24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News Rapat Berita Industri rapat wartos Portugal Ngabobol Warta tanggung jawab News kelestarian piknik Obrolan Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika: Respon Pariwisata Global Proaktif Diperyogikeun Ayeuna

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, di Universitas Evora di forum Portugal
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, saur pandemik COVID-19 parantos ngutamakeun pentingna pikeun para pelaku pariwisata global sareng pamimpin industri pikeun ngaktipkeun pendekatan anu langkung proaktif sareng nekad, pikeun ningkatkeun daya tahan sektor éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anu diantisipasi pisan "A World for Travel - Évora Forum," hiji acara industri perjalanan sustainable global, dimimitian dinten ayeuna di Évora, Portugal.
  2. Sawala panel museur kana téma "COVID-19: Séktor tahan banting ngadorong perjanjian anyar kalayan Paménta Kapamingpinan Anyar."
  3. Menteri Bartlett negeskeun yén pandemi éta parantos negeskeun pentingna ngadegkeun pasukan tugas atanapi panitia tindakan pikeun langsung diaktipkeun dina timbulna krisis.

"Sacara umum, pandemi éta ngingetkeun pembuat kawijakan pariwisata sareng pamimpin industri yén aranjeunna sami-sami manajer krisis. Ieu ngabutuhkeun sikep anu ngartos sareng nampi caket tina sababaraha ancaman ka séktor sareng anu nyababkeun kedah ngaktipkeun pendekatan proaktif pikeun ningkatkeun kesiapanna pikeun nyayogikeun tangtangan ti ayeuna sareng pikahareupeun, "saur Bartlett.

Anjeunna nyarankeun yén kapamimpinan anu penting ieu kedah ditingalikeun ku paripolah anu bermakna sareng sinergi; kawijakan data-disetir; pamikiran inovatif sareng adaptasi sareng ngawangun kapasitas manusa. Pertimbangan anu sanés tiasa kalebet pendekatan anu agrésif pikeun diversifikasi produk; ngadegna sistem inpormasi anu épéktip; sareng komitmen pikeun pangembangan pariwisata berkelanjutan anu nyaimbangkeun sababaraha kapentingan sareng pertimbangan ka hareup naha ékonomi, sosial, manusa, budaya sareng mémang, lingkungan.

Menteri nyebatkeun pernyataan ieu salami sawala sawala anu diantisipasi pisan "Dunya pikeun Wisata - Évora Forum," hiji acara industri perjalanan sustainable global, anu dimimitian dinten ayeuna di Évora, Portugal. 

Diskusi panel difokuskeun kana téma "COVID-19: Séktor tahan banting ngadorong ka Urusan Anyar kalayan Paménta Kapamingpinan Anyar," sareng dimoderasi ku Peter Greenberg, Travel Editor di CBS News. Sesi ngajajah kumaha pamaréntahan sareng industri ngaléngkah kalungguhan ku kapamimpinan ku cara saderhana ngamungkinkeun séktor pangaruh kana kabijakan. 

Menteri ieu diiluan ku Yang Mulia Jean-Baptiste Lemoyne, Sekretaris Nagara Pariwisata, Perancis; Paduka Fernando Valdès Verelst, Sekretaris Nagara Pariwisata, Spanyol; sareng Paduka Ghada Shalaby, Wakil Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Républik Arab Mesir.

Salami presentasi na, Menteri Bartlett ogé nyebatkeun yén pandemi éta parantos negeskeun pentingna pikeun sektor pariwisata pikeun ngadegkeun pasukan tugas atanapi panitia tindakan anu tiasa langsung diaktipkeun dina ngamimitian krisis.

"Asét kritis ieu nyayogikeun kaunggulan penting dina pangalaman manajemén krisis anu aya hubunganana pikeun mastikeun réspon anu gancang, komunikasi anu dituju, kasaimbangan inpormasi antara peringatan sareng jaminan sareng kerjasama sareng kolaborasi antar-séktor umum, anu ngamungkinkeun pikeun ngamangpaatkeun sababaraha kaunggulan, katerampilan sareng sumber daya pikeun ngahontal tujuan umum. Salaku hasil tina hubungan anu kuat di antara pamangku kapentingan, kapasitas pikeun ngaidentipikasi résiko mimiti sareng nerapkeun strategi mitigasi sareng pamulihan épéktip ogé tiasa ditingkatkeun, "saur Bartlett. 

Panitia parantos nyatet yén édisi munggaran "A World for Travel - Évora Forum" bakal fokus kana komponén konci industri dimana parobihan wajib, ngaidentipikasi léngkah-léngkah anu kedah dilaksanakeun sareng konsolidasi solusi anu bakal diterapkeun. 

Konperénsi éta bakal ngadeukeutan téma intrinsik kana kelestarian sapertos variasi modél ékonomi, pangaruh iklim, dampak lingkungan pariwisata, pergeseran basisir sareng laut ogé kabijakan nétral tatanén sareng karbon.

Naha pelancong kahareup janten bagian tina Generation-C?
Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett

Hon. Koméntar Edmund Bartlett sacara lengkep:

"Dampak makroekonomi anu hébat tina industri pariwisata di Karibia menerkeun sebutanana salaku salah sahiji industri di daérah anu ayeuna dianggap" ageung teuing pikeun gagal. " WTTC ngira-ngira yén "ékonomi pariwisata" sakitar 2.5 kali langkung ageung tibatan séktor wisata di Karibia. Sacara umum, kontribusi wisata sareng henteu langsung pikeun kaluaran ékonomi di Karibia diperkirakeun aya tilu kali rata-rata dunya sareng jauh langkung luhur tibatan wilayah-wilayah sanés. Data ieu ngakuan yén pariwisata ngahasilkeun pangaruh multiplier ngalangkungan seueur hubungan mundur sareng sektor sapertos pertanian, pangan, inuman, konstruksi, transportasi, industri kréatip, sareng jasa sanésna. Pariwisata nyumbang 14.1% tina total PDB (sami sareng US $ 58.4 bn) sareng 15.4% tina total padamelan. Di Jamaika total kontribusi séktor sateuacan COVID 19 diukur dina JMD 653 milyar atanapi 28.2% tina total PDB sareng 365,000 padamelan atanapi 29% tina padamelan total.

"Kanggo ékonomi Kepulauan Karibia anu teu leres, pariwisata gancang tina krisis pariwisata ayeuna anu diakibatkeun ku pandemi memang jerman pikeun stabilitas makro ékonomi régional. Janten, salami waktos turunna sareng kateupastian ieu berkepanjangan, aya kabutuhan anu jelas pikeun ngabagi langkung seueur résiko sareng tanggung jawab anu aya hubunganana sareng manajemén pandemi ogé tugas pikeun ngaidentipikasi sareng ngawaskeun mitigasi, ketahanan sareng strategi pamulihan, diantara sadayana stakeholder kalebet pembuat kebijakan, pamimpin industri, hotél, kapentingan pelayaran, komunitas, usaha alit, buruh pariwisata, aparat kasihatan, penegak hukum sareng sajabana jaman poék ieu, kapamimpinan jeung modal sosial geus rengking kacida.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, (katuhu) ngupingkeun pisan poin anu dikedalkeun ku His Excellency Ghada Shalaby, Wakil Menteri Pariwisata sareng Antiquities, Républik Arab Mesir (dina layar) salami sawala panel dina 'A World for Travel - Évora Forum' anu ditunggu-tunggu. hiji acara industri perjalanan sustainable global, anu dimimitian dinten ayeuna di Évora, Portugal. Bagikeun dina waktos ayeuna nyaéta (ti kénca) Yang Mulia Fernando Valdès Verest, Sekretaris Nagara Pariwisata, Spanyol sareng His Excellency Jean-Baptiste Lemoyne, Sekretaris Nagara Pariwisata, Perancis.

"Dina kontéks Jamaika, kusabab gabungan tindakan gancang, kapamimpinan proaktif, komunikasi anu épéktip sareng pamikiran inovatif, urang tiasa gancang adaptasi sareng nerapkeun protokol kaséhatan sareng kaamanan anyar anu nungtun manajemén séktor pandemi saluyu sareng anu ditarima sacara global standar. Kami ogé aktip ngiringan sadaya lembaga perjalanan- stakeholder, jalur pelayaran, hotelier, agénsi pemesanan, agén pamasaran, maskapai sareng sajabana WTO, CTO CHTA dll. Ieu penting pisan pikeun mastikeun yén kami tetep ngagaduhan kapercayaan komunitas internasional yén nagara éta ngalakukeun sagala léngkah anu diperlukeun pikeun tetep tujuan anu aman sareng aman pikeun sadaya pengunjung.

"Kami ogé nganut sacara gembleng pendekatan masarakat kana palaksanaan sareng monitoring protokol anu diperlukeun pikeun manajemén épéktip pikeun pandemi. Salaku conto, rencana lima titik kami pikeun pamulihan sektor pariwisata anu kalebet ngembangkeun protokol kaséhatan sareng kaamanan anu mantep, latihan anu ningkat pikeun sadaya bagéan séktor pariwisata, ngawangun infrastruktur kaamanan sareng kaamanan, sareng kéngingkeun alat-alat PPE sareng kabersihan didesain sareng dilaksanakeun dumasar kana kamitraan sektor swasta-swasta anu diwangun ku stakeholder utama ti sektor pariwisata, Kamentrian Pariwisata, sareng Agénsi Kamentrian.

"Sacara umum, pandemi éta ngingetkeun pembuat kawijakan pariwisata sareng pamimpin industri yén aranjeunna sami-sami manajer krisis. Ieu meryogikeun sikep anu ngartos sareng nampi caket tina sababaraha ancaman ka séktor sareng anu nyababkeun kedah ngaktipkeun pendekatan anu proaktif pikeun ningkatkeun kasieun na pikeun nyanghareupan tangtangan ti ayeuna sareng pikahareupeun. Ku alatan éta, sakabeh gagasan ngeunaan manajemén krisis parantos sareng bakal nuluykeun meryogikeun kapamimpinan anu proaktif, ditangtoskeun ditonjolkeun ku paripolah anu bermakna sareng sinergi, kawijakan anu didorong data, pamikiran inovatif sareng adaptasi, ngawangun kapasitas manusa, pendekatan agrésif. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment