24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan teknologi piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

WHO moal nyatujuan vaksin Rusia COVID-19 kusabab pelanggaran produksi

WHO moal nyatujuan vaksin Rusia COVID-19 kusabab pelanggaran produksi
WHO moal nyatujuan vaksin Rusia COVID-19 kusabab pelanggaran produksi
Ditulis ku Harry Johnson

WHO saacanna ngalaporkeun éta parantos mendakan sababaraha palanggaran sareng ngagaduhan masalah anu aya hubunganana sareng "palaksanaan tindakan anu cekap pikeun mitigasi résiko kontaminasi silang" di pabrik Farmstandard di kota Ufa Rusia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Organisasi Kaséhatan Dunya ngagantungkeun persetujuan darurat vaksin Sputnik V COVID-19 buatan Rusia.
  • HO parantos mendakan sababaraha pelanggaran manufaktur di pabrik produksi di Ufa, Rusia.
  • Pamariksaan anyar pikeun fasilitas bakal diperyogikeun sateuacan persetujuan darurat dibales, saur WHO.

Asisten Diréktur Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) Jarbas Barbosa ngumumkeun yén tawaran Rusia pikeun otorisasina darurat vaksin Sputnik V COVID-19 na parantos ditunda ku organisasi saatos sababaraha pelanggaran produksi ditingali nalika pamariksaan WHO di Rusia.

Asistén Diréktur Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) Jarbas Barbosa

Salila pengarahan pers Organisasi Kaséhatan Pan Amérika, cabang daérah di WHO, Barbosa nyatakeun yén prosés persetujuan darurat parantos ditunda nalika ditunda inspeksi seger sahanteuna hiji pabrik Rusia anu ngadamel vaksin.

"Prosésna pikeun Sputnik VDaptar panggunaan darurat (EUL) ditunda kusabab nalika ngariksa salah sahiji pepelakan dimana vaksinna didamel, aranjeunna mendakan pabrikna henteu saé sareng prakték pembuatan anu pangsaéna, ”saur Barbosa.

WHO saacanna ngalaporkeun éta parantos mendakan sababaraha palanggaran sareng ngagaduhan masalah anu aya hubunganana sareng "palaksanaan tindakan anu cekap pikeun mitigasi résiko kontaminasi silang" di pabrik Farmstandard di kota Ufa Rusia.

Saatos publikasi papanggihan WHO, pabrik nyatakeun éta parantos ngabahas masalahna sareng yén inspektur henteu acan merhatoskeun kasalametan atanapi khasiat vaksin. Tapi, numutkeun ilmuwan mandiri sareng insiders industri, pelanggaran manufaktur tiasa kompromi kualitas vaksinna. 

nu Organisasi Kaséhatan Dunya nyarios yén éta masih ngantosan apdet ti Farmstandard sareng nyarankeun pamariksaan anyar pikeun fasilitas anu diperyogikeun sateuacan WHO bakal masihan persetujuan Sputnik V.

"Produserna kedah nyandak ieu dina piwuruk, janten perobihan anu diperyogikeun, sareng siap pikeun pamariksaan anu énggal. WHO ngantosan pabrikan pikeun ngirim berita yén pabrikna dugi ka kode, "saur Barbosa.

Rusia nyungkeun aplikasi na pikeun disatujuan ku WHO sareng Obat Obat Éropa (Ema) dina bulan Pébruari.

Tapi tawaran éta parantos ngalangkungan sababaraha masalah.

Boh Badan Obat Éropa (Ema) sareng WHO nyarios minggu kamari aranjeunna masih ngantosan "sakumpulan data lengkep" ti pamekar Sputnik V. 

Kengingkeun persetujuan ti salah sahiji organisasi penting pisan pikeun Rusia, anu ngaluncurkeun dorongan diplomasi vaksin agrésif sareng ngajual jutaan dosis ka puluhan nagara. Éta ogé bakal muka jalan pikeun kamungkinan silih pangenal vaksin, nyederhanakeun perjalanan pas-pandemi pikeun urang Rusia divaksinasi Sputnik V.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment