Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik Obrolan Pariwisata

Seychelles Pikeun Bagikeun Sawangan Iklim dina Ngumpulkeun COP

Steen G. Hansen sareng kumpulan buku lingkungan ngeunaan Iklim Seychelles
Ditulis ku Alain St.Ange

COP bakal ngiringan seueur kapribadian anu berpengaruh ngabahas naon anu kedah dilakukeun ku parobihan iklim, sareng Steen N. Hansen nyarios, mimitian ku terang naon anu aya, teras ngajagi naon anu parantos katingali aya. Dédikasi Mr. Hansen pikeun pengelolaan alam sareng alam didorong ku kanyataan yén lingkungan global dina kaayaan tekanan sapertos henteu kantos sateuacan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Lingkungan ayeuna tinggi dina agenda dulur sabab perubahan iklim ngajantenkeun dirasa di opat juru dunya.
  2. Seychelles siapkeun dirina pikeun ngingetkeun dunya pikeun ngajagaan naon kapuloan anu parantos dikaruniai ku ngarep-ngarep yén sadayana nuturkeun ogé.
  3. Hansen parantos nyerat sababaraha makalah diskusi, pandangan, sareng tulisan fitur ngeunaan alam, sareng manajemén alam.

Serangkaian buku lengkep sadayana dumasar kana naon Seychelles ngagaduhan khasanah unik di daérah lingkungan parantos dikaluarkeun ku Steen N. Hansen, saurang warga Belanda anu cicing di Seychelles. Anjeunna ditulungan ku pamajikan Seychellois na, Marie France, dina ngadorong pangakuan pikeun tugas panjang sareng sesah na.

Hansen mangrupikeun warga negara Denmark anu lahir di 1951. Éta di 2015 anjeunna ngalih ka Seychelles sareng nikah sataun saatosna ka Seychellois sareng dipasihan padumukan permanén di Républik Seychelles di 2019.

Hansen ngagaduhan master dina biologi sareng sarjana géografi sareng géologi ogé (sadayana ti Universitas Kopenhagen) sareng dina basa sareng budaya Jerman (ti Universitas Odense, Dénmark). Sateuacan kadatangan anjeunna di Seychelles, Tuan Hansen janten konsultan biologis sareng salaku dosen senior di tingkat perguruan tinggi. Anjeunna resep pisan kana konservasi lingkungan sareng parantos nyerat sababaraha makalah diskusi, pandangan, sareng tulisan fitur ngeunaan alam, manajemén alam, sareng bahkan barang pangan anu dimanipulasi genetik.

Di Seychelles, anjeunna neraskeun karep pikeun alam sareng alam manajemen ku nyerat Flora mimiti Seychelles anu ilustrasi sareng komprehensif ti 2016 (725 halaman) ditambah sajumlah buku anu langkung alit sareng gampang dibaca anu nampilkeun harta karun alam di Seychelles anu tiasa disebatkeun Tutuwuhan Anu Nyerang Pulo Aride (2016); Vallée de Mai - leuweung korma Primeval, Cagar Alam sareng Situs Warisan UNESCO (2017); Nyerang Alam Pulo Curieuse (2017); Taman Botani Nasional Seychelles (2018); Pabrik Teh, Jalan Wisata Alam na Morne Blanc (2018); Le Jardin du Roi Spice Taman (2018); Pusat Biodiversitas Nasional Seychelles (2019); jeung pang anyarna Le Ravin de Fond Ferdinand - Reserve Husus dina Praslin (2021) dimana anjeunna fokus usaha manajemén alam sareng konservasi gigireun nampilkeun pilihan pepelakan sareng sasatoan.

Anu matak pikasieuneun, 3 spésiés tutuwuhan atanapi sato anu punah unggal jam kira-kira jam, ku sabab éta "kami tepi ka janten spésiés pangheulana tiasa ngadokumentasikeun pembasmian urang sorangan upami teu aya tindakan anu dilakukeun ayeuna" (Dr. Christiana Pasca Palmer, Eksekutif PBB pikeun Biodiversitas). Sareng hiji-hijina jalan kaluarna, nuturkeun Mr. Hansen, nyaéta ngawasakeun masarakat teras akar rumput saloba mungkin ku terang ngeunaan dunya urang anu berharga sareng kaayaan kritis na ku pamariksaan diri, sareng padamelan Mr. Hansen - sareng kecap na nyalira - ngan ukur kontribusi leutik tur hina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Alain St.Ange

Alain St Ange parantos damel dina bisnis pariwisata ti saprak 2009. Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel.

Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel. Saatos sataun tina

Saatos sataun jasa, anjeunna diangkat kana jabatan CEO Seychelles Pariwisata Board.

Di 2012 Organisasi régional Kapuloan Samudra Hindia dibentuk sareng St Ange diangkat salaku présidén munggaran organisasi éta.

Dina parobihan ulang kabinet 2012, St Ange diangkat janten Menteri Pariwisata sareng Kabudayaan anu anjeunna mundur dina 28 Désémber 2016 dina raraga ngudag pencalonan salaku Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya.

Di Majelis Umum UNWTO di Chengdu di Cina, jalma anu dipilarian "Circuit Speaker" kanggo pariwisata sareng pangwangunan berkelanjutan nyaéta Alain St.Ange.

St.Ange mangrupikeun mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu ngantunkeun jabatan dina bulan Désémber taun ka tukang pikeun milari jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO. Nalika nyalonkeun atanapi dokumén dukungan na ditarik ku nagara na ngan sapoé sateuacan pamilihan umum di Madrid, Alain St. Ange nunjukkeun kaagungan salaku juru bicara nalika anjeunna nyarioskeun rapat UNWTO kalayan rahmat, karep, sareng gaya.

Biantara anu ngagugulung na dirékam salaku pidato dina pidato anu paling hadé dina badan internasional PBB ieu.

Nagara-nagri Afrika sering émut alamat Uganda na pikeun Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika anjeunna janten tamu terhormat.

Salaku tilas Menteri Pariwisata, St.Ange mangrupikeun panyatur biasa sareng populér sareng sering ditingali dina forum sareng konperénsi atas nami nagara na. Kamampuhna nyarios 'tina borgol' sok katingali salaku kamampuan langka. Anjeunna sering nyarios yén anjeunna nyarios tina haté.

Di Seychelles anjeunna émut pikeun nyirian pidato dina bubuka resmi pulau éta Carnaval International de Victoria nalika anjeunna negeskeun deui kecap-kecap lagu John Lennon anu kawéntar ... "anjeun tiasa nyarios yén kuring ngalamun, tapi kuring henteu ngan ukur hiji. Hiji dinten anjeun sadayana bakal ngiringan kami sareng dunya bakal langkung saé salaku hiji ”. Kontingen pers dunya kumpul di Seychelles dina dinten éta lumpat kalayan kecap ku St.Ange anu janten berita utama dimana-mana.

St.Ange nganteurkeun alamat utama pikeun "Pariwisata & Konperénsi Bisnis di Kanada"

Seychelles mangrupikeun conto anu saé pikeun pariwisata berkelanjutan. Maka teu heran upami ningali Alain St.Ange dipilarian salaku pembicara dina sirkuit internasional.

anggota Jaringan pamasaran perjalanan.

Leave a Comment