24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News

Didatangan Carlsbad ngumumkeun Kapala Eksekutif Anyar

Didatangan Carlsbad ngumumkeun Kapala Eksekutif Anyar
Didatangan Carlsbad ngumumkeun CEO Anyar, Kim Sidoriak
Ditulis ku Harry Johnson

Dina peran anyarna salaku Présidén & CEO Visit Carlsbad, Kim ngarepkeun damel sareng komunitas sareng bisnis lokal pikeun langkung ngamajukeun tujuan sareng ngahijikeun persona Visit Carlsbad sareng kota sareng bisnis masing-masing. Anjeunna ngarencanakeun pikeun naékkeun tujuan dina tingkat nasional sareng ningkatkeun pisibilitas dina pasar konci, bari ngagunakeun panilitian data pikeun nyandak kaputusan anu saé dina lingkup sareng pangiriman organisasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Organisasi pamasaran tujuan pikeun Kota Carlsbad, California namina CEO anyar.
  • Kim Sidoriak mangrupikeun Kapala Pimpinan Marketing pikeun Santa Monica Travel & Pariwisata sateuacan nyandak alih Visit Carlsbad.
  • Didatangan Carlsbad ngagaduhan tujuan pikeun ngangkat Carlsbad salaku salah sahiji tujuan pariwisata utama di California Kidul.

Didatangan Carlsbad, organisasi pamasaran tujuan pikeun Kota Carlsbad, parantos ngumumkeun pengangkatan Présidén & CEO na anu anyar, Kim Sidoriak.

Sateuacan gabung sareng tim Visit Carlsbad, Kim janten Chief Marketing Officer pikeun Santa Monica Perjalanan & Pariwisata dimana anjeunna tanggel waler pikeun strategi, taktik sareng program anu nguatkeun minat, paménta sareng pangakuan Santa Monica.

Kalayan mindahkeun ieu, Kim bakal tiasa dianggo sareng Didatangan Carlsbad tim sareng pamangku kapentingan konci pikeun ngangkat Carlsbad salaku salah sahiji tujuan pariwisata utama di Sor-California.

At Santa Monica Perjalanan & Pariwisata, kontribusi Kim kalebet ngarombak identitas tujuan tujuan Santa Monica sareng ngaluncurkeun rencana strategis 5 taun organisasi. Anjeunna ogé anggota Visit California Brand sareng Komite Kontén sareng kéngingkeun Kapercayaan Eksekutif Manajemén Tujuan Certified ti Tujuan Internasional.

Pindah ka Carlsbad, ngadeukeutkeun Kim ka kulawarga sareng Kim ngarencanakeun janten anggota jangka panjang komunitas lokal sareng daérah San Diego Utara County. "Kuring gumbira janten langkung caket sareng kulawarga ageung, sareng ngarep pisan janten anggota aktif masarakat Carlsbad anu hirup," saur Sidoriak, anu ogé ngagaduhan peran dina komunikasi pamasaran pikeun Hilton Hotels Corporation sareng Saatchi & Saatchi Advertising.

Dina peran anyarna salaku Présidén & CEO Didatangan Carlsbad, Kim ngarepkeun damel sareng komunitas sareng bisnis lokal pikeun langkung ngamajukeun tujuan sareng ngahijikeun persona Visit Carlsbad sareng kota sareng bisnis masing-masing. Anjeunna ngarencanakeun pikeun naékkeun tujuan dina tingkat nasional sareng ningkatkeun pisibilitas dina pasar konci, bari ngagunakeun panilitian data pikeun nyandak kaputusan anu saé dina lingkup sareng pangiriman organisasi.

"Kim nyangking campuran pangalaman, inisiatif sareng kapribadian anu sampurna pikeun mingpin organisasi tujuan dina bab pertumbuhan salajengna ieu," saur Troy Wood, Ketua Déwan pikeun Didatangan Carlsbad. "Karep Kim, dorongan sareng kamampuan damel pikeun kamajuan kota bakal ngabantosan organisasi sareng kota babarengan."

Kim nampi Sarjana Seni Komunikasi ti Universitas California Kidul sareng karep na anu paling ageung nyaéta iinditan dunya pikeun diajar ngeunaan budaya anu béda.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment