréktur Ngatur jawab prosés operasional sareng Manajer Akuntabel di Lufthansa CityLine.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Salah sahiji dua sutradara ngatur Lufthansa CityLine bakal janten CEO Air Dolomiti dina Januari 2022.
  • Steffen Harbarth bakal ngagentos Jorg Eberhart, anu parantos didaptarkeun "Kepala Strategi & Pangwangunan Organisasi" di Grup Lufthansa.
  • Steffen Harbarth parantos janten anggota Badan Eksekutif Lufthansa CityLine saprak 1 Januari 2019.

Steffen Harbarth, salah sahiji direktur pangurus Lufthansa CityLine, bakal janten CEO Air Dolomiti tanggal 1 Januari 2022.

Anjeunna ngagentos Jörg Eberhart, anu nembé diangkat janten "Kepala Strategi & Pangembangan Organisasi" di Lufthansa Groudugi ka 1 Oktober 2021. Kaptén Alberto Casamatti, Diréktur Operasi Jenderal & Manajer Akuntabel, bakal janten CEO samentawis di maskapai Italia Air Dolomiti dugi ka Steffen Harbarth ngamimitian peran anyar na taun payun.

Ola Hansson, Chief Operating Officer Lufthansa sareng jawab investasi maskapai dina Air Dolomiti, nyarios: "Kuring resep pisan Steffen Harbarth bakal janten anu anyar Air Dolomiti CEO. Salaku salah sahiji pasar strategis penting Grup Lufthansa Group, Italia sareng ngembangkeun salajengna Air Dolomiti penting pisan. Steffen Harbarth mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tantangan anyar ieu dibéré pangalaman anu cukup dina manajemen maskapai komérsial sareng salaku Diréktur Ngatur jawab prosés operasional sareng Manajer Akuntabel di Lufthansa CityLine. "

Kusabab 1 Januari 2019, Steffen Harbarth mangrupikeun anggota Déwan Eksekutif Lufthansa CityLine. Sateuacan ieu, Steffen Harbarth nyepeng sababaraha jabatan manajemén dina Grup Lufthansa. Salaku conto, di hub Lufthansa's Munich anjeunna tanggel waler pikeun prosés manajemén komérsial sareng pamasaran Lufthansa Hub Airlines, anu nuturkeun jabatanana salaku Wakil Présidén Penjualan Lufthansa Group Airlines di Asia-Pasipik.

Hawa Dolomiti SpA mangrupikeun maskapai régional Italia kalayan kantor pusatna di Dossobuono, Villafranca di Verona, Italia, markas operasi di Bandara Verona Villafranca sareng kota-kota fokus di Bandara Munich sareng Bandara Frankfurt di Jérman. Air Dolomiti mangrupikeun anak perusahaan tina Lufthansa.

nu Lufthansa Grup (sacara hukum Deutsche Lufthansa AG, biasana disingget janten Lufthansa) nyaéta maskapai Jerman panggedéna anu, nalika digabungkeun sareng anak perusahaan na, mangrupikeun maskapai kadua pangageungna di Éropa dina hal panumpang anu dibawa.

Grup Lufthansa kalebet Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines sareng Brussels Airlines. Eurowings sareng "mitra régional" Lufthansa ogé anggota kelompok. Kusabab pandemi COVID-19 perusahaan sabagéan-milik pamaréntah ti Juli 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment