Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Parks tema piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Laporan WTTC énggal nyayogikeun saran investasi pikeun Travel & Pariwisata pasca COVID

Laporan WTTC énggal nyayogikeun saran investasi pikeun Travel & Pariwisata pasca COVID
Julia Simpson, Présidén & CEO WTTC
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun laporan, pamaréntah sareng tujuan kedah nanem modal sareng narik investasi ti swasta di daérah sapertos infrastruktur fisik sareng digital, ogé dina ruas perjalanan sapertos kasihatan, médis, MICE, sustainable, petualangan, budaya atanapi sasaran - kalebet awéwé , LGBTQI, sareng tiasa diaksés - pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sektor Perjalanan Global & Pariwisata sangsara langkung seueur tibatan anu sanés kusabab larangan mobilitas parah.
  • Kontribusi Wisata & Pariwisata pikeun PDB global turun tina ampir $ 9.2 triliun di 2019 janten ngan $ 4.7 triliun di 2020.
  • Investasi modal turun tina $ 986 milyar dina 2019 janten ngan $ 693 milyar dina 2020.

Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC) ngaluncurkeun dinten ayeuna laporan anyar penting anu nyayogikeun saran investasi pikeun pamaréntah sareng tujuan, sabab tujuanna ngawangun deui sareng mekarkeun sektor Wisata & Pariwisata na.

Kalayan pandemi nyababkeun perjalanan internasional meh lirén, sektor Wisata & Pariwisata global langkung ngalaman tibatan anu sanés kusabab larangan mobilitas parah.

Kontribusi séktor kana PDB global turun tina ampir $ 9.2 triliun di 2019, janten ngan $ 4.7 triliun dina 2020, ngagambarkeun rugi ampir US $ 4.5 triliun. Salajengna, nalika pandemi nyebarkeun inti sektor, anu ngareuwaskeun 62 juta padamelan Travel & Pariwisata leungit bari seueur anu tetep dina résiko.

Laporan éta ngungkabkeun yén investasi modal turun ampir sapertilu (29.7%) taun ka tukang, turun tina US $ 986 milyar dina 2019, ngan ngan ukur US $ 693 milyar dina taun 2020 sareng ayeuna, nalika urang nuju mayunan, investasi dina Wisata & Pariwisata parantos henteu pernah kritis pisan.

ieu WTTKertas C nunjukkeun kumaha pentingna pikeun tujuan sareng pamaréntahan pikeun narik investasi ngalangkungan lingkungan pangabisa anu épéktip, kalebet insentif sapertos perpajakan pinter, kawijakan fasilitasi perjalanan, diversifikasi, integrasi kaséhatan sareng kabersihan, komunikasi anu épéktip, sareng tenaga kerja anu terampil sareng terlatih.

Laporan éta ogé nawiskeun saran konci pikeun pamaréntah sareng tujuan sareng nyorot bagéan-bagéan éta anu tiasa paling pikaresepeun pikeun investor.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Era anyar sareng dékade anyar! Dunya parantos robih sareng urang kedah adaptasi sareng parobihan ieu. Hanjakalna henteu sadayana pamaréntah nuturkeun Tren. Pelancong tujuanana milarian 3S, sateuacanna Laut, Surya sareng Jasa sareng ayeuna Senyum, Aman, Kelestarian.