Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Boeing nami Wakil Présidén Operasi Pamaréntahan anu énggal

Boeing nami Wakil Présidén Operasi Pamaréntahan anu énggal
Ziad S. Ojakli ditunjuk salaku wakil presiden eksekutif operasi pamaréntah Boeing
Ditulis ku Harry Johnson

Ojakli ngagabung sareng Boeing saatos karir anu suksés sareng rupa-rupa dina peran hubungan pamaréntah global senior di industri otomotif sareng keuangan salian ti ngalayanan administrasi Gedong Bodas tilas Présidén AS George W. Bush.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ziad S. Ojakli janten Wakil Présidén Eksekutif Operasi Pamaréntahan Boeing anyar mimiti 1 Oktober 2021.
  • Ojakli bakal mingpin usaha kabijakan publik Boeing, janten lulugu lobi, sareng ngawasi Boeing Global Engagement.
  • Ojakli bakal ngalaporkeun ka Présidén sareng CEO Boeing David Calhoun sareng bakal ngalayanan Déwan Eksekutif Boeing.

Perusahaan Boeing dinten ayeuna namina Ziad S. Ojakli salaku wakil presiden eksekutif operasi pamaréntah perusahaan mimiti 1 Oktober 2021.

Dina kalungguhan ieu, Ojakli bakal mingpin usaha kabijakan publik Boeing, janten lulugu lobi pikeun perusahaan global, sareng ngawaskeun Boeing Global Engagement, organisasi filantropis global perusahaan. Anjeunna bakal ngalaporkeun ka Présidén sareng CEO Boeing David Calhoun sareng bakal ngalayanan di Déwan Eksekutif perusahaan. Dina peran ieu, Ojakli ngagentos ku Marc Allen, BoeingKapala Stratégi Perwira, anu parantos janten Wakil Présidén Eksekutif samentawis Operasi Pamaréntah ti saprak Juni ieu.

"Ziad mangrupikeun éksékutip anu kabuktosan kalayan catetan lagu anu nyokong kana kawijakan publik sareng operasi hubungan pamaréntah pikeun perusahaan global," saur Calhoun. "Pangalaman anu lega dina ngalaksanakeun peran éksékutip dina pamaréntah sareng swasta bakal nyumbang kana hubungan urang sareng pamangku kapentingan nalika urang teraskeun fokus kana kaamanan, kualitas sareng transparansi, sareng ngarobih perusahaan urang kanggo kapayunna. Kuring ogé hoyong hatur ka Marc Allen pikeun kapamingpinan na anu mangaruhan kana organisasi Operasi Pamaréntah urang dina sababaraha bulan terakhir sabab terus mayunkeun prioritas kawijakan perusahaan urang. "

Ojakli ngiringan Boeing nuturkeun karir anu suksés sareng beragam dina peran hubungan pamaréntah senior global dina industri otomotif sareng kauangan salian ti ngalayanan di jero White House administrasi tilas Présidén AS George W. Bush. 

Anyar-anyar ieu, Ojakli ngajabat salaku mitra ngatur sareng wakil présidén senior Softbank ti 2018-20, dimana anjeunna nyiptakeun sareng mingpin operasi urusan pamaréntahan global munggaran perusahaan investasi pikeun ngadukung sadaya masalah législatif, pangaturan sareng politik pikeun perusahaan. Sateuacan gabung sareng Softbank, Ojakli nyéépkeun 14 taun di Ford Motor Company salaku wakil presiden grup, dimana anjeunna mingpin tim global anu nguatkeun tujuan bisnis inti perusahaan sareng ngatur interaksi sareng pamaréntah di 110 pasar di panjuru dunya. Dina peran éta, anjeunna ogé ngarahkeun panangan philanthropic Ford anu ditajong pikeun ngadukung sabab global.

Sateuacanna, Ojakli ngajabat di White House salaku Wakil Utama pikeun urusan législatif pikeun Présidén George W. Bush ti 2001-04. Sateuacanna, Ojakli janten Kepala Staf sareng Diréktur Sarat jeung Kaayaan pikeun Sénator AS Paul Coverdell sareng anjeunna ngamimitian karirna di kantor Sénator AS Dan Coats.

Ojakli ayeuna janten Pupuhu Déwan Taman Zoologis Nasional Smithsonian di Washington, DC sareng anjeunna anggota dewan The Jackie Robinson Foundation.

Ojakli gaduh gelar sarjana di Pamaréntah Amérika ti Universitas Georgetown.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment