24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa Italia Megatkeun Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja teknologi piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pas kaséhatan COVID-19 ayeuna wajib di Itali

Pas kaséhatan COVID-19 ayeuna wajib di Itali
Pas kaséhatan COVID-19 ayeuna wajib di Itali
Ditulis ku Harry Johnson

Dikandung salaku alat pikeun ngadokumentasikeun status COVID-19 hiji jalma sareng vaksinasi pikeun mempermudah perjalanan, sertipikat kaséhatan coronavirus parantos dikenalkeun di sababaraha nagara Uni Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Italia ayeuna meryogikeun sertipikasi vaksinasi COVID-19 "Green Pass" kanggo sadaya padamelan nasional.
  • Pagawé Italia tanpa sertipikat kaséhatan bakal ditunda tugasna tanpa gaji.
  • Pagawe anu nunjukkeun padamelan tanpa sertipikat bakal dikenakan denda utama mimitian ti 600 dugi ka 1,500 Euro.

Sértipikat COVID 'Green Pass' bakal wajib pikeun sadaya padamel Italia, numutkeun rencana énggal, disahkeun ku pamaréntah Italia ayeuna.

Rencana éta, disahkeun ku pamaréntah Italia ayeuna, sareng didukung pisan ku Sénat Italia (kalayan 189 milih éta, kalayan ngan 32 ngalawan sareng dua pantang) disetél pikeun dilarapkeun dina 15 Oktober.

Rencana anyar, anu bakal ningali anu tanpa pas ditunda cuti tanpa gaji, bakal tetep dibereskeun dugi sahenteuna akhir taun ieu.

Mimitian ti 15 Oktober, sadaya padamel sektor swasta sareng swasta di Italia kedah kéngingkeun COVID-19 'Green Pass' sertipikat.

Anu gagal ngahasilkeun sertipikat nalika dipénta tiasa digantungkeun tina padamelanna saatos jangka waktu lima dinten, sanaos henteu tiasa dipecat.

"Kami ngalegaan kawajiban pas héjo ka sakumna dunya padamelan, umum sareng swasta, sareng urang ngalakukeun éta kusabab dua alesan penting: ngajantenkeun tempat-tempat ieu langkung aman sareng ngajantenkeun kampanye vaksinasi kami langkung kuat," menteri kaséhatan Roberto Speranza ceuk.

Pagawe tanpa sertipikat COVID-19 anu masih anu masih wani ningalikeun padamelan tiasa dikenai denda utama, mimitian ti € 600 dugi ka € 1,500 ($ 705 dugi ka $ 1,175). Detil langkung lengkep ngeunaan rencana dipiharep bakal resmi diumumkeun sakedap.

Dikandung salaku alat pikeun ngadokumentasikeun status COVID-19 hiji jalma sareng vaksinasi pikeun mempermudah perjalanan, sertipikat kaséhatan coronavirus parantos dikenalkeun di sababaraha nagara Uni Éropa.

Dina Agustus, Itali ngajantenkeun pas syarat pikeun nganjang ka tempat-tempat umum, sapertos réstoran sareng bar, teras ngajantenkeun wajib pikeun guru sareng padamel sektor publik sanés awal bulan ieu. Ayeuna, éta parantos janten nagara Éropa munggaran anu ngadamel sertipikat éta wajib pikeun sadaya padamelanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment