24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Penerbangan anyar ti Ontario ka Austin dina Southwest Airlines

Penerbangan anyar ti Ontario ka Austin dina Southwest Airlines
Penerbangan anyar ti Ontario ka Austin dina Southwest Airlines
Ditulis ku Harry Johnson

Pengumuman penerbangan Kulon Kidul anu anyar sumping nalika ONT teras ngalaman paningkatan pandemi anu matak. Dina Agustus, ONT ngalaporkeun patalimarga panumpang aya dina 7% tina tingkat pra-COVID.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines ngumumkeun penerbangan anyar ti Bandara Internasional Ontario ka Austin, Texas.
  • Southwest Airlines bakal nawiskeun penerbangan Daily, California ka Austin, Texas unggal dinten mulai 10 Maret 2022.
  • Pengumuman barat daya mangrupikeun berita wilujeng sumping pikeun gateway California Kidul sareng Kakaisaran Pedalaman.

Pengumuman ti Southwest Airlines yén maskapai biaya murah bakal ngapung nonstop unggal dinten ti Bandara Internasional Ontario (ONT) ka Austin (AUS) dimimitian Maret 2022 mangrupikeun berita wilujeng sumping pikeun gateway California Kidul sareng Kakaisaran Pedalaman.

Kulon Airlines bakal nawiskeun penerbangan antara ONT sareng Bandara Internasional Austin-Bergstrom unggal dinten dina jadwal di handap ieu mulai tanggal 10 Maret 2022.

Flt #asaltujuankamangkatankasumpinganprekuensikapal udara
1204ONTAus10: 55 am3: 35 pmSen - Jum &

panonpoe
737-700
474ONTAus9: 50 am2: 30 pmSap737-700
1739AusONT4: 35 pm5: 55 pmSen - Jum &

panonpoe
737-700
257AusONT2: 55 pm4: 10 pmSap737-700
Penerbangan anyar sayogi pikeun pesenan langsung

"Ditambahkeun ibukota nagara Texas kana peta rute kami disambut berita sareng indikasi kapercayaan salajengna ku maskapai udara ONT anu pangageungna," saur Alan D. Wapner, Présidén Dewan Komisaris OIAA. "Éta ogé mangrupikeun tanda sanés yén pamulihan ONT tina pandemi COVID-19 lancar sareng janten momentum."

Pengumuman penerbangan Kulon Kidul anu anyar sumping nalika ONT teras ngalaman paningkatan pandemi anu matak. Dina Agustus, ONT ngalaporkeun patalimarga panumpang aya dina 7% tina tingkat pra-COVID.

Bandara Internasional Ontario (ONT) mangrupikeun bandara anu berkembang panggancangna di Amérika Serikat, numutkeun Global Traveler, penerbitan anu paling sering pikeun sering pesawat. Lokasina di Kakaisaran Inland, ONT sakitar 35 mil wétaneun kota Los Angeles di tengah California Kidul. Mangrupikeun bandara jasa-pinuh anu, sateuacan panyakit coronavirus, nawiskeun jasa jet komersial nonstop ka 26 bandara utama di Amérika Serikat, Méksiko sareng Taiwan.

Kulon Airlines Co., ilaharna disebut Kulon Kidul, mangrupikeun maskapai utama Amérika Serikat sareng maskapai maskapai biaya rendah pangageungna. Kantor pusatna di Dallas, Texas sareng parantos ngajadwalkeun jasa ka 121 tujuan di Amérika Serikat sareng sapuluh nagara tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment